Лято 2010 - къде на море с 500 лв.?

• 69 345
  • 729
  •   1
Отговори
# 60
Вече Ви я предложих, а подробности - на лични. Simple Smile

# 61

Ами пиши ми тогава на лични - къде се намира, колко парички, за колко човека е и всичко друго?

# 62
Ние сме се насочили към Шкорпиловци. Ето няколко оферти които ми изглеждат подходящи.

http://www.namore.info/index.php?REQ=view&id=1599&page=0 … 0&subsubcat=0

http://pochivka.bg/o-8618-%D0%B1%D1%83%D0%BD%D0%B3%D0%B0%D0%BB%D … D0%B0%D0%BB%D0%B0

http://pochivka.bg/o-8844-%D0%B1%D1%83%D0%BD%D0%B3%D0%B0%D0%BB%D … D0%BE%D0%BA%D0%BE

Мисля, че при цена от 25 лв. за бунгало ще успеем да се вместим с 500 лв. + малко. Още повече,че се надявам да няма много сергии които да привличат вниманието на детето.

Ще се радвам да получа някакви мнения за бунгалата в посочените линкове.

# 63
  • Враца

Пиши и н мен на лични

# 64
С 500лв за пет дни може да отидете в "Албена", има оферти по 50лв на ден. Децата до 12г са безплатно.

# 65
Хубава тема, снощи я изчетох на един дъх, но ме домързя да пиша  Blush то пък и какво ли, освен, че и аз видях е написала като статия в АБВ това, което Изабелка.
Последните няколко години все сме в Албена, миналата пропуснахме, надявам се тази да не, макар да нямам голяма надежда, че 500 лв ще ни стигнат Sad Едното от децата е над 12 г и ще се наложи вече да си плащаме за нея  Mr. Green
Странното е, че в тази сайт на Албена какъвто период си харесам, ей така на посоки, защото не знам кога ще тръгнем, все няма за всички дати свободни места и не ми излизат цените  ooooh!
Определено искам да е Ол ин клузив, първо защото сме мн доволни и 2ро по здравословни причини се налага да има почасово хранене, пък и дребното няма мн да го мисля така, все ще има и за нея.

# 66
Ани, пробвай през "Съни турс". Там поне ще ти отговорят веднага. Пък и нищо чудно да свършат местата при тая евтиния.

# 67
http://www.vesti.bg/?tid=40&oid=2904171

Ани, пробвай през "Съни турс". Там поне ще ти отговорят веднага. Пък и нищо чудно да свършат местата при тая евтиния.

"тая евтиния" е рекламата. Опитай да намериш конкретен период, за който това действитено се отнася, и те  поздравявам! Защото и аз не намерих!

Не мога да разбера изразите "тая евтиния" и "смешни пари", които често чета в темата за хитрините, сега и в тази. Хора, парите на са смешни, а доколко нещо е евтино, .... просто получаваме точно толкова, за колкото си плащаме! Сигурна съм, че за 50 лв на ден ол инклузив Албена, или който и да било друг си е калкулирало добра печалба! В което не ги виня! Но дано да не е за сметка на качеството!
Пример: края на април петзвезден хотел в Анталия на първа линия пак е 50 лева. Защо ли съм сигурна, че там би било по-добре?
Двойна стая в Прага до преди дни беше 20 евро със закуските в хубав хотел. Да не продължавам.

Внимавайте със заблуждаващата реклама.  Wink

# 68
  • София
Цитат
Така почивка от пет нощувки ол инклузив за четиричленно семейство в курорта между 10 юли и 15 август може да излезе 500 лв.
Това не ми се вярва, някой ако се записал вече за Албена за тази цена и в най-активния сезон да се похвали тука. Thinking.

# 69
Аз лично не намирам оферта за двама възрастни с две деца до 500 лева, за края на юли или края на август Sad

# 70
Silsa, ако сте платили за Царево, не съжалявай за Албена, защото си избрала хотел на две крачки от хубав плаж, а там става въпрос за хотелите в "парковата част", тоест доста навътре в комплекса.

# 71
  • София
Пролетна фея точно за това питам, при нас ако не беше отстъпката от 25% нямаше да се вместим в тези пари, даже ние ще сме края на август, иначе повече пари идва. Става въпрос за 6 нощувки, щото и това има значение,

# 72
Аз лично не намирам оферта за двама възрастни с две деца до 500 лева, за края на юли или края на август Sad
http://butiktravel.eu/%D0%B1%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8 … D0%B5%D0%BD%D0%B0

Не съм пробвала дали има места, защото няма да почивам в Албена. Цените на хотел "Магнолия" исках да копирам, но не успях. 500лв цена за двама в двойна стая.

# 73
  • Sofia
Записвам се и аз да следя

# 74
къде на море с 500 лв.?

Къде ли не е моят отговор.Всяка година ходим по 2 пъти на море и на ходене изхарчваме по толкова горе долу.
Навсякъде има квартири по 10-ина лева,навсякъде има магазини за хр.стоки и нескъпи кръчми.Пример от м.г.
1 Обзор месец юни квартира с 4 легла-6х40=240лв.Остават още толкова за храна.Стигнаха ни напълно.
2 Албена хотел Добруджа м.Август 5х50лв стаята=250.Имаше включена закуска и като хапнеш добре,обяд почти
не ти трябва.За вечеря си купувахме разни неща от магазина и хапвахме и пийвахме Joy в стаята .
3.Сл.Бряг-има много обяви за стаи и апартаменти на добри цени.Ние спахме една вечер в голямо студио
точно сградата срещу хотел Хризантема за 40лв на нощ.В Сл.Бряг цени за ядене и пиене - всякакви.

Общи условия

Активация на акаунт