ФЕВРУАРЧЕТО на месец стана, вече смее се на мама! (3)

• 32 778
  • 749
  •   1
Отговори
# 690
Ужасно стана времето изведнъж, наистина  Sad. И аз се бях наканила да излизаме, ама на...Ако цял ден е така ще изперкам и аз и Йоан  Crossing Arms. Много е нервен като не излизаме и цял ден ми е в ръцете с паузи от 30 мин макс, когато се кефи на играчките.
При нас пуснаха сирени и високоговорители по едно време  Thinking.'какво беше пък това идея нямам, но продължи едно 10 мин.

Съни скай, не успях да отговоря вчера! Добре съм вече напълно, благодаря  Hug. Леко се разминах слава богу. На Йойо давам още вит.Ц и промивам нослето, че още има секрети, но се пооправя, пу пу.

Скорошно оздравяване на всички мами и бебчовци!   bouquet

Леле, Мяу, какви ги вършат малките ти калпазанки  Whistling. Предполагам не е било нарочно от страна на Халята, но си е малко стряскащо.  Hug за Люси!
Шами, страхотен е, Алекс!

# 691
  • София
Имам въпрос към майките на сополиви бебета - намаля ли им апетита?

# 692
Имам въпрос към майките на сополиви бебета - намаля ли им апетита?

Не, Ника. Яде си нормално. Промивам нослето и издърпвам с аспиратора преди ядене. Макс да не се муси пак на яденето?
Но неговата хрема не е кой знае каква, да чукна на дърво  Praynig.

Май ще се излизааа  newsm44

Последна редакция: чт, 01 апр 2010, 12:52 от Ralipo

# 693
  • София
Да.  Mr. Green Яде наполовина. Но то не са просто секрети, а ужасии някакви...

# 694
Уффф, миличкия  Hug. Стискам палци за прегледа днес и да се оправя бебочето! Много е тъжно така, но важното е да успеете да се излекувате вкъщи!

# 695
 пфууу,при нас и градушка удари и така притъмня,а ми се излизаааааа.Сега просветна,но пък много вятър има,дано поутихне и поне малко да излезем
 Слънчи мерси  Hug За съжаление нищо от тези неща не ям,уж и аз внимавам какво ям.По различното дето ядох тези дни са промишлени количества сладки от всякакъв вид,който останаха от питката  Crazy спирам ги  Naughty

# 696
  • София
Мерси!  Hug Най-големият ми страх е от превантивния венозен антибиотик, с който черпят всички бебета в болниците. И не толкова самият АБ от който няма нужда засега, колкото убожданията в търсене на вена, ей тази мисъл ще ме побърка - мен, дето нямам никакъв страх от игли върху себе си.  Crazy Или както има една приказка: "Детето го боли пръст, майката я боли сърцето."  Laughing

Силвъри, ти като спираш сладкото да не иде зян сега? Ако нямаш къде да го пласираш - свиркай!  Whistling

# 697
 аз явно си мислех,че цяла казарма ще посрещам-толкова сладко бях накупила,пък и гостите донесоха  ooooh! и всичко остана почти недокоснато-4 дни яко нагъвам и още има-ще ти го пращам,да не ме изкушава тук
 Стискам палчета за вас с Макс,ще се размине болницата ще видиш  Peace

# 698
  • София
Благодаря за пожеланията, момичета!  bouquet ДАно ви подмине скапания грип!

Ника, и нашия си яде както до сега, но и соплите не са ужасяващо много. Повече са нощем.

Аз пък днес минах през гинеколожката ми да види как са нещата след раждането и шевовете и ме "зарадва" с едни новини... ooooh! Sad Много лошо са ме зашили и ако реша да раждам пак трябва да ме оправят тогава, ако не реша да раждам трябва да мисля да оправят нещата, че след години ще възникнат сериозни пробелми, Confused Некадърна работа... Уф, малко беше раждането, ами и това!
Все пак важното е, че бебко се роди здрав.

По-късно ще ходим да го чуят за кашлицата и да дадат нещо, че да не се мъчи така.

# 699
  Хелоуууууууууу!

Ника, моето момиче има пак адските сополи, дави се и кашля от тях, плаче и не спи. Апетит има голям, милата, но с този запушен нос й е почти невъзможно да яде. Така че изцоква половината с много сръдни от нейна страна и нерви от моя. Бактробана ни оправи, изчисти се напълно, но след 4 дни цъфнахме отново. Днес ще я водя пак на лекар, вече не знам какво да правя. И ние сме на твоя хал. А дано ни се размине. Hug

# 700
  • София
Кенди, голямо гуш от мен!  Hug И Макс уж има апетит, хапне до половината и от умора заспива, че то лесно ли се дърпа през толкова секрети. А го чистя на 2-3 часа и задължително преди ядене... И е един такъв успан, нетипично за него. След малко отивам на лекар, ще пиша после какво е станало.

# 701
Кумико, много гадно   ooooh! В коя болница ражда?
И аз се каня от сума време да отида на профилактичен, но се чудя при кой доктор  Thinking Следящия бременността не искам да го виждам  Naughty - не беше разбрал, че имам прееклампсия  Close
Дайте идея за някой свестен, който работи със Здравната Каса  Thinking

Да попитам и аз - Лора напоследък като суче и издава един звук - нещо като "цок" и изпуска замалко зърното нагоре. Майка ми каза, че било знак, че е къса юздичката. Има ли нещо такова? Забелязвам, че не го прави винаги, а по-скоро като не е много гладна и си суче само за кеф  Laughing

Иначе е много сладка като се хили  Simple Smile - обикновено докато яде, със зърно, притиснато между езика и небцето, не го пуска, обаче ратегля една широка усмивка - голям е образ  Laughing

Сополи и ние имаме, ама й ги чистя с бебешка клечка за уши, потопена в преварена вода или физ. разтвор. Абе страх ме е да пръскам в нослето  Whistling

# 702
  • София
Момичета, весели празници!
Влизаме в болница...

# 703
 Sad Ника голямо гуш от нас...бях сигурна някак,че ще се размине,а то..

# 704
Ника, дано бързо всичко се оправи  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт