Фотография # 46

• 33 760
  • 751
  •   1
Отговори
# 705
Браво, Деси! Наистина трябва да го заковем  Peace (макар че инфото от първа страница май никой от гостите ни не го чете...  newsm78)
Да добавя само че моят 40Д е от BH поръчан на адреса на познат, препоръчвам, но после познатия ще трябва да го почерпите сериозно, че бая тежи пущината...  Mr. Green

# 706
Сега гледам едни сигми, и рева за канонския 24-70мм, който продадох (а никонския такъв е 2 пъти по-скъп). А хората какви по-евтини хобита имат!

ama sega ne se pOtish da obrabotvash cvetove a  Mr. Green
Vzemi si sigma 24-70 novata, tia e po-evtina ot na canon obektiva i ima po-hubavi cvetove.
Za Sigma 17-70 me pitashe - tia veroiatno shte ti se vidi kato 18-200 - sredna ryka hubost e.

# 707
Благодаря за коментарите и препоръките  Hug

LemonDesi , много хубаво си обяснила  Peace

Радвам се, че темата се пораздвижи  Laughing

# 708
Браво, Деси! Наистина трябва да го заковем  Peace (макар че инфото от първа страница май никой от гостите ни не го чете...  newsm78)
Да добавя само че моят 40Д е от BH поръчан на адреса на познат, препоръчвам, но после познатия ще трябва да го почерпите сериозно, че бая тежи пущината...  Mr. Green
Чета ви редовно, тайничко Blush, съответно съм чела и 1 пост, просто казаното от Деси е на много достъпен език, за което й благодаря.
Моля никонските момичета да кажат няколко думи за обективите Hug.
Деси, сърдечно ти благодаря  bouquet!

# 709
  • София
Desi, страхотно синтезирано сравнение, уау!!! Shocked
Шушулче, аз имам варио 18-55 и твърд 50мм, на 1.4, стабилизиран, защото съм без мотор в тялото , точно преди година го взех и тогава започнах да ползвам апарата по предназначение, иначе снимах само на ауто няколко месеца.Ако ти трябва за портрети мисля ,че е чудесен избор твърдия.Но и с китовия не се разделям, защото в помещения, където е по-тясно, с 50ката трябва да отида в другата стая за да хвана няколко човека накуп LaughingЗа пейзажи и макрота не мога нищо да ти препоръчам, там всичко ми е много неясно.

# 710
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Хей, засрамихте ме бе, човечки  Grinning  Hug

# 711
честито, мише!

Онзи обектив търся, от 10-300мм, ф/1.4, за $200, и не много тежък, ако може.
кажи като го намериш този, че и аз го търся  Mr. Green

ели, остава по-малко от месец, значи! стискам палци на финала. а това, че си по-закръглена в момента също си има своето очарование и не е оправдание да не се снимаш!  Hug

# 712
дайте да поръчаме един контейнер от обектива, дето Мишето го търси  Mr. Green като гледам никой няма да се откаже!

Деси, абс прекрасно обяснение! Плс, обясни на мъжа защо ми трябва 1 широк, 1 макро и 1 дълго варио! Моля!  Grinning

Днес имаше само едно лале на сянка, всичко останало се къпеше в прекрасна слънчева светлина, от най-ужасната!

# 713
  • София

Днес имаше само едно лале на сянка, всичко останало се къпеше в прекрасна слънчева светлина, от най-ужасната!

Да споделя аз да се посмеете за моя сметка, понеже съм доста широчка и като застана между цветето и слънцето хвърлям два квадрата сянка, достатъчна за кадъра  Mr. Greenмай това е единствената ми полза от формите, която съм открила Днес, докато децата играеха точно така снимах Simple Smile

# 714
Малко поснимах вчера....

Ейджънт, сега след  теб как да си покажа цветенцата от вчера:((( Изключително е това лале!
За това ще покажа само  две залезчета и едно детенце...

# 715
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
tchara  Joy Аз прилягам из гората, не знам хората вече какво си мислят за мен.

Агентче, готово Peace
Щом успях да обясня на моя мил мъж, та и го убедих.
Сега трябва да мисля как да кажа, че това варио, дето го имаме, не е онова - хем светло, хем дълго  Simple Smile
Може закачливо да му кажеш - нищо, че си имаме един дълъг и твърд ... хм...обектив  вкъщи Mr. Green, трябва ми и една 85 1.4 (надявам се да не се сърдиш на шегата  Embarassed)

Джали, много красиви.

# 716
  • Стара Загора
http://www.flickr.com/photos/34258413@N03/4543911190/
И аз продължавам с цветята....макар и извръщения Crazy
Шоши браво!
Като цяло всички снимки ми харесват, които видях днес.

# 717
Хохохо! Кой сменил лагерите? Мишолина, да ти е честит новия апарат.
Гледам, че Лени ти е препоръчала новата сигма 24-70. Моята е стария модел, само събира прах, та ако имаш интерес, свиркай.
ЛемонДеси, не се изчервявай, такава подробна статистика скоро никой не е вадил и то от неутрална позиция! Браво.
Много хубости видях, прекрасни снимки, мирише на пролет в темата, чудо!
Когато сваря, коментирам във Фликр, но с 3 бойни хлапаци не винаги ми остава време.
Джали, впечатли ме първия кадър!
Да не е само коментар на голо, нещо от тия дни пак с дъх на пролет - леко се отворих на квадратна тема.

# 718
ЛемонДеси, много мерси за подробното обяснение!! и аз мисля че трябва да се сложи на първа страница

ето малко снимки от мен:) утре ще коментирам вашите красоти във фликъра:)

Jaly, много са красиви!!

# 719

Последна редакция: пт, 23 апр 2010, 16:47 от шоши

Общи условия

Активация на акаунт