Лято 2010 - къде на море с 500 лв.?

• 69 342
  • 729
  •   1
Отговори
# 555
Аз имам един вс - не ви ли писва всеки божи ден да тичате до хотела за храната и да ядене само на едно място?
ние за първа година ще имаме някаква храна и това ме занимава, въпреки, че при нас цената с храна излезе колкото мин.година само нощувката - затова така резервирах.

# 556
Миналата седмица бяхме в сандански, с включена само нощувка и басейн в цената
Ми не ми излезе никак евтино, но пък там обикаляхме доста района и ни беше удобно да обядваме и вечеряме на различни места, вкл и пикник
Ако бяхме на морето, бих предпочела АИ, защото няма къде толкова да обикалям, а и не искам да вися на плажа от 8 до 19 часа, има много съмнителни или пък твърде скъпи заведения и с АИ си е сигурно че има налична храна и не се притесняваш за децата и мъжете Simple Smile

# 557
Е, това, разбира се, е въпрос на виждане. Аз пък обратното - не бих ставала рано, не бих се връщала на обяд, не бих вечеряла под час - не и на морето. Искам да правя каквото си искам. Да ходя и да ям, каквото си искам. за заведенията - сядаш - като е твърде скъпо - ставаш, не те оковават.

# 558
Така е, но с две напечени от слънцето деца, жадни и гладни, с багажи, докато обиколиш и намериш заведението, което те устройва като кухня, местоположение, цени...съгласна съм че е въпрос на виждане, мои познати си ходят на палатки с децата, нотова си е тяхно решение и няма какво да го коментирам

# 559
Аз имам един вс - не ви ли писва всеки божи ден да тичате до хотела за храната и да ядене само на едно място?
ние за първа година ще имаме някаква храна и това ме занимава, въпреки, че при нас цената с храна излезе колкото мин.година само нощувката - затова така резервирах.

Ами не ни се е налагало да тичаме до хотела, при нас АИ-то на обяд го имаше и на един бар на плажа - кеф ти обяд там, кеф ти в хотела, но ако хотела е далече и го няма този вариант, а и имаш огладняло дете, трудно ще е, да...
Но има толкова хотели с АИ на брега на морето...

# 560
Ама защо под час, не мога да разбера??? Времето за хранене е достатъчно, и не се налага да тичаш, закуската е напр. до 10 часа, след това имаш междино, кеф ти да ядеш , кеф ти кафе да пиеш.  Wink

# 561
Кеф ми - ама ми кеф само на едното място, а на мен ми кеф - където ми кеф  Mr. Green
Не мога да приема една седмица да се храня всред сградата на единия хотел, съжалявам, ама това звучи ужасно в моята представа за почивка. Но много се отклонихме.
Дайте по темата  Peace

# 562
Ама защо под час, не мога да разбера??? Времето за хранене е достатъчно, и не се налага да тичаш, закуската е напр. до 10 часа, след това имаш междино, кеф ти да ядеш , кеф ти кафе да пиеш.  Wink
newsm10

Viliko, не е толкова казармено колкото го виждаш   bouquet

# 563
newsm10

Viliko, не е толкова казармено колкото го виждаш   bouquet
Възможно е, аз съм ходила преди години - сама на ОИ и въобще не ми хареса, ужасно скучно ми беше.
Просто обичам вечеря на кръчма, пиене, музика,  купонче.
Пък сега с малкия - да поиска нещо за ядене на плажа и аз да кажа - ааааа, маме, потърпи - в хотела ще ядем задължително...не ми се връзва.

# 564
  • София
Ние сме се насочили към Шкорпиловци. Ето няколко оферти които ми изглеждат подходящи.

http://www.namore.info/index.php?REQ=view&id=1599&page=0 … 0&subsubcat=0

http://pochivka.bg/o-8618-%D0%B1%D1%83%D0%BD%D0%B3%D0%B0%D0%BB%D … D0%B0%D0%BB%D0%B0

http://pochivka.bg/o-8844-%D0%B1%D1%83%D0%BD%D0%B3%D0%B0%D0%BB%D … D0%BE%D0%BA%D0%BE

Мисля, че при цена от 25 лв. за бунгало ще успеем да се вместим с 500 лв. + малко. Още повече,че се надявам да няма много сергии които да привличат вниманието на детето.
Ще се радвам да получа някакви мнения за бунгалата в посочените линкове.
Да се вмъкна и аз в тази страхотна темичка. Hug
Мога да кажа, че най-хубавите си почивки съм прекарала на Шкорпиловци.
Били сме на едни бунгала тип палатка с ключ, без детето разбира се, с обща баня на един байр в гората. Изкарахме си повече от страхотно.
Иначе с детето препоръчвам - Джордаш. Има простор между бунгалата, за разлика от другите станции с бунгала там. Мебелите са тип Велинградска мебел, боядисани са стените и банята. Има масички и столчета пред бунгалцето на тераската. Последния път имахме много готена компанийка до нас с много деца. Който беше буден наглеждаше децата, докато си чете книжката. Бунгалата са на първа линия, от нашето бунгала си гледках морето. Също така ми хареса, че тва си е курорт за семейства. Тихо е, има мисля една дискотека, но тя е далече от Джордаш. Сергийте са колкото да кажеш, че има сергии. Ценита народни като вкъщи. В селото има транжорна. Вземахме си месо, носехме си барбекю и си вечеряхме пред бунгалото.
Тва е идеалното място за супер приятна почивка за до 500 лв. Grinning Grinning Grinning Grinning

Много скъпо в джордаш newsm78,бунгало 60лв.

# 565
  • Sofia
Наистина е малко кофти когато хотела е отдалечен от плажа,затова тази година сме ОИ в хотел на плажа.Да се яде под час и дума не може да става,то човек на ОИ може да не става от масата ако реши.Закуската ,обяда и вечерята са по три часа,между тях също има хранения.Ние винаги ходим големи компании и си правим купончето в хотела,има и музика и пиене кой ,колко му душа иска,а децата си играят около нас.Aко сме в кръчма не знам ,колко ще издържат.Лично за нас ,ОИ излиза по- евтино.Всеки сам решава как е по -удачно за него,аз лично предпочитам да отида за 5 дена и да не мисля за всяка похарчена стотинка,отколкото да отида за 7 и да режа салати в бунгалото.

# 566
И аз така предпочитам, но - съгласи се - и хората с ниски доходи имат право на почивка  Naughty

# 567
Ами така е, точно преди да заминем, я имаше офертата за 35 ден АИ, в Слънчев бряг, ами за 4мата ни искаха 413 лева за 5 дни , което е просто супер, ама мъжО нали беше си навил за Сандански
Така че и хората с ниски доходи има къде да почиват АИ

# 568
Да бе, началото на юни - супер море  Peace
Малко като г*з път да види, ама айде...
Защо решихте, че всеки се пъне за ОИ - писна ми да го повтарям...

# 569
Е ти защо реши че ти като не го искаш, никой не иска  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт