Да похваля моята Диманка,че вече 4 дена подред заспива в 9 и се буди в 5 . Ха дано да се запази това. Чувствам се толкова наспана,ако не е ставала вечер,че все едно съм изпила 2-3 чашки кафенце !
Ел, и аз си имам цикъл от няколко дена и при мен е учудващо нормален и безболезнен.
Аз си мислех ,че докато кърмиш ,нямаш МЦ ,ама не е задължително май.
Ника,как е Макс днес?

Диди Пейчева, спокойно !
Всички сме минали по този път,мога да ти кажа че със сигурност с времето нещата се нормализират. За коликите, не мога да кажа компетентно мнение,че на Димана колите бяха много леки /да не кажа че хич ги нямаше/. По принцип знам, че повечето бебчета страдат от тях вечер,но не е задължително . Ти можеш най-добре да разпознаеш дали са колики или не !За температурата, аз я целувам по челото и ако ми се стори по-топло от обикновено я меря с термометър. Меря я първо с устни,защото ръката може да е студена и челото да се стори много топло,а всъщност да не е.
Аз нямам ентусиазма на Велв за козунак,ама мисля сладки да правя . Чакам съпруга да се събуди от нощна ,за да е около Диманка и почвам да меся . Че сега стоя аз при нея и ако заплаче я взимам,за да не го събуди.
Уф,правила съм го точно 2 пъти през живота си,да видим 3-тия път дали ще се получи !
Приятен ден на всички ! Май ще е слънчево !

И приятно боядисване на яйчицата, на тези ,които днес ще го боядисват !!
п.с.Шаманче,на мен нещо не ми се отваря този линк !

Ама ето го тук
ако до сега съм си мислела че Ели има колики мнооого съм се заблуждавала 

Вече почват лекинко да позатихват тъпите колики, но още има... дано по-скоро отшумят, че се измъчиха мъничетата
Педката ни е следобяд на работа.
Днес в 7.30 завлякох детето на ортопед
заклевам се,че питах "Сутринта ли?" ,нооо не съм била разбрала 
Аз май ще съм лоша и тъща и свекърва .... абе тежко им на кандидатите