Хитрини за справяне в кризата?

• 215 062
  • 2 974
  •   1
Отговори
# 2 850
Просто не на всички марки пишат...

щом не пише, значи марката не струва, си мисля аз

# 2 851
  • Mediterraneo

Прясно мляко Оли 3.7% взех от Кауфланд по 95 ст.
Веро и течен сапун ползвам на Перилис- под 2 лв е за 1 л, изкарвам месеца с тях.

# 2 852
Изхода от кризата - летище София.  Twisted Evil

# 2 853
Изхода от кризата - летище София.  Twisted Evil

Това не е изход, а бягство към друга криза...

Hug

# 2 854
  • В градината...
Все пак летище София е с едни от най-скъпите такси. По-добре Баняса, Румъния. А си е по-близо.

# 2 855
  • Пловдив
Преди известно време се коментираха водоспестяващите душове.
Ние си поръчахме, но проблемът със слабото налягане на водата си остана  Confused

# 2 856
С налягането се свиква,не е болка за умиране Peace
Наистина са от полза обаче.Наполовина пада тока Simple Smile

# 2 857
Преди известно време се коментираха водоспестяващите душове.
Ние си поръчахме, но проблемът със слабото налягане на водата си остана  Confused
                           А поне някакво подобрение  Thinking? При нас помогна чувствително, макар все още на моменти имам чувството че целия вход се къпем едновременно и тогава наистина няма спасение. За студена или топла вода става дума? Етаж?

# 2 858
  • Пловдив
Викито, може да има някакво подобрение в налягането, но съвсем не е това, което очаквах.
На 8 етаж сме, студената тече малко по-добре, иначе за топлата ползваме бойлер.
Но при нас е отчайващо положението, особено сега лятото, направо спира водата изцяло и е въпрос на късмет дали ще се доизкъпеш  Tired
Съседите са си монтирали някаква помпа в банята и казват, че вършела работа.
В нашата баня само помпа и разширителен съд липсва. ... но май трябва да помислим и по този въпрос  ooooh!

# 2 859
Викито, може да има някакво подобрение в налягането, но съвсем не е това, което очаквах.
На 8 етаж сме, студената тече малко по-добре, иначе за топлата ползваме бойлер.
Но при нас е отчайващо положението, особено сега лятото, направо спира водата изцяло и е въпрос на късмет дали ще се доизкъпеш  Tired
Съседите са си монтирали някаква помпа в банята и казват, че вършела работа.
В нашата баня само помпа и разширителен съд липсва. ... но май трябва да помислим и по този въпрос  ooooh!
                           Ние сме на тец, същия етаж и доколкото знам се бута нещо долу в абонатната станция, за да се регулира подаването/помпането на топла вода. Много ламерски го обяснявам, но винаги като съм чела какво трябва да се направи не съм се опитвала да запомня дългосрочно. Ние помолихме преди 2 години и оттогава топлата е също доста добре. Иначе е ако е много зле (вероятно като при вас) само душа няма да помогне. Съжалявам, ако съм ви подвела  Crazy.

Ето една тема по въпроса: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=450124
                           А ето и друга възможна причина: http://www.mediapool.bg/show/?storyid=154590

# 2 860
Попитали радио Ереван има ли изход от кризата в България?
отговора бил:
Има 2 изхода - терминал 1 и терминал 2 на летище София.....

# 2 861
  • Пловдив
Викито, благодаря за информацията. Ще прегледам темите, ще мислим по въпроса, пък ако се пооправи налягането и ще поспестим от душа Simple Smile
Не си ме подвела във всички случаи  Hug

# 2 862
То това нали го пишеше в проучването..Лъжат не ами..То и дупката им на някои е по-голяма..
Аз по простия начин проверявам-както казах като стисна хубаво рулото-виждам колко става дебело и долу-горе така преценявам.

a защо просто не гледате колко метра е ролката newsm78

Май не си чела по - напред в темата имаше линк към статия за това, как пишат един метраж на опаковката, а всъщност хартията е доста по - къса.

# 2 863
Викито, благодаря за информацията. Ще прегледам темите, ще мислим по въпроса, пък ако се пооправи налягането и ще поспестим от душа Simple Smile
Не си ме подвела във всички случаи  Hug

Има такава помпа, която изкуствено "избутва" водата нагоре по етажите. Ако и тези над/под теб имат такъв проблем, може да си поделите парите за такава. Говоря за студената вода, не знам дали сте на ТЕЦ, за топлата вече както са ти казали. Едни приятели с много слабо налягане, като това което описваш - на 3-ти етаж /но всъщност 5-ти реален, щото има отдолу гаражи и мази/, сложиха такава помпа и сега налягането е перфектно  Peace
П принцип обаче налягането е отговорност на ВиК, но те не вярвам да се навият да направят нещо  Confused

# 2 864
  • В градината...
В София човек може да си се къпе колкото ще при цена 1.54 лв. Ние от 2 години сме на 2.16лв.

Последна редакция: пн, 05 юли 2010, 15:12 от perunika

Общи условия

Активация на акаунт