Хитрини за справяне в кризата?

• 218 931
  • 2 974
  •   1
Отговори
# 2 730
Честно, признайте си. Колко пъти окепазихте главите на мъжете докато се научите да подстригвате?
Мен това ми е дерта - колко пъти ще му гледам напундената физиономия и кьопавата прическа.  Mr. Green
Аз се признавам за виновна.Първият път обрах доста високо врата му.Доста бъзици отнесе после.От тогава рядко ползва моите услуги. Crossing Arms

# 2 731
Да, в Била ходя само заради тяхната марка. Купувам сушеница и суджук, както и разни санитарни неща- кърпички, ароматизатори за тоалетната, пясък за чистене и подобни.

Един път ядох луканка Клевър, но не ми хареса. Дано е било просто кофти партида.

Суджука и суженицата определено са много по-добри като качество от луканката!Кагато аз работех там ,едните се правеха от Месокомбинат-Ловеч,а другите от Меком Силистра!Разликата в производството е огромнаа Rolling Eyes

# 2 732
  • Mediterraneo
Сигурно и шпек Клевер се прави от производителите на луканката, понеже и той е отвратителен  newsm78

# 2 733
Clever не се ли правят от местни производители, т.е. за всеки град е различен, съответно и качеството, но не съм сигурна де  newsm78 но имат доста сполучливи неща  Simple Smile

# 2 734
Сигурно и шпек Клевер се прави от производителите на луканката, понеже и той е отвратителен  newsm78

Да ти кажа,вече нямам спомени кой от кой се правеше,но определено бяха от тези две фирми.Сега вече може да са сменени. Confused
Не съм купувала скоро,за да ги видя как са на вкус. Thinking

# 2 735
  • Mediterraneo
Clever не се ли правят от местни производители, т.е. за всеки град е различен, съответно и качеството, но не съм сигурна де  newsm78 но имат доста сполучливи неща  Simple Smile

О, едва ли за всеки град е отделен производител  Stop Те за провеждане на благотворителна акция на местно ниво ме караха да звъня на разни мениджъри в София, какво говорим да си оставят производството така разпиляно.

# 2 736
Clever не се ли правят от местни производители, т.е. за всеки град е различен, съответно и качеството, но не съм сигурна де  newsm78 но имат доста сполучливи неща  Simple Smile

Не,не е от местни фирми,а такива,които дадат най-добра оферта на Билла!Преди години колбасите се произвеждаха от друга фирма,различна от посочените горе две,но пусто не мога да се сетя коя,беше!

# 2 737
Значи аз си внушавам  Laughing но съм пазарувала от 3-4 града и ми се струват различни продуктите  Embarassed

# 2 738
  • най-шареното място
Марката си е марка, производителя - производител.
Никога не купувам нещо от "верижна" марка без да прочета кой го в направил.

За постригването времето да се учите е сега - в жегите.
Грешките се попаравят с късо...  или с най- късо. На мен още не ми се е налгало, но признавам лятото ми е най-спокойно Wink

# 2 739
Купихме първата машинка за 55 лева през 2003 г. и до тая пролет ги постригвах и двамата у дома, но малкия вече не иска и за сега останах само с един клиент Wink
Първият път когато го постригах беше отвратително - сбърках доста и стана късо та късо, само един негов колега го беше питал дали не ме е ядосвал тия дни  Laughing
после вече така му свикнах, че го правя за 5-10 минути и предимството е, че не се съобразява със посещение на фризьор и т.н.  Другото, което направих е, че си взех хасе преди седмица - две и направих комплекти за леглото на детето само за 17 лева на брой и около 1 час работа Peace

# 2 740
Давате ми страхотна идея с таз машинка за подстригване. В повечето случаи мъжът ми ходи обрасъл, докато намери време да отиде на фризьор.

# 2 741
  • Mediterraneo
Давате ми страхотна идея с таз машинка за подстригване. В повечето случаи мъжът ми ходи обрасъл, докато намери време да отиде на фризьор.

Ей това е. Не, че много ще спестим с 5 лв на месец за фризьор, но няма време.

# 2 742
  • София
Моми4ета, направих лимонадата със замразените лимони - супер е Peace И мисля, 4е мнооого антикризисна, защото от три лимона и 2 кг. захар изкарах 4л. и половина концентрат, което ще ни стигне за дооооста време Laughing Смесвам го с газирана вода и на вкус е по4ти същото като Фанта, само 4е по-хубаво. Днес ще ходя до пазара за пресна мента и с куб4ета лед, ще стане връхтЪ Mr. Green

Благодаря за рецептата Hug

# 2 743
тази рецепта съм я изпуснала - дай я насам

# 2 744
  • София
Хахахаха, и аз я бях изпуснала, и на мене ми я даваха така...Тази рецепта стана като "легендата" на темата - носи се от пост на пост hahaha
Три лимона хубаво ги измих със сапун и ги поизкиснах във вода със сода за хляб, да им паднат химикалите от кората, защото после и тя се "яде". Пъхнах ги във фризера до пълно замразяване. После ги смелих в комбайна - малко зор, но става - и тази каша се залива с три литра вода и се държи в хладилника 1 ден. На другия прецеждаш, добавяш 2 кг. захар и 1 лъжи4ка лимонтузу, бъркаш хубаво и е готово Hug

Общи условия

Активация на акаунт