ФЕВРУАРЧЕТО на месец стана, вече смее се на мама! (3)

• 33 093
  • 749
  •   1
Отговори
# 285
Честит рожден ден, КариHug  bouquet Да си жива и здрава! Simple Smile

# 286
Ей, как изуснах Люлинската среща  Whistling
Другия път съм първа  Crazy

Кари, Честит Рожден Ден   bouquet

Съни скай, мерси  Hug Много й харесвам на Лора тези снимчици Simple Smile

Ние вчера бяхме при лекаря,че нали Лорката имала "малко" пъпна херния, та да й сложи лепенка. Лелееее, как ми го натиснаха детето  ooooh! А аз се чудех защо за една лепенка да ходя пи лекар. Еми да ви кажа - не бих могла да я сложа. После беше такъв рев  ooooh! До вечерта киселееше или направо ревеше... Дано се оправи пъпчето, стискайте палци.  Praynig

За сутиена - аз ходя със сутиен 24/7, защото между храненията ми протича кърма и ходя с протектори.
Плами не е било люлинска среща,ние със sunny76 се уговаряме и се разхождаме с бебоците,който иска да се присъединява,към 12-1 изизаме по принцип Grinning

# 287
Честит рожден ден на Кари! Да е винаги усмихната!  bouquet

Пфу, не ми се пише..

# 288
  • Най-зеленият остров
Привет, ДВ и т.н. от нас.
И аз да се запиша в новата тема, че докато Ви прочета и то виж че свършила.
Да се отчета и аз: пъпна херния си имаме и вчера ходихме на частно да ни сложат лепенката като хората, че както я беше поставила нашата докторка - файда никаква. Определено ще се сменя през юни  - много ме ядосва. И нашия нос хърка много гадно, педито ни кара само разтвор в носа и никаква помпичка. Да ама става по лошо - Ния не може да спи от тези секрети. Наоплакох ви се хубаво, за което съжалявам  Blush .
Честит Рожден ден Кари, много любов, по-малко колики и повече усмивки ти желая от сърце.

# 289
  • варна
Честит Рожден Ден  Kari 79 много здраве и щастие ти пожелавамhttp://www.rojden-den.com/details.php?image_id=131

# 290
Здравейте,момичета!
Позагубих се малко,но Антоан ми е болен и много ме притесни,аз също  се заразих,пък и за Катрин се притеснявам ужасно да не я разболеем!Разделила съм ги по стаите,ходим непрекъснато с маски,но ми е много трудно с двамата-тя е нон-стоп на гърдите ми,той вдигаше висока температура,кашля,повръща,с ужасно разтройство бе,ужасът е пълен!Обиколихме сума ти доктори!Моля се да минава бързо само и да опазим мъничката!
Гледам,че и други минават през нашата криза със сърденето на гърдите-Катрин е по същия начин,бях питала преди време,дано сега някой напише нещо по-конкретно,но и аз смятам,че е някаква криза!Никак не е лесно обаче!Ще взема и аз да почна с Карп,сешоарите и повиването,пък да видим!

Искам да ви се похваля,вчера се роди моята племенничка-една страхотна малка Донна на моята сестра!Да ни е жива и здрава!

Честит рожден ден,Кари!
Пожелавам ти здраве,любов и осъществени мечти,и много детски усмивки!

Успях да ви изчета и да разгледам новите снимки!Бебчетата са стархотни,растат като гъбки!Много да ги нацелувате от мен!

# 291
ДВ!
По обяд времето се затопли и излязохме,пихме кафенце с една приятелка и то взе,че заваля.Та ни валя и първия дъжд и се возихме и на автобус Grinning
Кари честит рожден ден!  bouquet
Аморе да ти е жива и здрава племенничката!
Гледах снимките в албума Heart Eyes няма такава красота!Страшни сладури са всички!

# 292
  • offshore & overseas
Аморе, спокойно -- това е вирус и просто трябва да го изкара Тони (удря обикновено в слабото място на дечко). И Халюша беше със същото, но май го е карала по-леко. Аз поне не се стресирам за бебето, вкл. й давам да целува Люсил, та не знам докъде ще я докараме. Thinking Засега вс. е наред поне в това отношение, да чукна на дърво. Praynig

# 293
Здравейте мами! Малка почерпка за първия ни месец заедно с бебка!!!

# 294
Мерси,Мяуче!Да,знам,че е вирусно,но Тони го кара изключително тежко!Надявам се да минава бързо,че се измъчи детенцето!Пък Катрин-дано  я опазим и да ми е здравичка!

