Big Brother Family - Стартът!!! (22.03 - 28.03)

• 168 576
  • 5 543
  •   1
Отговори
# 2 895
Говори Биг Брадър ще им вземе по 30% от бюджета на всеки.
мисията ли не е успешна?

Да неуспешна заради Цветелин и Ива.
Сега ще връщат парите на Биг Брадър.В общия план дават двора а в дневната се чуват Цветелин и Ива се карат.На Леомани жената смърди как щяла да живее с толкова пари,ама звука е много лош не се разбира нищо кой какво вика.

# 2 896
Това е добре, че ще гонят по един Simple Smile Иначе заради един изтрещял от семейство да си тръгнат и двамата нямаше да е добре:)
ДА, интересни неща ще се случват, ако половинките останат по един вътре  Mr. Green

А няма ли да им сумират отрицателния вот, т.е. жената има 18%, мъжът 2% и те са с общо 20% за изгонване... Аз така го разбрах  Rolling Eyes

# 2 897
Това е добре, че ще гонят по един Simple Smile Иначе заради един изтрещял от семейство да си тръгнат и двамата нямаше да е добре:)
Че нали затова е семейно предаване. Голяма глупост да ги гонят по един...Изтрещял, не изтрещял нали са една клетка  Mr. Green

# 2 898
То ако е така, горкият бивш гларус....

# 2 899
  • София
Бивш гларус няма!  Mr. Green

# 2 900

Joy
Форевър гларус.

# 2 901
Ако някой си е похарчил парите, какво ще му вземе Биг брадър  Laughing

# 2 902
В къщата цари идилия всеки се базика с всеки.Само Цветелинчо не се чува и вижда никъде.

# 2 903
Ако някой си е похарчил парите, какво ще му вземе Биг брадър  Laughing
Ще има да дава , а другия ще има да взима Mr. Green

# 2 904
Ако някой си е похарчил парите, какво ще му вземе Биг брадър  Laughing
Ще има да дава , а другия ще има да взима Mr. Green
Повечето май и в живота така я карат   Joy
Бигчо ще има да взема ... всеки път   Laughing

# 2 905
  • Пловдив
Тъй, преди амнайсет страници ми поставиха диагноза. По-точно потвърдиха моето подозрение, че не съм у ред. Ама за медали четох нещо. И сега ще задам незадаван въпрос - Какво освен медал печели идиота (само себе се имам предвид) дето ви изчете от - до?
Малко ги гледам и много ви чета, защото тук е в пъти по-интересно. Колкото и да не ми се ще да си призная има такива двойки навсякъде. Е поне като ония малките "красавици". Както и сервитьорката и комарджията.
Странно, но Анжела и държанката и ми харесват. Много тихи, спокойни и мили. По отношението с обслужващия персонал може да научиш много за един човек (хората и книга бяха написали), а тяхното е много приятно.

# 2 906
от мен БРАВОООООООО  bouquet  bouquet  bouquet Wink

# 2 907
# 2 908
и сега кво Цветко Петко ли прецака мисията, егати.....

# 2 909
Цветелин и Ива бяха в бара ,Цветелин вече е обул кънките сега пазаруват в магазина ама само алкохол,от къде толкова пари? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт