Лято 2010 - къде на море с 500 лв.?

• 69 339
  • 729
  •   1
Отговори
# 600

Ние от 17.07. отиваме на тези бунгала http://www.zora-ob.com/index.php?option=com_content&task=vie … =11&Itemid=16 ,избрахме пакет със закуска и вечеря,заради децата

Ilianka,и ние ще ме там от 2.08.Моля те като се приберете сподели, как е било,аз ще на правя същото.За това сме тук момичета,не да се караме и да си говорим на въпреки,а да си помагаме.Радвайте се на лятото и малко повече усмивки  bouquet

# 601
Как може да се карате в тема за почивки Mr. GreenЛято е нищо че не личи радвайте се и се усмихвайте.
Не виждам Вилико нещо лошо да е казала, а и всеки си знае.Моите деца ядат всичко и много "боклуци".
Храната скъпичко си излиза и вариант са сандвичите и закуските  PeaceНие ще сме на АИ PeaceРешихме че ще ни излезе едно и също.Пък аз да си призная на почивката най обичам неготвенето Embarassed

# 602
Как може да се карате в тема за почивки Mr. GreenЛято е нищо че не личи радвайте се и се усмихвайте.
Не виждам Вилико нещо лошо да е казала, а и всеки си знае.Моите деца ядат всичко и много "боклуци".

Да си призная честно, на мен също странно ми се струва това озлобление  Peace В края на краищата Вилико е изразила мнение и никой не е длъжен да се съобразява с него. Лично аз не намирам нищо престъпно в написаното  Wink

Както и да е, включих се в темата да споделя пресни новини относно цените на нощувките в момента. Не се вижда от офертите в интернет, но за момента сезона е доста слаб и на място дават стаи на много разумни цени.
Снощи майка ми, сестра ми и племенника заминаха за Черноморец. Сутринта в 7 без петнайсет вече се бяха настанили в боксониера в семейно хотелче/къща на крайбрежната улица - точно срещу плажа (на 20 метра от ивицата). Платили са по 25 лв. на вечер. Мога да кажа, че условията са изпробвано добри, защото миналата година бяхме на същото място, но плащахме по 60 лв. на вечер. Боксониерата е стая с три легла - две единични и едно по-голямо, оборудван кухненски бокс, баня и тераса. Климатик и телевизор също има. Стаите не са никак малки. Точно отстрани има заведение за бързо хранене, където на обяд предлагат разнообразни готвени ястия. Ще потърся да ви пусна снимки от миналото лято.

# 603
  • София
Еми да,това си е супер оферта.Така вече като имаш кухня на разположение ще можеш да пръжнеш наденичка,яйца,кюфтенца на тефлонов без да се опушваш-за разнообразие!

# 604
  • Враца
арлена, тази статия е за тема КАК ДА ОТИДЕМ НА МОРЕ С 15 ЛВ  Laughing

# 605
арлена, тази статия е за тема КАК ДА ОТИДЕМ НА МОРЕ С 15 ЛВ  Laughing

с 9 лева и 60 стотинки ако всеки ден се настаняваш наново и така 10 дни Grinning Нали пише че може и един ден само да останеш! Хи хи измислих го, нали съм от националността на бай Ганьо.

извинете за спама, няма вече  Stop

# 606
Майка ми и сестра ми са си определили бюджет до 600 лв. за 7 нощувки (за тях и осемгодишният ми племенник), като в това число включват и пътя. Преди малко говорих с тях по телефона. Казват, че и в заведенията там в момента цените са много надолу и всички са закичили табели с промоционални менюта за по 2-3 лв.
Ето и снимките от миналата година:
Къщата

Изглед от терасата

Заведението за бързо хранене (дървените маси в дясно от терасата)

Фрии зоната на централния плаж, който е пред къщата

Плажа на Градина (на 1 км. от Черноморец)

# 607
  • София
Май бях споменала, но една колежка отиде е то тук и вчера говорих с нея, че е супер доволна http://www.opal-ravda.namore.info/nastaniavane.php

Също ето тук до 06.07 цената за ои е 40лв http://www.vezhen-bg.com/hotel-ceni.php /наши роднини заминават за там, направили са резервация преди 3 дена, но лично не го знам този хотел.

