Fragrancedirect.co.uk- 8!

• 38 178
  • 742
  •   1
Отговори
# 555
  • Горна Оряховица
Най-после пратката ми от 9-ти април е тука Wink
Lanvin Rumeur 100 ml Simple Smile

# 556
Момичета, знаете, че има обективна причина за това забавяне. От този сайт са били винаги точни и коректни със сроковете за доставка. Ако започнем една през друга да им пишем "къде ми е пратката" след 10 дни чакане ппри така стеклите се обстоятелства, може и те да ни извадят от списъка на страните, до които доставят! Смилете се и не ми причинявайте това, моля ви се omm Laughing

# 557
  • гр.Варна
Хм...правилно се притесних,че не са ми шипнали поръчката... Искат да се свържа с тях на тел.... Моля,споделете опит - може ли да им пиша на мейл , и какво по-точно ? Мисля,че някой беше писал,и те малко след това шипнаха поръчката ...
Моля ,много е важно,че времето напредва а са подаръци за приятелка ...

# 558
Защо искат да им пишеш? Поръчката до англ. адрес ли е? Аз им писах в отговор, че няма как да им се обадя и ги питах учтиво, дали има проблем. Върнаха ми, че правят секюрити проверки, заради различните адреси- на плащане и на доставка. Аз им писах да не се притесняват, че ще си взема поръчката на дадения адрес. Шипнаха ми я и си я получих.
Сега чакам една, дето уж са я шипнали на 21.04, но на адреса няма ни вест, ни кост...Подозирам, че ще я пишат загубена, ама си чакам сроковете.

# 559
  • ПЛОВДИВ

newsm10получих го,много съм доволна.
Изглежда страхотно и чантичката е яка и парфюма свеж и лесен за харесване. smile3501
Надявам се и на абитуриентката да й хареса. newsm74
Благодаря на всички които ми помогнаха в избора. Peace

# 560
Е, честито!  Hug Радвам се, че помогнахме да избереш нещо наистина приятно и младежко, и че и ти го харесваш! Peace
Весел празник на абитуриентката.  bouquet

# 561
Да споделя нещо с вас. На 21.04 направих поръчка.
В събота получих мейл от сайта с покана да дам  мнение за полученият продукт. Аз съответно още не съм си получила кремчето и им върнах отговор, че поради горната причина не мога да коментирам. /Не съм много на ти с англ.език  и ползвах гугъл преводача/.
Днес изненадващо получих от тях два мейла. Ще постна съдържанието им.

Единят:
Dear  Sir/Madam
We would expect your order to arrive in approximately 10-14 working days from the date of despatch.
If your order has not arrived after this time, could I please ask you to check your local post sorting office to see if they are holding the parcel for you?
We cannot take any further action until after 28 working days* from the date of despatch (as per our Terms and Conditions), as we cannot take any further action until this time period has elapsed.
*The 28 working day timescale is the period stated by the postal service after which a parcel can officially be classed as missing.

If you need any further information, please answer to this email keeping the reference [31704-1272959721] in the subject line, and we'll be able to respond to your email quicker.
Kind regards,

KatieWild
Fragrance Direct
Customer Service Team.

И другият:
Dear  Sir/Madam
Thanks for getting in touch.
We have given your query reference number [31704-1272959721].
We'll do our best to get back to you within 1 business day. In the meantime, if you do need to contact us again about this e-mail please leave the reference number in the subject line and we'll be able to respond quicker.
Kind regards,
Fragrance Direct
Customer Service Team.

01625 432565
REMINDER OF YOUR MESSAGE

Това последното май казва, че ще се свържат с мен. От толкова регистрации не помня попълвах ли тел.номер.  newsm78 newsm78. Дано не ми звънкат, че  Sick как ще се разбираме  newsm78

# 562
  • гр.Варна
Защо искат да им пишеш? Поръчката до англ. адрес ли е? Аз им писах в отговор, че няма как да им се обадя и ги питах учтиво, дали има проблем. Върнаха ми, че правят секюрити проверки, заради различните адреси- на плащане и на доставка. Аз им писах да не се притесняват, че ще си взема поръчката на дадения адрес. Шипнаха ми я и си я получих.
Сега чакам една, дето уж са я шипнали на 21.04, но на адреса няма ни вест, ни кост...Подозирам, че ще я пишат загубена, ама си чакам сроковете.

Ами не е до англ.адрес .Просто тръгнах да плащам с едната кредитна карта ,която имаше блокирана сума и после като нне стана -въведох другата...

# 563
..............................................................
Изобщо не е трябвало да им пишеш. Тези молби за коментар за продуктите се генерират автоматично от системата им, без те да знаят дали си получила пратката или не.
Не се безпокой, няма да ти се обадят.
Вторият имейл всъщност е първи по ред на получаване и това е номерът на запитването ти, ако пак си кореспондирате за тази пратка, задължително го напиши в имейла.
Другото е стандартният отговор, който дават при запитване - да отидеш да провериш в пощата дали колетът ти не е там.
Преди обаче да минат 28 раб. дни те няма да си помръднат пръста да направят нещо.

# 564
Аз пуснах 2 парфюмчета на 30.04 и още същия ден ми ги шипнаха. Peace

# 565
Мрънкането помогна...
Поръчката ми от 21 вече е тук. Много съм доволна. Поръчах Bvlgari Noir.
 Joy

# 566
Да почна и аз да мрънкам... Thinking от 21-ви чакам.

# 567
  • на село
Мрънкането помогна...
Поръчката ми от 21 вече е тук. Много съм доволна. Поръчах Bvlgari Noir.
 Joy
От няколко дни ме сърбят пръстите да го поръчам...

# 568
# 569
Пуснах поръчка към английски адрес в понеделник, че много дребнотийки, доставката им излизаше колкото всичко поръчано, тъкмо почнах да се притеснявам и днес гледам статуса е Dispatched
точно вървях одеве и си мислех да пиша лично на Цъфс за консултация  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт