"Опасохме" карамфила на мама... опасен ли е?

• 2 554
  • 25
  •   1
Отговори
# 15
Eх тия деца бре Simple Smile) моя племенник пък  да яде пясък Joy ,майка ми едно време е чоплила от мазилката на къщатата и си е похапвала редовно Grinning

# 16
 Laughing Няма страшно....не смятам,че е опасен

# 17
 Прави му повече зелени салатки на детето за да не опира до тревата в саксиите! Не че ще му се случи нещо лошо, но-от грижа към цветята!   bouquet

# 18
Не се притеснявай,нищо няма да му стане на детето!
Заглавието доста ме развесели Laughing

И мен ме развесели заглавието ..... Laughing Рися  Hug .
И мойте малчовци са " хапвали " какво ли не .... Crazy карамфил, тревичка, мушкато, пръст , теменужки , маргаритки , охлюви ..... Whistling

# 19
  • София; Дружбето
 Joy детето иска зеленко. И аз знам, че не е опасен Grinning

# 20
не се притеснявай не е отровен,но все пак бъди нащрек щом го привличат цветята и  изобщо растенията има доста опасни,

# 21
  • пак там
Благодаря на всички за отзивчивостта и успокоението!  Hug За всеки случай още утре ще изкарам всички цветя вкъщи или навън, или поне на метър и половина височина.

# 22
  • София
А голямата ми щерка преди години изпи водата от вазичката с кокиченцата  Stop
Слава богу нищо не й стана, само дето аз щях да пукна от притеснение Confused

# 23
  • София
Рися, времето се позатопли, мисля, че спокойно можеш да изкараш цветята навън.
Идеята за вдигане нависоко също не е лоша.
Аз май единствено цъфтящи имам в кухнята, нависоко.

# 24
  • пак там
Ох, аз много обичам цветя, та вкъщи е пълно с тях... Той от време на време си къса от китайската роза или от палмата, но първо, досега никога не е изявявал желание да ги яде, и второ - и двете ги е яла котката, та знам, че не са опасни. И въпреки всичко го следя. Обаче с карамфилите го изпуснах - докато му правех млякото, той се "самообслужил"  Grinning Нищо де, всичко отива вече нависоко и при роднини, още днес.

# 25
  • София
Нали знаеш, че опознаването на света минава през устата...
Александър не се е опитвал все още да къса или яде цветя (но пък се опита да се направи на касичка). До преди няколко седмици китайската роза беше на високо, сега я свалих на кухненския плот. Снощи се замислих дали да не я върна пак на старото място. Но щом твоя син я е опитал вече... значи няма страшно и за моя Simple Smile
Котаракът е опитвал всичко зелено у дома, вкл. и една изкуствена палма.

Общи условия

Активация на акаунт