Честита месечинка на празнуващите!

# 295
  • София
Честита първа месечинка на Бориславка!   bouquet  bouquet  bouquet

Честита племенничка на Аморе!   bouquet Ама вие във вашето семейство много готини имена избирате за бебчетата си!  Hug

Аз нито се цедя, нито спя със сутиен.  bowuu
Не мога да се изцедя с помпата си, а ми е далеч по-приятно Диди да ме изпомпва.  Mr. Green Понякога се случва 5-6 часа пауза между кърменията, ама какво да правя - така си иска детето. Нали ви споделих, че се събират 5-6 хранения на денонощие. Confused Но пък давам и от двете гърди, така че да се надявам, че няма да имам проблеми. Не планирам да ходя някъде без Диди, та да й замразявам кърма. То дано не се наложи де...  Praynig

А прелестите ми така са се разлели, че нямам сутиен, който да може да се справи с тях. Не ми се и купуват де. Ходя с едни спортни потничета тип бюстие (ама как го обясних  Blush) - хем ми ги придържат, хем не ми убиват.  Peace

# 296
Здравейте мацки!
Искам да ви попитам нещо, по-скоро много неща, а именно:

Купих си балсама на д-р Тайс и го гледам тук. Струва ми се, че има леко сивкав оттенък. Само моят ли не е чисто бял или на всички е така?

Другите ми въпроси са свързани с кърменето. Вие изцеждате ли се редовно? Щото аз от чат на пат я пропущам тази процедура. А и сега като започнем да стоим по-дълго навън няма как да става.
Освен това ме интересува дали замразявате кърма.  newsm78 Понеже тя е годна три месеца аз не мога да и намеря приложението й през този период.
Другият ми въпрос е носите ли сутиен през нощта? Моята лекарка каза, че  е добре да се носи, но на мен ми е ужасно неудобно да спя с него и го свалям. Циците ми станаха ужасни и не знам как ще се оправям после.

Нарцисче, не се притеснявай за балсама , такъв си - или поне и моят е такъв и от както ни изписаха го мажа дребчо и нищо му няма , така че си мисля че е такъв си му е цвета.
За изцеждането  - аз гледам да не се цедя , че да не предизвиквам хиперлактация, само ако малкия пропусне хранене и гърдата започне да тече.
Сутиен , не нося , но моя бюст не е от големите.
И сега да се отчета - днес бяхме на първата си консултация  - наддал е бебчи цял килограм и 1 см. и това от 08.03 до сега  Thinking надявам се че е нормално. Ама защо тези педиатри ни карат да им даваме вода ???????? Аз не искам да му тикам биберон с вода , ако не е необходимо а до колкото съм се образовала при кърмачетата няма нужда от вода нали - нека да потвърждават мацките в оранжево  Rolling Eyes
И така , иначе един ден спи като заклан, на следващия се криви и реве ама бебешки работи, ама и той си върти главата заедно със зърното , и болиии И докато захапе зърното пак си върти главата и все назад се извива ама се надявам да го израстне .

# 297
здравейте,аз пиша рядко но реших да се включа по темата за болестите,каката се разболя от градината-кашлица ,сополи ,накачи и малката и при нея стана двустранна бронхопневмония,осем дена лежахме в болница и ни надупчиха крачетата с инжекции,голям кошмар,вече сме добре и сме си в къщи,така че пазете бебетата,

# 298
  • София
Amore, честита племеничка, да ви е жива и здрава!  smile3525 Страхотно име са и избрали!
Бързо излекуване на на теб и Антоан!  Hug

# 299
Даобре де, я някой да ми обясни като на нищо не разбиращ човек от счетоводство.
Каква е тази декларация, всеки ли трябва да я попълва, какъв е срока за подаване в НОИ, ако не се пусне какво ще стане????????

Питам, защото имаме най-малоумната счетоводителка на света и въобще не ми се занимава с нея!
И още нещо, през тези месеци дето взимаме болнични (след раждането имам в предвид) полага ли ни се майчинство? или ако да, кога го изплащат?

Малееее аз май съм от семейство 'защо' , 'защо'  Laughing ама какво да правя, като нямам нито една прителка дето е била скоро мама.
Това си говорехме с мъжа ми онзи ден, че Калоян няма да има с кой да си играе като порасне.Не мога да се сприятеля с някой само защото и двете с майки Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт