Получихте ли семейни добавки за деца /детски/ този месец?- тема 10

• 44 693
  • 755
  •   1
Отговори
# 510
А за Варна какво е положението, има ли някой информация?
Още нямааааааа

# 511
  • София
За жалост напрежението между нас майките ескалира и почти не се пише по темата.До колкото успях да прочета само в София има преводи от различни банки,хайде да уточним в кои общини са преведени пари.А колкото до помощите за безработни-аз съм в неплатено майчинство,защото за моето дете няма място в общинско ОДЗ,т.е. не съм безработна,но единствените  ми доходи са детските надбавки.
Можеш да си ползваш 2м. платен опуск.. Като гледам имаш още 5 дни да си в платено майчинство, ако ти е вярна лентичката  Wink
опс,лентичката сега я видях,нещо се е бъгнала  Embarassed ,малката навърши 2 годинки на 20.02.2010 г.Предпочетох да взема първо неплатеният отпуск,който ще ми изтече на 20.08. и след него платеният,защото се надявам,че от септември вече ще се намери място за моето дете в общинско ОДЗ.А покрай голямата ми е ясно,че няма да мога да се върна на работа веднага щом дам детето на ясла и имайки предвид парите,които навсякъде събират в началото на учебната година за консумативи,предпочетох тогава да съм в платен отпуск.Дано не съм досадила с излишни обяснения

# 512
За Варна- вчера ходих до социалните,за получаване на акта за раждане и казаха след 25 да чакаме детските добавки... #Crazy

# 513
някой имали информация за добрич.малката е болна и не мога да изляза да проверя.
А,как ще излезеш да си ги вземеш  ако има?питам просто за инфо.
довечера като се върне сина ми от училище ще отида стига само да ги приведът

# 514
Благоевград - СП казаха до 31

# 515
За Варна- вчера ходих до социалните,за получаване на акта за раждане и казаха след 25 да чакаме детските добавки... #Crazy
Извинявай но кога си родила и за кой месец ти преведаха еднократната помощ за раждане и аз чакам такава ,мина месец ,а още не са я превели?

# 516
Ами щом Тотю каза 30-31-и от МТСП,и от АСП,и от НЕЗНАМ СИ КОЕ МТСЩЭТГЖна НГСТНГКС ще кажат,че има време.Само защо от МТСП обявиха,че парите са преведени още на 10-и?После стана 15-и.Луда работа сме,еййй smile3511!

# 517
Моля някой да даде линк към вапроси и отговори за детски добавки на МТСП

# 518
Някой обаждал ли се е на социалните в Русе? Имате ли информация?

# 519
Моля някой да даде линк към вапроси и отговори за детски добавки на МТСП
http://www.mlsp.government.bg/bg/faq/index.asp

# 520
# 521
Извинявай но кога си родила и за кой месец ти преведаха еднократната помощ за раждане и аз чакам такава ,мина месец ,а още не са я превели?
Еми мойто малко е объркано-родих на 23 дек 2009,на чак февруари си подадох документите понеже нямаше кой да гледа малката  Tired и аз този месец се надявам да взема еднократната помощ и детските добавки.

# 522
Нищо вече не разбирам,нали всеки месец знаят,че следващия трябва да ги дадът тия детски...Май им трябва година да се оправят с нещо,което им е задължение...Ми да-като не им се работи,как ще ги получи някой на време

# 523
За Пазарджик още Няма

# 524
Еми мойто малко е объркано-родих на 23 дек 2009,на чак февруари си подадох документите понеже нямаше кой да гледа малката  Tired и аз този месец се надявам да взема еднократната помощ и детските добавки.
Не разбрах добре как са ти върнали акта  за раждане след като не си си получила парите или си ги получила вече?

Общи условия

Активация на акаунт