Хитрини за справяне в кризата?

  • 215 032
  • 2 974
  •   1
Отговори
# 1 755
  • София
  • Мнения: 7 463
Защо, ти като сготвиш един килограм месо разделен на 4 части повече от един килограм ли се получава?  Joy Все е толкова.

# 1 756
  • Мнения: 50 635
Но се получава ядене за 4 хранения, което е и целта на темата- повече за по- малко пари

# 1 757
  • Мнения: X
Защо, ти като сготвиш един килограм месо разделен на 4 части повече от един килограм ли се получава?  Joy Все е толкова.

Абе... ooooh! направо затаявам дъх... Rolling Eyes
Жената няма да получи повече от един кг месо, но ще нахрани повече от един път семейството си!!!!!!

# 1 758
  • Мнения: 7 947
Защо, ти като сготвиш един килограм месо разделен на 4 части повече от един килограм ли се получава?  Joy Все е толкова.
Смешно ли ти е наистина  Tired

# 1 759
  • София
  • Мнения: 7 463
Защо, ако няма една шепа месо в яденето, а е само постно? Пак питам, вие без месо не сядате ли на маса? newsm78 И ако месото е по 50грама на човек, това не е ли залъгване, уж че има месо? Последно време и аз купувам веднъж месечно пиле, но го правя наведнъж, писах. Не ни пречи 4 пъти в седмицата да ядем постно, но като сложа месо да е в достатъчно количество. Как пък не разбирате, че в организма ще влезе все едно и също количество, калкулирано на края на месеца, без значение на колко приема сте го разделили.
viliko , смешно ми, че не разбираш, да.

# 1 760
  • Мнения: 7 947
Ааааааа, значи накрая на месеца месото ще е калкулирано в организма, е, това вече не го знаех, че имало значение  ooooh!
Май не само аз не те разбирам Stop

# 1 761
  • София
  • Мнения: 7 463
Нищо, няма проблем. Не се притеснявай!  Peace

# 1 762
  • някъде ... тук ...
  • Мнения: 8 707
Въпрос на вкус и предпочитания.
У нас се предпочита да замирише поне манджата на месо.

# 1 763
  • Мнения: 550
Въпрос на вкус и предпочитания.
У нас се предпочита да замирише поне манджата на месо.
и при нас така  Peace

# 1 764
  • В градината...
  • Мнения: 16 070
На "Амета" има пилешко месо за готвене /това са филета на парчета, стават за кебап или за пиле по китайски/ и е доста по-евтино от цялото филе. Например, ако филе-пеперуда е 10лв., филето за готвене е около 5-6лв. Етикетът на "Амета" на Кауфланд се крие под "Бест фарм", но на малко етикетче се вижда къде е произведено. Освен това, е едно от най-качественото пилешко.

# 1 765
  • Мнения: 1 570
И аз напоследък от него купувам. Много съм доволна!

# 1 766
  • Мнения: 2 695
Клеми,напълно споделям мнението ти.Мисля,че само "да замирише" не си струва трудът,токът,а и никой не би го одобрил.По-добре един път седмично месо,вместо всеки ден 50 гр. на човек.Нищо не спестявам по този начин и ще има гладни и недоволни.
Месото излиза в момента по-евтино от всичко друго.
Свински бут без кост - 6.20,череши - 6.00 /във "Фантастико/,взех месо!

# 1 767
  • Мнения: 7 947
Момичета, при положение, че едно пиле средно е кило и половина, кило и 7-800 -като го разделиш на 4 - става по около 400гр на ядене. Направено с картофи, ориз или каквото и да било - е напълно задоволително количество. Къде ги тези 50гр на порция   Thinking
И кое е нормалното да се изяде едно пиле на едно ядене???

# 1 768
  • Мнения: 50 635
Ми нормално е, ако сте 4-5 човека, няма нищо ненормално
Ако сте 2 с едно малко дете, което само чопли, е друго

# 1 769
  • Мнения: 7 947
Ами аз говоря за себе си и да - двама сме с малко дете, което почти не яде месцето. Отдавна това го уточних всъщност.
А за череши...не съм си и помисляла, нито за свинско, при положение, че взех пиле за 3.40лв.

Общи условия

Активация на акаунт