Хитрини за справяне в кризата?

• 215 233
  • 2 974
  •   1
Отговори
# 2 760
аз пък не намирам онази тема за актуалните промоции

Ето я!

Hug

# 2 761
В момента промоция на кисели млека има в тракийското Сани в Пловдив. 2 броя "Роса" за 0.84лв. Не ми хареса много, но стана на хубав таратор. Другото е някаква нова марка "Добруджанче" - 3 броя на цената на 2. Излизат около 1.50лв. Кофичката е 500гр.

# 2 762
А ние взехме пресни катрофи - малки, хубави - 3 кг за 1 лв, кайсии разкошни - две кила за 2лв , 5 вр.огромни лук - 1 лв - от Кирков - неделя вечер.

# 2 763
Баси и скъпия пазар у наше село :ooooh:1 кило кайсии-1.80 бг.лева ooooh!
Аз понеже пазарувам всяка вечер и за да не се оливам в магазина,си вземам само 10кинта и се побирам в тях-ща не ща ooooh!

# 2 764
за да не се оливам в магазина,си вземам само 10кинта и се побирам в тях-ща не ща ooooh!

Това е много добра идея! Ще я приложа!

# 2 765
за да не се оливам в магазина,си вземам само 10кинта и се побирам в тях-ща не ща ooooh!

Това е много добра идея! Ще я приложа!

Но не си взимайте и картите Naughty Laughing

# 2 766
аз пък не намирам онази тема за актуалните промоции

Ето я!

Hug

Hug

Купих един сапун тео бебе, зелен, за 50 ст от магазин за 1 лв, оказа се превъзходен  Shocked за мен - ароматен, пяна прави. по нищо не отстъпва на Дав, Нивея и др. такива, три пъти по-скъпи

# 2 767
Купих един сапун тео бебе, зелен, за 50 ст от магазин за 1 лв, оказа се превъзходен  Shocked за мен - ароматен, пяна прави. по нищо не отстъпва на Дав, Нивея и др. такива, три пъти по-скъпи

От много време ги купувам тези Тео, имат голямо разнообразие, миришат много хубаво, а и измиват много добре. Peace
Даже мисля, че другите са на по ниска цена - 44ст или нещо такова. В Кауфланд съм ги вземала и по евтино.

# 2 768
Аз имах много лошо мнение за Тео, но София ревна за него, защото едни познати си къпеха бебето с него и тя реши, че иска на всяка цена точно този  Crazy заряза си всички душ гелове на Бюбхен и тем подобни и от тогава е само с Тео бебе. Веднъж от любопитство го пробвах и направо не ми се излизаше от банята  Laughing много хубаво мирише, пробвахме и останалите аромати, супер са! И не изсушават кожата  Peace

# 2 769
  • София
Аз имах много лошо мнение за Тео, но София ревна за него, защото едни познати си къпеха бебето с него и тя реши, че иска на всяка цена точно този  Crazy заряза си всички душ гелове на Бюбхен и тем подобни и от тогава е само с Тео бебе. Веднъж от любопитство го пробвах и направо не ми се излизаше от банята  Laughing много хубаво мирише, пробвахме и останалите аромати, супер са! И не изсушават кожата  Peace

Бебешкият на Тео е перфектен.

# 2 770
Не съм ги ползвала, аз си купувам Палмолива с мед и много го харесвам. Но пък е на двойна цена - след коментара ви - веднага ще опитам  Peace Само да не е от тези - дето свършват ужасно бързо - евтините обикновено така стават...

# 2 771
По повод сапуните: последното ми откритие е крем сапун Аурате /немски / в Пени- 100 г за 39 ст.
Изобщо не свършва бързо и е направо като нивеята  Hug
Има 3 вида.

# 2 772
Още един глас за сапуните "Тео".И "Аурате" съм ползвала.
viliko,много евтини плодове и зеленчуци купуваш. PeaceПри нас на морето са много скъпи. Crossing Arms

# 2 773
Нормално си върви Тео-то, не свършва бързо  Simple Smile ние също бяхме на Палмолив, но много ги развалиха, едно време бяха просто страхотни, сега само един зелен ми харесваше, но и него развалиха  Tired иначе на Фа са отврат, Дав не ми миришат добре повеето аромати, Сейфгард изсушават, поне нашите кожи, Камей смърдят отвратително, и него го развалиха тотално  Sick единствено Нивеата ми допада, но мога да я сложа наравно с Тео-то  Simple Smile

Ще взема да пробвам това "Аурате"  Simple Smile

# 2 774
Още един глас за сапуните "Тео".И "Аурате" съм ползвала.
viliko,много евтини плодове и зеленчуци купуваш. PeaceПри нас на морето са много скъпи. Crossing Arms
Ами наистина евтини - затова отбелязвам - цените са на половина в сравнение с кварталните магазини  Peace
Не се сърди - Сейфгард са силни, наистина - аз имам много мазна кожа и ми е идеален, ама на малкия - кожата побелява и почва да кирлясва някак  ooooh! Но

Общи условия

Активация на акаунт