Вилико, това за Опал ми хареса  Grinning Моля те, знаеш ли къде се намира този хотел, не видях карта в сайта им..в посока Несебър или не? То може би не си питала ама все пак ..   bouquet

...

Открих инфо:
В центъра на Равда, непосредствено зад централната поща и кметството, на тихо и спокойно място, може да намерите къща за гости "Опал"

Но пък в сайта, в който намерих информацията има разлика в цените. В два сайта пише 25,00лв. - двойна стая, а в други пък 35.. Rolling Eyes

Последна редакция: ср, 23 юни 2010, 22:28 от illy

# 608
Цитат
Майка ми и сестра ми са си определили бюджет до 600 лв. за 7 нощувки (за тях и осемгодишният ми племенник), като в това число включват и пътя. Преди малко говорих с тях по телефона. Казват, че и в заведенията там в момента цените са много надолу и всички са закичили табели с промоционални менюта за по 2-3 лв.
Ето и снимките от миналата година:
Това си е нещо като 6 от 49. Хотелът действително се намира на първа линия до градския плаж. Би ли ми дала телефона или сайта на хотела на лични, макар че съм резервирала вече в Черноморец, блазни ме близкото растояние до плажа. Радвам се също и че заведението за бързо хранене работи все още, но вкусно ли говтят е въпроса?

Цитат
Плажа на Градина (на 1 км. от Черноморец)
Само за това според мен не си права - това е плажът откъм Червенка, Градина е малко по-надолу посока Созопол.

# 609
OOOO 4ерноморец! Бяхме там за 3 дена преди 4 години. Наистина цените са добри. Бяхме в такав тип апартамент4е за 65 лв на ден за цялото - 2 едини4ни легла, едно двойно в друга стая, бокс, баня, тераса, на първа линия, панорамна гледка към морето. Влюбих се в град4ето, в квартирата, но плажа хи4 не ми хареса - беше малък и с 4ерен пясък. Но град4ето е супер, малко китно, кино има, гледахме филм4ета ве4ер.

Последна редакция: чт, 24 юни 2010, 09:37 от gery_dobreva

# 610
Гери, на кой плаж сте ходили, та е бил с черен пясък  newsm78 Там има доста възможности за избор на хубав плаж.

Storm76, имай предвид, че ако ходите в Черноморец след 15-ти юли, плажът който е пред хотела няма да ви хареса. Малък е и става адски претъпкано  Confused Тези снимки са правени към 7-8 юли и тогава наистина нямаше много хора, но след 15 вече беше неприятно.

А, ако ходите на плаж на Градина, по добре е да сте в някой от хотелите в по-новата част. По-хубави са, на същите цени и е по-удобно за паркиране и често излизане с колата.

А, плажът на снимката е от лявата страна на чадърите и шезлонгите на този хотел:
http://www.royalbeach-hotel.com/

Караваните и палатките на къмпинг "Градина" са вдясно от хотела, в посока Созопол.
Местните наричат Градина целия плаж, който е дълъг няколко километра.

Довечера ще поискам телефони.

# 611
Ами плажа, на който ходихме беше /не съм много добре с ориентацията, но ще се пробвам да обесня/ мисля централния. Като си на площада с киното, слизаш по една алея с магазинчета и кръчмета /имаше едно много готено с лодка пред него/, минава се покрай някакви детски въртележчици и си там. В самия Черноморец е. Просто бяхме за малко дни и ни беше удобно от квартирата да пресечем улицата и хоп в морето.  Grinning Grinning Grinning Толкова ни хареса, че със сестра ми все си викаме да отидем някой ден пак там само двечките.  Grinning Grinning Grinning

# 612
Да, централния е. Ама, на мен пясъка нормален ми се струва ...  newsm78

# 613
Ами спомням си, че трудно си забивахме чадъра, плитко беше, като изкуствено направен.  newsm78

# 614
Ами спомням си, че трудно си забивахме чадъра, плитко беше, като изкуствено направен.  newsm78

Да, чадърите там ниастина се забиват много трудно. А и сега като споменаваш се сещам, че и миналата година като бяхме там, в края на плажа откъм кея, една вечер бутаха пясък с багери. Ивицата не е широка. Може би през зимата морето я поглъща и наистина да изсипват пясък преди сезона.

Общи условия

Активация на акаунт