Хитрини за справяне в кризата?

• 215 115
  • 2 974
  •   1
Отговори
# 2 805
Само последната не сме купували, всички останали стават на дупки, в най-добрия случай се отделя горния слой, не знам как да го опиша. И не, не се трия бурно  Blush

# 2 806
Беланата вече не е това,което беше.Сега не я харесвам. Naughty

# 2 807

В момента е Белана Профи-тъмно зелената опаковка.Тази е ужасна  Rolling Eyes

Ползвала съм и първия вид,голямата опаковка,от нея мисля,че бях доволна,но пък не е ароматизирана  Laughing

# 2 808
И аз не съм доволна от "Емека",особено сравнена с "Милде".Може би съм попадала на кофти партида.Преди ползвахме "Белана Класик",но последните пъти нещо не ми хареса.

# 2 809
И ние ползваме на Милде,но все ми се струва скъпа и искам да я сменя,затова следя с интерес дискусията! Иначе в Метро има серия "Ауро" на шампоани,душ-гелове и прочие на 0,60 ст тубичката ,мъжът ми си взе два душ-гела за 1,50 с аромати на мед и мляко  и алое и ме много доволен,а е каприз ! Изобщо в Метро препаратите и тоалетните принадлежности са в пъти по евтини!Винаги оттам зареждаме з месеца с препарати.

# 2 810
Тоалетна хартия си купувам с едно патенце отпред, от Промаркет или Карфур, за 3-5 лева май беше, според промоциите, 10 рола, чудесна е, мирише хубаво, мекичка, много по-хубава от емека

# 2 811
  • Mediterraneo
- такава ползваме напоследък. Евтина е, а задоволява явно капризните ни дупета  Laughing

# 2 812
В къщи от няколко години купуваме само Zewa. В Метро я пускат за по около 8лв - 16ролки, с които караме доста време.

# 2 813
Понеже темата за тоалетната хартия се оказва необятна, та да си споделя и аз нещо още - миналата седмица мъжа ми купи някаква т.хартия от кварталния магазин - бяла, релефна и с нарисувани червени зайчета  Joy Да, ама се оказа уникална - първо перфорацията е доста дълга, така че като откъснеш едно парче - спокойно го свиваш на две, ужасно плътна е, малкия каза, че дори била твърда. С 4те ролки караме определено много дълго. Не знам марката - ако се сетите вие...

# 2 814
А на мен ми е интересно каква е тази, която зареждат в кутиите по големите магазини и бензиностанциите. Предполагам, че от някъде на едро се взима. Много харесва  Rolling Eyes

# 2 815
Благодаря на всички отговорили.
На обяд отидох до магазина и разгледах опаковка Милде и опаковка Емека - емеката е доста по-рехаво навита, което ме навежда на мисълта , че е по-малко като количество.

Иначе ние прозвахме zewa,  а сега сме на милде.
Редактирам за да добавя - като купиме опаковка от 8 бр. ги слагам в гардероба по поличките и ги ползвам и като ароматизатор / това е във връзка с кризата /

Последна редакция: ср, 23 юни 2010, 14:32 от радио Здраве

# 2 816
Хаха, вижте на какво попаднах http://www.aktivnipotrebiteli.bg/docs/1_2010_T_hartia_table.pdf

А тук е коментарът на проведеното изследване http://e-vestnik.bg/8289/kak-ni-lazhat-s-toaletnata-hartiya-dvoy … ki-i-broy-kasove/ , според което:

Най-тежък случай на измама е трипластовата тоалетна хартия DM Sanft&Sicher – на опаковката й е обявено, че в една ролка има 200 къса, а реално късовете са 100. На второ място по прецакване на потребителя е двупластовата тоалетна хартия Sanitex plus /super soft/, за която пише, че съдържа 320 къса, но в една ролка може да се преброят само 181 (43.32% по-малко). В челната тройка е и марката двупластова хартия Gama maxi – нейният производител обещава 265 къса на ролка, но продава само 175 (с 34.02% по-малко).

Последна редакция: ср, 23 юни 2010, 14:37 от viliko

# 2 817
Аз много държа на хубавата тоалетна хартия.  Blush
Емека-та и Милдето са ми прекалено ароматизирани - чак ме блъска в носа.  Naughty Дълги години взимах само Зева - любимата ми беше с лайка (ароматът е уникален, нежен и дискретен). Откакто започнах обаче да пазарувам от Кауфланд, попаднах на Зебра - и оттогава е тя. Българска, мнооого плътна ( 4 пласта) и на добра цена. Има опаковки от 4 и от 10 рула. Засега ми е фаворит. И не на последно място - направена е от рециклирана хартия.  Wink

# 2 818
Не съм виждала Зебра, това ,че е от рециклирана хартия обаче ми харесва много. Ще я потърся.
Само в Кауфланда ли я има?

# 2 819
  • Бг-мама
Не съм виждала Зебра, това ,че е от рециклирана хартия обаче ми харесва много. Ще я потърся.
Само в Кауфланда ли я има?
Има я и в Метро и Карфур, наистина е много добра,4 -пластова е и много бавно свършва.Последно в Кауфланд беше 1.79 , а преди това 1.59 лв за 4бр.

Общи условия

Активация на акаунт