Снимки на вашата коса

• 121 171
  • 655
  •   1
Отговори
# 525
малката лисичка невероятна коса smile3501 lovekiss,страхотно подстригана,добре хидратирана,с невероятен блясък,чудесна е Hug

# 526
малката лисичка невероятна коса smile3501 lovekiss,страхотно подстригана,добре хидратирана,с невероятен блясък,чудесна е Hug
sweety Simple Smile Благодаря   bouquet само да беще и дълга

# 527
Е,коса е ще порасне,нали знаеш по добре да е здрава макар и по къса,отколкото дълга но да не е здрава  bouquet

# 528
Е,коса е ще порасне,нали знаеш по добре да е здрава макар и по къса,отколкото дълга но да не е здрава  bouquet
Да   bouquet

# 529
  • Велико Търново
малката лисичка,много хубава коса  bouquet Здрава и лъскава Peace С каква боя се боядисваш,много искам такъв цвят  bouquet

# 530
малката лисичка,много хубава коса  bouquet Здрава и лъскава Peace С каква боя се боядисваш,много искам такъв цвят  bouquet
Благодаря  Hug,ами да ти кажа не съм се боядисвала никога,само преди години имах 4-5 дебели руси кичура.

# 531
  • Велико Търново
 Laughing значи,имаш страхотен естествен цвят Hug Аз,навремето,като бях естествена блондинка,все ме питаха с каква боя се правя и повечето не ми вярваха,че не се боядисвам Whistling

# 532
Laughing значи,имаш страхотен естествен цвят Hug Аз,навремето,като бях естествена блондинка,все ме питаха с каква боя се правя и повечето не ми вярваха,че не се боядисвам Whistling
Хихи  Flutter
Идвало ми е на ум за боя ,като тази на аватара ми,ама все се отказвам

# 533
Ако бях на твое място изообщо нямаше да я пипам и съсипвам с бои,цвета ти е много хубав Peace

# 534
  • Велико Търново
Ако бях на твое място изообщо нямаше да я пипам и съсипвам с бои,цвета ти е много хубав Peace
Подкрепям Hug Peace

# 535
И аз не искам принципно,но ме гризе да се видя поне веднъж,ама нали има перуки ,по-добре отколкото боядисване  Peace

# 536
Да но то така се започва,имаи предвид че боядисването пристрастява,първо ще искаш да се видиш така,после друг цвят ще те съблазни,трети и накрая ще съжалиш за хубавата си коса Hug

# 537
Да но то така се започва,имаи предвид че боядисването пристрастява,първо ще искаш да се видиш така,после друг цвят ще те съблазни,трети и накрая ще съжалиш за хубавата си коса Hug
Права си,и другите,засега нямам намерение да се боядисвам  Peace
Ето тук от преди 10 дни на 1 сватба,с коса,по-различен цвят от моята
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 02 ное 2012, 15:34 от малката лисичка

# 538
Аз също те подкрепям да не боядисваш косата си, моята все искам да я оставя да израсне истинския ми свят, но от време на време ми щуква някой нов цвят и то няма спирка  ooooh!
Правя маската с тривитаминола и сега си чакам едни нови продукти от рибката, тези дни ще се снимам  Hug

# 539
Да,нямам намерение за боядисване вече  Peace

Общи условия

Активация на акаунт