Хитрини за справяне в кризата?

• 215 229
  • 2 974
  •   1
Отговори
# 2 790
  • София
Аз пък Тео-то ги купувам само да си ги слагам между дрехите и евентуално за ръце, според мен много изсушават. Но моята кожа поначало е адски суха и ако се изкъпя с такъв сапун, после получавам сърбеж Sad Добре ми действат Дав, Нивеа...Ще пробвам и Тео - бебе Peace
За разфасовките - и аз залагам на колкото може по-грамадни. Тоал. х-я по 16 бройки, брашно от 5 кг., препарат за пране от 3 л. и т.н. Не само е по-евтино, ами и ми подсигурява съответния продукт за по-дълго време и не го мисля всяка седмица - има ли, няма ли...

# 2 791
И мен вчера една приятелка ме агитираше да купувам всичко в големи разфасовки,
хем по-евтино, хем по-рядко се налага да купуваш даден продукт или препарат. Тя
много ми хвали марката Аро (за веро, течен сапун, превръзки, салфетки и др.) от
Метро, верото и например е в някаква огромна туба от 3 л. На мен и двата магазина Метро
обаче са ми ужасно далече, а съм без кола. За сега от евтината козметика най-доволна съм
от Балеа, харесвам натуралния им шампоан (2,90 за 300 мл), пастата за зъби, млякото за тяло.
Пак от там (DM) си взех някакъв спрей за тяло Ал верде без парабени за около 3 лв, део-кри-
сталите обаче бяха свършили. Шампоаните на Палмолив също са изгодни ако са в двойните опа-
ковки, мъжът ми им е фен. Ще взема за мен и аз едно Тео за проба, иначе детето ни е с много суха ко-
жа, често и се появяват ситни пъпчици и лишеи по гръбчето и не смея да експериментирам.

# 2 792
Ползвал ли е някой тоал. хартия Емека? Гледам ,че цената и е малко по-ниска от тази на Милде-то, но не и знам качеството.

И още 1 въпрос - какви са цените на перилните препарати в Карфур?

# 2 793
  • Mediterraneo
Ползвал ли е някой тоал. хартия Емека? Гледам ,че цената и е малко по-ниска от тази на Милде-то, но не и знам качеството.

Не ми хареса изобщо. Нищо подобно, че е здрава, както твърди рекламата  Crossing Arms Освен аромат, друго не ми харесва и не я купувам след първия опит.

# 2 794
Аз съм много доволна от Емеката и свършва горе долу колкото Милде-то, малко по-бързо, но пак излиза по-евтино. Явно д-тата ни не са претенциозни Mr. Green даже детето си къса парченце и си носи за ароматизатор в чантата  Simple Smile

# 2 795
  • Стара Загора
Емека и на мен не ми хареса. За вкъщи вземам от Метро Зева не ароматизирана за 8,30 -16 броя. На промоция беше предния път не знам колко и е редовната цена. Сега видях Емека е 6,23  за 16 бр. в Метро каталога

# 2 796

Не ми хареса изобщо. Нищо подобно, че е здрава, както твърди рекламата  Crossing Arms Освен аромат, друго не ми харесва и не я купувам след първия опит.
Ужасна е, нищо общо с Милде - мека е, вярно, ама прекалено мека, та чак се къса, не е стегнато навита, като цяло - не  Naughty

# 2 797
Имам чувството, че ползваме различни Емеки  Rolling Eyes навита си е нормално, не се къса, мирише хубаво и "е мека", но по-корава от обикновените. Само веднъж сме попадали на дефектна партида, която беше доста твърда и размотана.

# 2 798
белана от 1.50 е доста по-добра дори. И ако сравняваме с Милде пък - коренна разлика. И аз не знам ти какво ползваш. Сравнявам двете всекидневно - в офиса и вкъщи.

# 2 799
  • София
Имам чувството, че ползваме различни Емеки  Rolling Eyes навита си е нормално, не се къса, мирише хубаво и "е мека", но по-корава от обикновените. Само веднъж сме попадали на дефектна партида, която беше доста твърда и размотана.

И аз съм констатирала абсолютно същото. Купувам само Емека.

# 2 800
И аз съм констатирала абсолютно същото. Купувам само Емека.
И в нас сме на Емека.Достатъчно твърда е /не е като големите ролки от 50-70ст./,мирише много хубаво /особено прасковата/ и свършва бавно.

Каква е разликата в цената на Емека и Милде?

# 2 801
белана от 1.50 е доста по-добра дори ...

Беланата всички й ваританти ги пробвахме, винаги се къса като се трия  Rolling Eyes

# 2 802
белана от 1.50 е доста по-добра дори ...

Беланата всички й ваританти ги пробвахме, винаги се къса като се трия  Rolling Eyes
Еми явно бурно се триеш  Joy
Има страхотни Белана, ама не навсякъде се предлагат. Ролките са уникални. Преди ги взимах от един склад, но откакто се преместихме - ми е прекалено далече.

# 2 803
По принцип зависи от марката.

Савекс например-разфасовка от 2 кг е 4.40 в Метро,а 4 кг е 8.60.Тоест почти никаква разлика.

Но при другите има такива отклонения  Peace
elfi4ka,и на мен ми прави впечатления,че при Савекс няма сметка при закупуване на по-голяма разфасовка.Аз купувам 2кг. за 5.05лв. от "Кауфланд".В "Метро" тази цена с или без ДДС е?
Иначе,вкъщи купувам голям пакет само тоалетна хартия.Като купя прословутата "Милде" с 16 ролки и изкарваме доста дълго време с нея.Така и не открих друга марка,която да е по- евтина и да стига за по-дълго време.

Да,това е с ДДС  Peace В Метро тези препарати са най-евтини.Оттам основно купувам прахове,шампоани,балсами,препарати,Адаптирано мляко  Peace

В Кауфланд пък Памперсите са най-евтини,адаптето също е евтино.

Много харесвам Кауфланд като магазин.Като цяло зеленчуците им не са скъпи и са долу-горе хубави.
Киселото мляко  на баба е седемдесет и няколко стотинки,а в магазина до нас е 0.95  Sick

П.С. Емеката няма нищо общо с Милдето.То е по-стегнато и плътно,свършва по-бавно.
Зелената емека мирише уникално,но като качество нещо не ни хареса.
Белана в момента има у нас,ужасна е.Незнам колко видове Белани има,но тази е двупластна и двата пласта се веят  Laughing Откъсвам и тя се разпада и пластовете се разместват.А като се избърша става дупка  Blush Laughing

# 2 804

Общи условия

Активация на акаунт