Лято 2010 - къде на море с 500 лв.?

• 69 404
  • 729
  •   1
Отговори
# 450
Aaaaaa момчета помагайте.Нашето семейство нещо с бюджета го закъсахме тотално!Помогнете ми да получа информация за т.нар бивше ММЦ Приморско-прочетох някъде че предлагат пълен пансион,но нито мога да намеря снимки,мнения,цени!  Praynig Дайте ми идея и за бунгала с изхранване.Искам да отидеме на почивка заради малкия-да го попече слънчицето!
Ние сме момичета повечето  Crossing Arms
Аз там дете не бих завела. Занемарено е, хигиена под всякаква критика. Тревните площи са като джунгла, всички площадки са олюпени и мръсни. За плажа - неохраняем, далеч е, пресича се главен път.
Иначе е евтино - виж например тук http://blog.loyal-travel.com/2010/03/26/%D0%BC%D0%BC%D1%86-%D0%B … 1%81%D0%BA%D0%BE/

# 451

magnoliamm - двойната беше от сорта на 40-45лв мин.година, нещо такова ми се върти, но има доста екстри: открит басейн, паркинг, детски кът, детски басейн, барбекю, телевизор, кабелна тв, климатик, хладилник, баня/тоалетна, тераса, изглед, ютия, кафе машина, лятна градина, бар-басейн

Това, надявам се, е отговор на моя въпрос, не на magnoliamm Simple Smile. Много ми хареса с тези цветя и ще го имам предвид за края на август евентуално. Цената, ако е за помещение, също е много добра!

# 452
Оф, извинявай, да  Peace
Звънни и попитай по телефона - за да не те объркам, защото лично не съм ходила.

# 453
# 454
# 455
  • София
Aaaaaa момчета помагайте.Нашето семейство нещо с бюджета го закъсахме тотално!Помогнете ми да получа информация за т.нар бивше ММЦ Приморско-прочетох някъде че предлагат пълен пансион,но нито мога да намеря снимки,мнения,цени!  Praynig Дайте ми идея и за бунгала с изхранване.Искам да отидеме на почивка заради малкия-да го попече слънчицето!
Ние сме момичета повечето  Crossing Arms
Аз там дете не бих завела. Занемарено е, хигиена под всякаква критика. Тревните площи са като джунгла, всички площадки са олюпени и мръсни. За плажа - неохраняем, далеч е, пресича се главен път.
Иначе е евтино - виж например тук http://blog.loyal-travel.com/2010/03/26/%D0%BC%D0%BC%D1%86-%D0%B … 1%81%D0%BA%D0%BE/
Shocked Laughing изпуснала съм "и"след второто "м"-извинявам се...разбира се,че сме момичета!
А за Вили Кедър в Приморско какво ще кажете?-пише 9лв. легло

# 456
Момичета някой бил ли е тук?Изглежда ми много хубаво и май не е скьпо.
Поне знаете ли кьде е това и дали е удобно мястото?
http://www.dobrevi.com/gallery.html

# 457
от ММЦ -то част включваща Магнолиит& … 76;ър е собственост на Албена АД от известно време и Албена си ги продава  Peace
Къщата на Добреви изглежда чудесно!

# 458
Здравейте момичета,някой бил ли е в бунгала "Витоша"-Китен.Дали са далече от плажа?

# 459

magnoliamm - двойната беше от сорта на 40-45лв мин.година, нещо такова ми се върти, но има доста екстри: открит басейн, паркинг, детски кът, детски басейн, барбекю, телевизор, кабелна тв, климатик, хладилник, баня/тоалетна, тераса, изглед, ютия, кафе машина, лятна градина, бар-басейн

Това, надявам се, е отговор на моя въпрос, не на magnoliamm Simple Smile. Много ми хареса с тези цветя и ще го имам предвид за края на август евентуално. Цената, ако е за помещение, също е много добра!

На мен също ми хареса и им пратих мейл със запитване за цените - за юли и август. Пускам отговора:

Цена за двойна стая-само нощувка-40лв
тройна стая-55лв
с храна-цена за възрастен-36лв на ден-нощувка, закуска, обяд, вечеря и курортна такса
за деца от 2 до 6г.-50%  18лв.
деца до 2г. безплатно

Последна редакция: ср, 16 юни 2010, 13:50 от krisskka

# 460
krisskka, благодаря че сподели  Hug

# 461
Здравейте момичета,някой бил ли е в бунгала "Витоша"-Китен.Дали са далече от плажа?
цена 54 лв  бунгалото - една стая с три легла, без нищо, това е безумно за тая мизерия.
За тия пари отидете в хотел по-добре с изхранване!

# 462
viliko imash li niakakvo info za vili Ropotamo?

# 463
цена 54 лв  бунгалото - една стая с три легла, без нищо, това е безумно за тая мизерия.
За тия пари отидете в хотел по-добре с изхранване!

Аз виждам цена 18лв за три легла, или не гледам където трябва?

# 464
цени в лева за едно легло - това чета аз лично ето тук в сайта им http://www.vitoshacamp.com/price.html  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт