Лято 2010 - къде на море с 500 лв.?

• 69 431
  • 729
  •   1
Отговори
# 630
Pipi_82, писах ти на ЛС да не разводняваме темата  Peace

# 631
Queen L, моля те, напиши подробности и в темата, инфото е ценно и ще е от полза на всички   bouquet

# 632
  • До хладилника, който обичам
Току-що направих он-лайн резервация за бунгала в Приморско - 18 лв за тройно бунгало (наречено от тях 'вила'  Mr. Green), с включена закуска в цената. Двама възрастни и 1 дете (и едно бебе, което не броя) х 6 нощувки = Крайна сума: 108.00 BGN

Направо не можахме да повярваме каква е обявената цена. Резервирах през сайта на основния туроператор; през други - цените за тези бунгала са доста различни.

В почивния комплекс има поне още 2 комплекса бунгала, изглеждат по-добре на прима виста, но нямаше места за датите, за които търсех аз.

Вярвам, че при тази цена на нощувка и закуска ще се вместим дори под 500 лв.  Grinning

# 633
За тези пари трудно ще се намери оферта Ол инклузив. По вероятно е в някое приятно хотелче 3 звезди само със закуска в цената.
Има много хубави частни хотелчета в Обзор Поморие Равда Созопол и Приморско съветвам Ви мами там да търсите и гледате.
Тази година няма много туристи и ще има хубави ласт минът-и.
Най-добре е обаче на проверено местенце където човек или негов близък е ходил или видял. Peace

# 634
  • До хладилника, който обичам
МАРИЯНКАА, 43 страници тема има, попрегледай поне няколко, преди да се разпишеш Laughing

# 635
Queen L, моля те, напиши подробности и в темата, инфото е ценно и ще е от полза на всички   bouquet
Уки, не умея да съм кратка в описанията  Joy Ще пробвам, а ти питай ако нещо те интересува.
Ние бяхме в апартамент. Това са две преходни стаи със санитарен възел и тераса. Леглата са общо 5. Няма кухненски бокс, а само котлонче и ел.кана. Мястото за мен е много добро - всичко е много близо. Под всичко разбирам: двата плажа, магазини, център, място за разходка... Имат чудесно задно мини дворче с катерушка, люлка, къщичка и др., като до него има маса с 4 стола родителите да пият кафенце и да наблюдават младежта. За свикналите на тишина ще е малко шумно вечер от лятното кино. Ако не е то - района е много спокоен и тих.

# 636
  • Враца
бу, офертата е страхотна!

сега се загледах какво пише за тоя ммц.
голяма работа е бе Shocked
450 легла в бунгала и 2300 цялата база!
никога не съм биа, впечатлена съм.

а абена тур не е ли на банев?

# 637
  • с/у ОколоМръсТното
Току-що направих он-лайн резервация за бунгала в Приморско - 18 лв за тройно бунгало (наречено от тях 'вила'  Mr. Green), с включена закуска в цената. Двама възрастни и 1 дете (и едно бебе, което не броя) х 6 нощувки = Крайна сума: 108.00 BGN

ей го къде е тотомилионерът Wink
Браво, уцелила си в 10-ката. За кога резервира и дали ще е удобно да драснеш 2-3 реда за впечатленията ти след престоя. 10Х
И много се губиш... а липсваш...
Поздрави Simple Smile

# 638
  • София

ей го къде е тотомилионерът Wink
Браво, уцелила си в 10-ката. За кога резервира и дали ще е удобно да драснеш 2-3 реда за впечатленията ти след престоя. 10Х
И много се губиш... а липсваш...
Поздрави Simple Smile

Aз съм била в тези бунгала преди 4 години, ходихме със съученици на море там.
Тезо, които са на снимката са си гаднички, и тогава цената беше подобна- ние някакъв ученически пакет ползвахме. Има и хубави бунгала, но те са по-нагоре и са супер, наистина като вилички по-скоро, макар и същата големина на помещението.
Ама плажът пък е близо  Grinning

# 639
Аква Азур в Св.Константин и Елена. 4 звезди.
7 нощувки, оу инклузив. Общо 520 лв всичко за мен и дъщеря ми  Simple Smile В неделя заминаваме.

Да, много добре изглежда хотелът  Sunglasses И ние за два пъти по толкова, резервирахме седмица в х. Добротица в Албена (2-ма възрастни с дете). Но, мисля че това не отговаря на ограничението - 500 лв. за семейна почивка.
Отначало и аз се бях насочила към Св. Константин и Елена заради хубавите хотели, но после се отказах заради липсващия плаж  Sad

А Приморско си е класика  Laughing Ергенски почивки съм карала и в хотели в ММЦ, заради хубавите барове и дискотеки  Mr. Green Плажовете също са супер. Ама, откакто сме с дете и я караме на пенсионерски режим, Приморско не сме припарвали  Sad
Миналата година прекарахме там един ден - ей така, на разходка. Хубаво си е  Sunglasses Само паркирането наистина е проблем (в града имам предвид, не в ММЦ). Един паяк минаваше и събираше паркирани пред семейни хотелчета коли  Shocked

# 640
  • София
Здравейте с пресни поздрави от Ахтопол.Там мисля,че 500 лв за 4 човека(2-възрастни + 2 деца) без пътя,биха ви стигнали поне за 7-10 дни в зависимост от това как и по колко се храните.Давам ви пресни сведения от снощи,цените са меко казани нормални,поне за мен са евтини в сравнение със Софийските.Пържена цаца 1.20 до 1.80,пър,картофи 1.40 до 2.30.Да има доста бунгала и мама е в едно такова,обаче...2 стаи с по 2 легла, хол с диван и 2 фотьойла със телевизор(да тв има само 4 канала,но става).Баня с тоалетна(да малко е тясна,но си е супер)+ кухня с печка Раховец и хладилник  newsm78 .Изцяло на теракота е всичко и не е мизерия,за всяко бунгало си има клетка на покрит паркинг и се заключва.Цените варират,мама е с карта и е за 90 лв нощувката за нея и племеничката,но има свободни бунгала.Там както знаете е пълно с бунгала,дават ги дори и на свободно,специално питах за това.Давам ви прясна информация,може все пак някой да го интересува.

# 641
Някой д аима информация за легла в Несебър, прилични условия и цена? Баба ми иска да отиде там с едното дете и за тях е необходима стая за нощувка, евентуално с ТВ и хладилник

# 642
http://bghotelite.com/guest-house-mishel.2691_bg
Виж това място .Приятелката ми щеше да ходи там,но в последния момент замина за Равда.

# 643
  • Русе/София
Дидолина нещо не разбрах-нощувка в бунгало-90лв.,така ли?

# 644
  • София
Дидолина нещо не разбрах-нощувка в бунгало-90лв.,така ли?

Ама вярно така съм го написала че  ooooh! Съжалявам,мама е платила за 10 дни 90 лв  Wink 6 лв за нея и 3 лв за племеничката която е на 11 години.Понеже питах дали дават бунгала на външни хора-отговора бе Да.Отивате в което предприятие искате и си подавате молба.Да,първо си гледат техните хора,но винаги има празни места и ги пускат за външни.Досега сме почивла на бунгалата на ХТМУ по същия начин.Намират се в Несебър и плажа им е общ с тези на Лесотехническия университет.Намират се точно до Сол Несебър.Там също са с карти за 10 и 14 дни,варират цените от това дали искаш 1-ва или по горна линия.Ходили сме 6 човека за 14 дена на 1-ва линия за 680 лв.

Общи условия

Активация на акаунт