ФЕВРУАРЧЕТО на месец стана, вече смее се на мама! (3)

• 33 097
  • 749
  •   1
Отговори
# 225
  • София
ДВ!  Mr. Green (нали може и добър вечер така да си пожелаваме) Hug

Аз се наспах снощи!  newsm44Цели 6 часа (4 + 2 с пауза 2 часа между тях)!  Party

Дребното и днес спи добре (чак вече почвам да се притеснявам, като всяка себеуважаваща се изтрещяла мама Mr. Green)
Ама като реши да спи - спи по 4 часа. Храненията вече рядко са 6, по-често са 5... Чудя се да се спичам ли или не...  Thinking
Диди просто не ще да яде по-често. Ама като е гладна ела да видиш...  Heart Eyes Според мен се тъпче добре всеки път. Но храненето при нея е бързо и окончателно - не ще да се лигави на циците ми.  Crazy
Но като гледам детето - добре се чувства. Видимо е загладила косъма, бодърства си активно... Ето поздрав от нея:

За 40 дена си говорите. При нас има време, ама се чудя дали да правя подобно нещо.  Thinking Честно казано много ме мързи  Mr. Green

Ами освен да поздравя мамите с повод днес - никой не се е отбелязал на 23 февруари (моя термин  Mr. Green ), но пък Павли е вече на 2 месеца - честито на голямото момче, да е жив и здрав и да тормози минимално майка си и кака си!   bouquet

# 226
  • France-Bulgaria
Здравейте. Hug
Благодаря много за пожеланията за РД.
Честито на празнуващите с повод и без повод днес   bouquet Hug

Ние минаваме през някаква криза на растежа,постоянно иска да суче и нещо се нерви,като го прави.Или не му стига маминото млекце или го мъчат колики и аз не знам вече... newsm78
Аз ли нещо не смятам,както трябва-но ние утре правим 40 дни. newsm44 Виждам,че има и други,но не са родени на нашата дата? newsm78
Ето,че пак ме зове бебсън... Heart Eyes

Малко снимчици от РД../бебсън беше много послушен/ пу-пу  Heart Eyes.

Малко омацахме надписа... Blush

Слако,сладко спа почти през цялото време

Последна редакция: вт, 23 мар 2010, 19:01 от eftelya

# 227
Eftelya, и Алекс от няколко дни е нервна, докато суче. Досега се кротваше, като засмучеше зърното, притихваше, успокояваше се, а сега уж е гладна, а като почне да суче не е спокойна, мята глава, дърпа се, пуска зърното, ритка, маха с ръчички. Какво е това чудо, не знам. newsm78
Yoo-hoo, малката е страшна сладуранка.
Бързо оздравяване на Магнолия, а и на Съни, ако не се лъжа. Май по-рано беше писала, че е болничка.

Имам едно въпросче към всички- докога бебоците трябва да спят след всяко хранене? Кога ще почнат да будуват повечко?  newsm78Аз Алечка я приспивам след всяко кърмене на 3 часа, ама доста трудно заспива.

Последна редакция: вт, 23 мар 2010, 19:20 от Таньорчето

# 228
  • София
Имам едно въпросче към всички- докога бебоците трябва да спят след всяко хранане? Кога ще почнат да будуват повечко?  newsm78Аз Алечка я приспивам след всяко кърмене на 3 часа, ама доста трудно заспива.

Диди само първата седмица беше на режим спане-ядене. Оттогава често е будна между храненията. Но пък понякога спи по 4-5 часа (не мога да я събудя - пробвах...). Да не говорим, че ако е будна между храненията, това будуване е по час и половина - два. Абе има 10-11-12 часа будуване на ден.  newsm78

# 229
  • София
ДВ!  Mr. Green (нали може и добър вечер така да си пожелаваме) Hug

Аз се наспах снощи!  newsm44Цели 6 часа (4 + 2 с пауза 2 часа между тях)!  :party

