Цифричките зная,буквичките сричам,ФЕВРУАРче се наричам!

• 57 789
  • 739
  •   1
Отговори
# 645
# 646
това жена му ли е била Simple Smile много се докачи когато я попитах как са с ХИГИЕНАТА в кабинета и може ли да разчита на стерилизацията им Simple Smile дано в понеделник да излъскат всичко. но който е раждал в майчин дом сигурно няма да ме пита, защо питам за хигиената Simple Smile Галя ако не знаеш и жена му е раждала там, или поне тази с която говорих по телефона Simple Smile изобщо се проведе един интересен разговор на тема хигиена  Joy

# 647
Simple Smile с жена му се говорила, само те двамата са.

# 648
хи хи е какво да се прави. после ме попитаха кой ме е пратил при тях и аз им казах Simple Smile може и ти да ги попиташ нещо за хигиената  Joy та в понеделник ще кажа впечатления директни.

# 649
Винаги питат кой ги е препоръчал.
А мен ме познават само като лице, като се видим в квартала се поздравяваме.
Ако си записват може да хвана процент отстъпка Simple Smile.
Мен ми изглежда доста чистичко и е с всички новости на зъболекарската техника.
Ти за мъжа ли се записа?

# 650
да след като разбрах от теб че бил млад и готин...нямаше начин да го пропусна  Joy

# 651
Ако те е записал за вечерен час може да се видим.

# 652
Галя сутринта съм в ранни доби !

Момичета да ви кажа вече доста вечери ходим в Борисовата градина на батутите. Ходите ли там?

# 653
  • София
айде Анайс кажи как беше при зъболекаря  Peace

# 654
Хе, хе аз сутринта за малко да се отбия, че по принцип минавам покрай кабинета Simple Smile.
Иначе днес луднах - днес направих първата си Аутосар интеграция, почти на сляпо и разчитайки на един младеж, който основно блее и работи машиналано. Скъса ми нервите младежът, но още малко и трябва да сме готови.

# 655
аз пък снощи бях на РД на една приятелка на Ема от балета и се получи страхотно парти и за мен Simple Smile оказа се, че се познавах задочно с още две мами едната нашата съфорумка Йоанна, от която имате много поздрави Simple Smile обеща другата седмица да се разпише тук Simple Smile дъщеря й е страхотна, много красива ! полафих 2 часа, не тичах след никой, изобщо приятни часове Simple Smile

зъбаря ми прегледа зъбите за да разбера какво има да се прави. сега трябва да намеря време и да ги оправя.

# 656
  • София
Гена,честит рожден ден!   bouquet newsm51  Gift newsm18 newsm24 Пожелавам ти да ти се сбъдне желанието и скоро да бременнеш  Peace

Анайс радвам се ,че си изкарала добре,а Йоанна да намине скоро и да започне да се отбива по-често,че ги забравихме Hug

# 657
Гена, честит празник и от мен! Да си жива и здрава, много щастие, късмет и любов ти пожелавам!

И да ни зарадваш с хубава новина скоро Hug

# 658
ЧРД и от мен  Гена ! бъди здрава и щастлива !

# 659
  • Sofia
Еха,момичета! Благодаря ви за хубавите пожелания и вниманието!
Аз съм на линия, ама таткото се стиска, че списъкът ми с изисквания е малко стряскащ  Crazy Mr. Green
Но аз съм оптимистка и ще го сборя  Mr. Green

Ние такава програма му надиплихме днес,че направо свят ни се зави! И утре ще продължа в офиса! Голяма почерпушка, голяма работа! Доволно

Общи условия

Активация на акаунт