Фотография # 46

• 33 752
  • 751
  •   1
Отговори
# 750
  • Анкх-Морпорк
Здравейте! Имам нужда от малко помощ при избора на фотоапарат. Отскоро започнах да се възхищавам на разни снимки из нета, та се запалих на тази тема. Grinning Все още нямам намерение да взимам някой ДЛСР. Бих искала сапунерка на Канон. Като съм се спряла на Canon Powershot A1100 и Canon IXUS 95. Според вас кой е по-добър? Много се двоумя и не мога да преценя.  Rolling Eyes Реших да се допитам до вас, тъй като имате прекрасни снимки. Embarassed
Иксусът е по-добрия, той е високия клас "сапунер" на Канон. По-малък, по-издържлива батерия - литиева - ще го зареждаш като ГСМ-те в контакта. Мисля, че и софтуера е различен, защото иам познати с такива апаратчета и ми пращат доста добри като за сапунер снимки.
Повечето пиксели при еднаква матрица не са предимство, а оптичния зуум от 3 до 4 не е голяма разлика, иначе това е единственото предимство.
Здравейте, мами!
   Аз имам фотоапарат KODAK M883 ,
При добро осветление ще стават хубави снимки - когато има слънце, има и ярки цветове. Simple Smile
Ако умееш да се възползваш от светлината, си вече половин фотограф.

Jaly, Асол, Лекси - много хубави портрети... Като гледам, хем се изкушавам да пробвам и аз, хем не смея....

# 751

Общи условия

Активация на акаунт