Искам и аааз yahoo_49

# 230
  • София
ДВ! Laughing
Благодаря ви за пожеланията за бързото оздравяване на Борис. Днес точно преди да го заведа беше стигнал до 39,3. Лекарката му слуша гърдите - чисти, гърлото и то чисто, затова продължаваме само на Панадол. Може би понастина вчера, то беше цял ден тичане, потене, събличане и обличане... Не, че днес е по-различно - тича като простинал кон, яде и вика, ако не го пипнеш изобщо няма да разбереш, че има толкова висока Т. И навън бяхме даже.
За ваксините да споделя, както обещах - ще слагаме Пентаксим.  Mr. Green Педиатърката е категорична, че има огромна разлика м/у Пентаксима и тези от ЗК, въпреки, че и те са мъртви ваксини. Вярвам и, защото тя ваксини не продава и няма никаква изгода да ми препоръчва Пентаксима. Ще се купува.

Бързо оздравяване на всички болни!  Hug
Дечицата са разкошни!  Heart Eyes

# 231
Никич, дано Борис да се оправи бързичко. Hug
И ние ще слагаме Пентаксим. Педиатърката ни каза, че в началото на април ще получи ваксината и ще я сложим по ЗК.

# 232
И ние сме в нервна криза от няколко дни  Close
Засуква, 5 мин е спокоен, рев, дърпа се, бие ме с юмруци  Mr. Green и се борим общо взето. Освен нервността започнаха отново коликите  ooooh!. От 3 часа реве та се къса, а аз само дето не направих челна стойка, за да го успокоя и нищо... Взе го баща му току що, дано се разберат по мъжки  Whistling.

Ника
, дано му размине на Бо скоро!  Hug

# 233
Айде и аз ДВ  newsm47

Днес никаква разходка, щяло да вали и аз им се вързах и толкова ме е яд...ама нейсе. Е врътнахме един кръг на Сити центъра, някой беше казал за разпродажба в увиес и го уважихме. Али се прибра с два нови екипа  newsm53

А да питам мацките в оранжево: Али от няколко дни като започва да яде всичко е ок, но след около 10-15мин става нЕ'ква лудница - дърпа се (заедно със зърното ми и болиии doh ), върти се, мята глава, пуска зърното, пак захапва...Винаги проверявам имам ли кърма, ама имам си и всичко си е ок, но защо така тва прасе прави...

Айде отивам до майка ми да се спася от вечерната истерия на Али  smile3508 оставям я на баща и  smile3502

# 234
  • гр.София
Момичета какво се носи в църквата на чистата молитва на 40 ден?

# 235
  • София
Последно, Шоколада появи ли се?  Thinking Дано да са добре.

# 236
  • София
ДВ и от мен!

Ника, бързо оздравяване на Бо! Hug

А Шоколадчето не се е появавяла, дано всичко е наред с тях   Praynig

Да се оплача, моето дете спи 5-10 мин и после с часове будува, не знам дали за денонощие и се събират 4-5 часа сън, не  плаче, но пуфка, охка, огъва се и все иска да е на ръце, вече съм на ръба на изтощението  Banghead

# 237
Ефи и аз така го смятам утре са 40дни на Ели,така че правилно си ги бройла.Явно имат някаква криза в растежа,защото и тя до днес беше много кисела,плаче,яде постоянно ,но днес е по добре.Дано и при вас преминат нещата
 Ника бързо оздравяване на Бо
Иринка разкошна е Дианка  Heart Eyes
dari_geri мисля че нищо не се носи,ние утре ще ходим нищо не са ни казали да носим

# 238
  • София
Здравейте   Grinning
Малко по диагонал минах  - vanya_pleven и Влади е качил 1,700кг този месец, но нито се караха, нито пък са налагали "диета". Недейте да се мъчите с вода  Peace
eftelya много са  сладурски и рожденичката и тортата  Heart Eyes

# 239
Момичета какво се носи в църквата на чистата молитва на 40 ден?

На нас ни казаха да носим една питка и шише олио, които след молитвата ми казаха да оставим пред някоя икона. Майка ми направи малка питка  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт