Снимки на вашата коса

• 121 302
  • 655
  •   1
Отговори
# 285
Благодаря момичета!
Да, с къна я правя, индийска в едни малки пакетчета. В кутийка са по 5, сини или понякога в зелени опаковки. С къна, индиго, билки, както каза Блонди :П

Ето и снимка отзад.

Последна редакция: вт, 02 авг 2011, 11:27 от girl8n

# 286
Благодаря момичета!
Да, с къна я правя, индийска в едни малки пакетчета. В кутийка са по 5, сини или понякога в зелени опаковки. С къна, индиго, билки, както каза Блонди :П

Ето и снимка отзад.

Страхотна е,аз точно такива коси харесвам- дълги,гъсти и черни.....

# 287
Каната покрива ли белите косъмчета newsm78 Едно време се правех с къна ,но нямам спомени Rolling Eyes
По колко време се стои с къна?

# 288
  • на североизток от Рая
  girl8n, косата ти е прекрасна! Просто мечта. Не вярвам, че някога е била тънка и мека. Изглежда страхотно, има блясък, а пък за цвета да не говорим.  Hug

Искам още снимки.  Wink

# 289
страхотни  коси   моми4ета

# 290
Благодаря ви, момичета - кокичета! Мисля, че имам още 1 - 2 снимки, но не на този компютър..
Благодаря ви, наистина, цвета си е просто обикновен и черен - най - лесният за постигане и поддържане... много харесвам и тъмно кафяви коси...

Катерина26, покрива белите коси, поне в моя случай. Имам 2 бели косъмчета и като израсте се виждат, а като я боядисам изчезват и не пада. За чисто бяла коса или много бяла не мога да кажа. Може би някой ден, ако стигна 60-те ще я хваля много тази къна, надявам се.
Препоръчвам я на всички жени, много по - щадяща е от боята.
А относно това по колко време се стои.. преди като имах повече нерви стоях по 6ч., но сега разбрах, че и за 2 или 3ч. ефекта е същият.

Ще споделя, че с къната цъфти много рядко...

А сега ще си очаквам снимки на съфорумките, защото съм сигурна, че има още много косици, които заслужават нашето внимание. Те са ми мания, мога да гледам такива снимки с часове. Simple Smile

# 291
хайде и аз   да  се покажа   Flutter
   това  е  като  се  боядисвах   4ерна

сега не я  боядисвам  въобще, снимките   са от преди   7-8  месеца  и малко съм  като папагал  докато  ми израсне    косата  Crazy

# 292
  • WonderLand
това е моята коса, снимката е от Нова Година, сега е с около 12 - 15 см по-дълга, а цвета е естествения. Не съм я боядисвала Simple Smile

# 293
  • Бургас
 SilverDream, здрава коса със страхотен естествен цвят! Много е хубава! И прическата е сполучлива.  Flutter

# 294
Моята косица, тук е червеникава с крем-оцветител  Laughing

# 295
  • София
Моята косица, тук е червеникава с крем-оцветител  Laughing

Супер е,а какъв е този крем оцветител и колко време държи?

# 296
*Bubble* , взех си го от една козметика за около 3-4 лв, червен, на Palette, но като цяло има много лек ефект като цвят, само дето после 2 седмици ти тече червено от косата в банята, общо взето за нищо не става, след снимката на следващата седмица си взех къна на Арома и ми се получи супер, та- не хвърляй пари за глупости, ако искаш нещо такова вземи си къна, аз от тази на Арома 2 пъти се правих и останах много доволна- много се харесвам с леко червеникави оттенъци по косицата, а и след къна блести страхотно.  Hug

Ето една снимка на естествения ми цвят, моята коса е ужасяващо права попринцип, тук ме правиха ретро.
http://i54.tinypic.com/11uep91.jpg

А тук е месец и половина след къна, все още има пирятни отблясъци:
http://i53.tinypic.com/2cz9auv.jpg

# 297
  • София
Ретрото много добре ти стои,отива ти!

# 298
Ретрото много добре ти стои,отива ти!

И аз много се харесвам, мерси! Нали знаеш- кой каквото няма това иска, понеже мойта е перфектно права, все се чудя как да я къдря,чупя.  Laughing А хората луди пари дават за преси за изправяне  Blush

# 299
Прекрасни коси видях тук!
Ето и от мен, след двете бременности доста се поизправи-
http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2135/125321595195096493013125 … xlfuswKr73BZH.JPG

Общи условия

Активация на акаунт