Фотография # 46

• 33 784
  • 751
  •   1
Отговори
# 675
  • Ах, морето
И от мен вмъък:

# 676
  • София
От мен пак лаленца, ама това имам под ръка сега  Grinning

http://www.flickr.com/photos/tchara/

# 677
tchara много хубави цветенца видях в профила ти.   Харесва ми цветният ти период .

# 678

tchara много хубави цветенца видях в профила ти.   Харесва ми цветният ти период .
Да, и аз исках да ти напиша, че напредваш и  лаленцата особено са много красиви:)

# 679
# 680
  • в бяла къща с голямо дворче... след софийското околомръсно
Чара, Шоши, браво за лаленцата. Завиждам на ентусиазма ви, мен много ме мързи, а и хич не не вдъхновяват, ма ще взема да пробвам, повече от година май нищо друго освен човеци малки и големи не съм снимала Mr. Green

# 681
  • Варна
Привет, имам си светкавица Simple Smile Това са първите опити .

Дуци, много благодаря.

Последна редакция: ср, 21 апр 2010, 21:08 от Toni_baraboni

# 682
От All sizes.

# 683
  • София

Да, и аз исках да ти напиша, че напредваш и  лаленцата особено са много красиви:)
Благодаря ви, благодаря, Муцуна! Опитвам се да се старая, иска ми се да правя по-добри снимки, но си трябва време - и за четене, и за разглеждане, и за снимане и експериментиране.

Шоши, последното лале много нежни цветове има  Grinning

# 684
Муцуна, tchara, благодаря ви за коментарите за лалето. Радвам се, че ви харесва Simple Smile

Последна редакция: чт, 22 апр 2010, 08:47 от шоши

# 685
шоши,  изумителна е , просто браво! ........Това да й го изкараш на канава, върха е!......... newsm78Дала ти е да я снимаш:))))

# 686
Мда, по принцип е така.
Въпреки, че все пак е добре да се съобрази и с функциите, де  Simple Smile
И до голяма степен с това, че полага основата на система,
и че преминаването към друга евентуално ще й коства доста загуби след това,
защото най-вероятно ще си купи и други аксесоари междувременно.
Нямам представа за парите, които Грозното Пате е готова да отдели,
но по принцип за  най-ниския клас дСЛР са що-годе сродни, аз описах предимствата и недостатъците на Сони, защото съм горе-долу запозната с тях.
Лично на мен моята α 700 много добре ми ляга в ръката (допълнително предимство са изкараните контроли на удобни места), те  горе-долу си приличат
със стотицата http://3.bp.blogspot.com/_ExcWp57fGgc/R1JjQLSeEGI/AAAAAAAABRY/c0 … +A700+vs+A100.jpg
В интерес на истината, новите модели са ми много изчанчени, пък и ми седят малки  Mr. Greenhttp://www.cyc-electronic.com.ar/shop/images/SONY7.jpg

За другите марки, като се съобразим все пак с ценовия диапазон, който в момента гледа Патето - евентуално може да търси Канон 350.
Никоните от този клас са без мотор в тялото - Д40 и д60.
Можеш ли да ме насочиш към конкретен модел или какво да гледам, когато си избирам фото? Говориш за мотор в тялото, каква работа върши? Оглеждам се за Canon 500D, половинката пък си е харесал Nikon D90, защото имахем възможност да снимаме с него, т. е. имаме лични впечатления (макар и само любителски). Ще се ползва за портретни снимки и за пейзажи сред природата. Намерих 1 сайт: http://www.getitdigital.com/package.php?id=753 и цените там са доста примамливи. Заслужава ли си липсата на гаранция? КАто че ли съм по-склонна на Канон, не мога да се обоснова защо Blush. Обективите на коя марка са по-достъпни, защото с времето се надявам да направя система? С няколко думи: ще може ли обоснован съвет за избора на ДСЛР (като на начинаещ ентусиаст)?
Май стана мн дълго Blush. Извинявам се  bouquet.

# 687
шоши, страхотна!!!

# 688
  • София
малко ме е срам да си пусна снимките след тази красота на Шоши, но ето все пак една точкова серия:

# 689
ШОШИ минавам и тук да споделя колко очарована останах от портрета на Мария;) нямам думи;) невероятна снимка!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ели, Калина много ми хареса с тези точици се е получило много добре;)

Общи условия

Активация на акаунт