Лято 2010 - къде на море с 500 лв.?

• 69 424
  • 729
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте момичета! Мисията при нас е изпълнена успешно - икономична почивка за 12 дена в Приморско. Към 900-1000 лв. излезе с пътните  Peace

# 616
  • Русе/София
Здравейте момичета! Мисията при нас е изпълнена успешно - икономична почивка за 12 дена в Приморско. Към 900-1000 лв. излезе с пътните  Peace

Чакаме подробности,моля.

# 617
Бяхме в апартамент в къща Владимиров - супер добра цена. Хапвахме и навън, и в къщи. Баткото - само навън, а малчо си е на пюренца и не влиза в сметката. Питай ако нещо те интересува. Аз съм много доволна и смятаме да повторим почивката на същото място и по същия начин към началото на септември.  Embarassed

# 618
  • София
Queen L, радвам се, че сте доволни. Аз не можах да резервирам за къща Владимиров, понеже нямаше нищо свободно от 1 юли, но да те питам за този район какво ще кажеш. 10 дена ще сме във вила Фиорд, на втория етаж с изглед към морето. Тази река там ме притеснява, но не съм била там никога и...  newsm78

# 619
Queen L, радвам се, че сте доволни. Аз не можах да резервирам за къща Владимиров, понеже нямаше нищо свободно от 1 юли, но да те питам за този район какво ще кажеш. 10 дена ще сме във вила Фиорд, на втория етаж с изглед към морето. Тази река там ме притеснява, но не съм била там никога и...  newsm78
Верятно ще ви е доста шумно, но от шума не може да се избяга. В къща Владимиров се чуваше лятното кино, което от 21 юни започна да дава по 2 филма на вечер, като вторият - от 23.15 ! Реката е много симпатична - ходихме да ловим рибки за баткото там. Яко ни нахапаха комари - предполагам, че целия район около реката има комари. Иначе мястото си е екстра, а вилата отвън изглежда много добре  Peace

# 620
Последно като бяхме в Приморско имаше голям проблем с паркирането. За това е добре да сте близко до плажа. Шумно е и си има навалица. Но пък на мен си ми харесва.

# 621
  • out of space
Аква Азур в Св.Константин и Елена. 4 звезди.
7 нощувки, оу инклузив. Общо 520 лв всичко за мен и дъщеря ми  Simple Smile В неделя заминаваме.

# 622
Аква Азур в Св.онстантин и Елена. 4 звезди.
7 нощувки, оу инклузив. Общо 520 лв всичко за мен и дъщеря ми  Simple Smile В неделя заминаваме.
А от ъкде тая оферта - в сайта им има само двойна 110лв и доплащане за вечеря по 16лв  Thinking

# 623
  • София
Благодаря ви момичета, надявам се да случим на хубаво време и да си изкараме добре.  Hug

# 624
  • out of space
Аква Азур в Св.онстантин и Елена. 4 звезди.
А от ъкде тая оферта - в сайта им има само двойна 110лв и доплащане за вечеря по 16лв  Thinking

http://www.visit.bg/sommer/photel.php?hotid=694

Плащаш 6, получаваш 7 нощувки  Simple Smile Има и 15% отстъпка за по-ранни записвания. Ние направихме това средата на май месец.
През агенция Съни турс резервирахме

# 625
  • София
http://pochivka.bg/o-2819-%D1%85%D0%BE%D1%82%D0%B5%D0%BB_%D0%B1% … D0%B8%D1%82%D0%B0
На пръв поглед цената е супер за AI но след като се обадих ми обясниха че не било точно AI а само закуска+обяд и вечеря.Така че внимавайте много момичета ........Пиша тук защото преди време една мама каза,че ще ходи там дано е била наясно с въпросния AI.

# 626
  • София
Аз говорих с Инна която е управител на х-ла,цената си включва спане,закуска,обяд,вечеря,лафт-а до плажа,шезлонг,чадър,басейн безплатно.

# 627
  • София
Информацията в сайта е подвеждаща поне според мен  Peace

# 628
Информациите наистина са подвеждащи на места , най-хубаво е да звъните по телефона. В4ера пратих запитвания за Албена за дати при все, 4е имаше обявени цени и полу4авам оферти с завишени такива. Побеснях просто.  #2gunfire сложили били курортна такса и ДДС. После звъннах по телефона в друга агенция и там ми казаха, 4е техните цени са с вси4ко вклю4ено вътре. Така ве4е се съгласих. Grinning Не оби4ам неприятни изненади! Grinning

# 629
Queen L, моля те, дай повече инфо за къщата на Владимиров, като например:
 Къде се намира, колко далеч е от плажа и от цънтъра? Има ли наоколо заведения за хранене, магазини, закусвални? Тих ли е района? Какво представлява апартамента? Има ли кухненски бокс и ако да, с какво е оборудван, че сигурно ще ми се наложи да сготвя нещо на малчо?
 Ако се сетиш и за още нещо, пиши! Благодаря предварително!

Общи условия

Активация на акаунт