ФЕВРУАРЧЕТО на месец стана, вече смее се на мама! (3)

• 33 078
  • 749
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Ника  Hug, дано бързо се оправи детенцето и да се приберете по-скоро у дома! fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 706
Здравейте! Мие сега се пребрахме, че страшно задуха и ще изчакаме да се позатиши. На обяд обиколихме всички възможни доктори и сег ад ви разкажа: Първо ходих при детската да ми даде последният болничен и най - нагло си пойсках направление за ортопед. Даде ни жената, но като ни погледна и каза,че сме с къса юздична( то беше очевидно и аз си знаех, ама ме беше срам да искам още едно направлени). Педиатърката каза, че е хубаво още сега да се резне и че това се прави от Уши-Нос -Гърло или Лицево-челюстен херург. При липсата на лицево-челюстен в нашата поликлиника отидохме веднага при УНГ и жената извади една ножица и малкият както спеше го резна - не можете да сипредставите какъв вой наддаде детето, но пък му мина бързо. Преди няколко дена пък го водихме да му забелят бубата, че се беше слепила цялата и аз не можех да я забеля. Ония уролог като дръпна с една марля, та я забели цялата. Та оправихме езичето, пишонката, остава само ортопеда да посетим, ама другата седмица.

# 707
Ника,  Hug. Дано всичко се размине бързо fingerscrossed, Flowers Four Leaf Clover

Ние бяхме на първа градска разходка, дятито спа, но пък после такъв рев му дръпна, че не разбрах от къде ми дойде...

# 708
  • Бургас
Ника, гушки за Макси и теб !!!  Hug

Ванче,през колко процедури сте минали само !!!  Hug

# 709
  • София
Ника, ех че празник ви се очертава Rolling Eyes Бързо да оздравявате!  Hug

plami 10, в Майчин дом раждах, мила (и ти там май там,а?). Без екип, май стажант ме ши, ама и кресливата лекарка не провери какво прави човека ooooh!

# 710
Ники голямо гуш и от нас! Hug
Днес си останахме вкъщи,Сияна нещо не и е наред и от 11 до 3 ми вися на гърдите с малки паузи.
Ето малко снимки от насhttp://fevruari2010.snimka.bg/baby/nashite-deca-na-2-meseca.482152.18041062

# 711
Ако спра сладкото ще се самоубия, днес изядох цял шоколад Embarassed само това ме спасява от депресията  Party кафе и сладкиш...

Облякох и трима ни днес, натоварих се и с боклука, излязохме и заваля  Tired Сега имаме тераса -парти с топка  Rolling Eyes

За подсечено дупе ако нищо не помага - най-старото и изпитано - свинска мас Peace

Ох, Мартин всяка вечер прави този нервно-раздразнителен плач, точно когато ми е най-напрегнато Cry Да ги изкъпя и двамата, вечеря, да се занимавам и с голямото бебе-мъж, да приспивам каката, да се цедя  Cry През цялото това време той плаче ooooh! Ей този плач е в състояние да ме убие Cry Не понасям да плачат децата ми  Sad Sad
А и никак не ми остава време за това пусто цедене, вече се храним през 4 часа Sad та мааалко ми олекна програмата... Не знам как се оправяте другите майки с две деца Sad

# 712
НикичHug! Дано бързичко да се оправя Макси и да си се връщате вкъщи.

# 713
Ееех... Sad. Връщаме се от разходка и тази неприятна новина, Ника!!! Само да се оправи Макс по-бързо се моля  Praynig Praynig Praynig
Представям си какво ти е, но ти си героиня пък и много позитивна и всичко ще е наред  Hug.

# 714
  • София
И ние стискаме палци на Макс на Ника! Бързо да оздравява милото!
На теб Ника, желая всичкия кураж на света!
Да го нацелуваш  Hug

# 715
Ника,представям си какво ти и ние минахме по този път,в деня в който влезнахме в болница Габи нищо не ядеше само спеше,имаше сополи и кашлица;нас ни надупчиха крачетата с инжекции ,а не ни слагаха венозно,не знам кое е по гадно да гледаш как на два часа минава сестра с иглата и я забива в крака на детето ти или да му продупчат веднъж вената.

# 716
ЕЕ,НИКА,ДАНО БЪРЗО ДА ВИ ИЗЛЕКУВАТ ,ЧЕ ПО СКОРО ДА ИЗЛЕЗЕТЕ ОТ БОЛНИЦАТА  Hug

# 717
Ника,представям си какво ти и ние минахме по този път,в деня в който влезнахме в болница Габи нищо не ядеше само спеше,имаше сополи и кашлица;нас ни надупчиха крачетата с инжекции ,а не ни слагаха венозно,не знам кое е по гадно да гледаш как на два часа минава сестра с иглата и я забива в крака на детето ти или да му продупчат веднъж вената.

Sad Sad Sad

Оххх, лошо ми става само като си го представя..... Добре , че вече всичко е наред !

Ника  Hug ! Бързо оздравяване на Макс !

# 718
 Леле, колко жалко за Ника и Макс. Натам си вървяха нещата, ама все се надявах да се подобри това дете. Била съм в болница с баткото, тогава на 3 месеца, та ми е ясна картинката Sad. Дано само всичко приключи бързо и положително.  Praynig
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
...Ох, Мартин всяка вечер прави този нервно-раздразнителен плач, точно когато ми е най-напрегнато Cry ...Ей този плач е в състояние да ме убие Cry Не понасям да плачат децата ми  Sad Sad
... Не знам как се оправяте другите майки с две деца Sad

Разликата при вас е малка и честно казано и аз се питам как издържаш. При нас баткото е вече голям и на практика сам се гледа. Laughing Ето днес ми съобщи, че е гладен, отиде до хладилника, взе си салам, намаза си сам филия и под зоркия ми поглед си наряза(макар и нескопосано) салама и си направи "бронтозавърски" сандвич.
Иначе бебка си реве следобедите. Днес по-малко (щом пиша по това време). Гледам вече да съм по-спокойна, докато плаче, че я натоварвам допълнително и се получава омагьосан кръг. Трудно е наистина.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
puhich , Сияна е голяма сладурана Heart Eyes.

kumiko , сега преди да родя за втори път, на един от прегледите, разбрах, че и аз съм била кофти зашита първия път, пак от стажант  Crazy.Усложнението ми при сегашното раждане беше, че се "саморазкъсах", заради някакво стеснение, което е в резултат от кофтито зашиване, поне така ми обясниха Rolling Eyes.

vanya_pleven , и аз съм по кардиналните решения. Веднъж се решава проблема, вместо само да го мислиш с времето. Peace

Отивам да слагам вечерята. Лека вечер и да спите тази нощ ВСИЧКИ! Hug

# 719
Цитат
Отивам да слагам вечерята. Лека вечер и да спите тази нощ ВСИЧКИ!
ами дано,че вече ми иде да се гръмна-мойто дете не ми отпуска повече от 2-3 часа сън  на денонощие-просто е ад-и то се мъчи милото с тия гадове коликите  ooooh! и ми е жал,а и нервимите ми вече не държат и сам мнооого уморена TiredБързо оздравяване ма Макс на Ника fingerscrossed

Последна редакция: чт, 01 апр 2010, 20:31 от janichka

Общи условия

Активация на акаунт