Раждане в Шейново!

• 3 644
  • 28
  •   1
Отговори
# 15
  • София
И според мен педиатъра ви е в грешка, не мъчи детето след ядене с още течност, давай само 2-3 лъжички за да не побелява езичето ( не е фатално ако я изплюва ), а за хълцането не се тревожи, всички бебета хълцат, не зависи от теб и с нищо не можежш да им помогнеш.

# 16
mamaeli не се шашкай - и моя е на две седмици и той много хълца независимо дали е уригнат или не. няма какво да направиш по въпроса. колкото до водата - аз давам колкото да изплакна устичката след кърмене и по малко с два вида хомеопатични колкото да ги преглътне, но това количество, което ти е казала педиатърката според мен е много и ще натовари стомахчето излишно. води се по детето - ако му се пие, да пие, ако не - плакнете устата само. успех!

искам да питам и аз раждалите в Шейново как стои въпроса с детското отделение - добре ли се грижат за бебоците, докато сте в болницата - често ли им сменят пелени и т.н.? питам защото скоро раждах във Втора градска и съм в потрес от неонатологичното отделение, искам да сравня болниците и да знам за следващия път...

# 17
  • София
Rika,дечицата винаги бяха със сухи памперси и чисти дрешки,отгоре на всичко ги къпеха с някаква  козметика,която миришеше много хубаво!

# 18
Аз съм много доволна от условията в Шейново! Болницата е ремонтирана, децата бяха сухи и добре облечени. Персоналът ми направи много добро впечатление. Единствената ми забележка е, че хранеха бебетата с АМ преди да ги донесат за кърмене и моята сладурана ми отказваше кърмата понежебеше все сита. Иначе като условия болницата ми хареса.  Simple Smile А и от моя доктор съм си доволна, секциото ми мина без проблеми и усложнения. В неонатологията пък момичетата бяха много симпатични и лъчезарни.  Simple Smile

# 19
И двата пъти бях много доволна.Втория ми се падна една груба акушерка ,но това беше единствената забележка(като изключим това,че тоалетните са само две)Аз бях на етажа с детското .Останах приятно изненадана от това,че лекарите всеки ден даваха информация за бебчетата и отговаряха на въпроси.Нещо което го нямаше първия път.

# 20
  • София
Здравейте предстои ми планово секцио в Шейново и имам няколко въпроса

1. Доктора ми каза че трябва да постъпя предният ден за изследвания. Знаете ли дали ще се наложи да нощувам там?
2. Прави ли се консултация с анестезиолог и тест за алергии?
3. Колко са нощувките след секциото?
4. След колко време те раздвижват?
5. Кога дават бебето за кърмене?
6  Актуален ли е ценоразписът на сайта и кога се плаща при приемане или при изписване?

# 21
1. Ако си хоспитализирана, да.
2. Да, обстойно; за теста не помня, но ако имаш алергиии (и особено ако са към пчелно ужилване), значи имаш и към някои упойки, затова не е излишно да те тества алерголог предварително. (Става бързо и не боли).
3. Стандартно 6.
4. Максимум до 24 часа след секциото бъди готова да си на крака. Simple Smile Не се бой - сама ще искаш, щото и от лежане писва. Simple Smile)) Ще дойде една симпатична рехабилитаторка, която ще помогне в раздвижването. Няма да е безумно лесно, но и не е невъзможно - не бързаш заникъде, а и никой няма да очаква от теб да тичаш.
5. На другия ден. След извеждането ти от реанимация.
6. Обади се директно в болницата. Ние си платихме - на касата - още същия ден. Ние, т.е. мъжът ми, де Simple Smile

ВИП стаята е ОК с това, че делиш удобна и ремонтирана баня само със съседката в другата ВИП, но пък си самичка. Simple Smile

И само спокойно, мила, сигурна съм, че ще си спомняш с усмивка и обич за тези моменти. Изобщо не е гадно, а условията също са си ОК.

# 22
  • София
miika  мерси за инфото. Аз мисля да съм в вип стая точно заради банята.  А дават ли да имаш посетители когато си във вип стая и може ли по това време и бебето да е с теб.

# 23
  • София
Малка поправка-нощувките след секцио са 4!
Във ВИП-а може да имаш посетители,и бебето може да е там!
Леко раждане!

# 24
Казах, стандартно нощувките са 6. Може с един ден по-малко, но 4 категорично не са. То три дни е престоят след нормално раждане, бе, момичета - къде го бутаме секциото в тази категория почти?
И не, бебетата не остават по стаите, пък били те и ВИП такива. Мястото им е в неонатологичното, а по стаите (вкл. обикновените) се носят в строго определени часове за кърмене и гушкане.

# 25
  • София
Чак пък категорично се изказваш-от януари месец тази година са приели нощувките след секцио да са 4-да не съм родила,да незнам!

# 26
Така да беше започнала, та да не се налага да доуточняваме Simple Smile

# 27
Момичета и аз последно се насочих към Шейново,но понеже имам час за уговаряне ма раждането с д-р Гагова чак на 7ми,надявам се да удържим Simple Smile

И аз исках да попитам за тези ВИП-стаи,каква е цената им и как мога да поискам да ме настанят в такава? newsm78

# 28
  • Sofia
Момичета и аз последно се насочих към Шейново,но понеже имам час за уговаряне ма раждането с д-р Гагова чак на 7ми,надявам се да удържим Simple Smile

И аз исках да попитам за тези ВИП-стаи,каква е цената им и как мога да поискам да ме настанят в такава? newsm78

Здравей! И аз раждах при д-р Гагова в Шейново. Цената на ВИП стаята е 60лв на вечер. Удобно е, защото си сам и могат да ти идват на свиждане по всяко време. Още когато определите датата кажи на Гагова, че предпочиташ ВИП стая, за да запази, аз не бях се сетила и имах късмет, че се освободи една за мен след моето секцио.
Прекарах една нощ и в обща стая с още 3 момичета, също е добре, недостатък е, че всеки говори по телефона, пуска някакви сапунки по ТВ и т.н...

Общи условия

Активация на акаунт