Big Brother Family - Стартът!!! (22.03 - 28.03)

• 168 575
  • 5 543
  •   1
Отговори
# 3 090
  • София
Ааа, мерси!Уж чета всичко наред, а тези линкове не съм видяла.

А на тази краката са и ужасно кльощави, поне да тренира малко, да оформи някое мускулче. Представяте ли си,че и сина и може да чете и да гледа това?

# 3 091
Аз пък не вярвам че има 3 фалшиви семейства.
Защото почти всяка двойка се оказа че  някоя от съфорумките познава.
Но пък Пинко никога не ни е подвеждала с инфо  Thinking.
Това е ирония,нали?
Не.

И аз помислих че се бъзикаш.

# 3 092
Прилича ми на Силвия Кацарова... в лицето, де.

И каква е таз еротика, то й се вижда .... всичкото, както би казала баба ми

# 3 093
  • София
всички са познати на някого, но аз не видях някой да познава лично Радо и Анжелика или някой от тях поотделно. Във форума на брадъра се говори, че скоро ще влиза племенница на Софи Маринова и брат или братовчед на Здравко  newsm78
Аз имам познат,който е бил съсед с Радо в кв.Сухата река /преди да се запознае с Анжелика/
От него знам,че е бил таксиметров шофьор и е разнасял наркотици.След запознанството са се изнесли от квартала,но и той точно не знае къде.Понеже и аз съм от тия,дето мислят,че Анжела е травестит,точно днес му зададох директно въпроса/ на познатия/ и той не можа нищо конкретно да ми каже.
Само допълни:"Бе що не дойде и мен така някой травестит да ми каже: Ела при мен - да те гледам..................- няма да се замисля.На 25 години ще се пенсионирам!" #Crazy
Това е , което ми каза,ако ме е излъгал- и аз сега лъжа.

# 3 094
  • София

Аз имам познат,който е бил съсед с Радо в кв.Сухата река /преди да се запознае с Анжелика/

Затова ли ми е толкова познат?

# 3 095
 Аз не виждам какъв е смисъла да има фалшиви двойки и с какво това ще допринесе за по-големия зрителски интерес , освен ако не е тайна мисия между съквартирантите , каквато вече имаме .
Не ми се вярва това .
А колкото до Анджелика , 100% жена си е , при това раждала , което не е малко доказателство , самата тя днес го каза , че е родила дете , а не че  има , или е осиновила или някой друг го е родил.

# 3 096
Как травестит? Опериран ли имаш предвид

# 3 097

И каква е таз еротика, то й се вижда .... всичкото, както би казала баба ми
Разгледах и други моделки от сайта, само наща такава разчекната, поне тези, които видях са по- прибрани. Единият и албум във фейса от Лондон е озаглавен "work".

# 3 098
Аз да ви пожелая лека нощ, понеже вече едвам гледам.
Следващите дни няма да имам време за темичката, до днес ми беше ученето, утре цял ден ще се отдам на разходки и забавления, в петък пък е толкова споменавания от мен Държавен изпит. Да се надявам, че и вечерта ще празнувам някъде взимането му. При всяко положение ще мина да се отчета обаче. Hug
Целувам ви, и приятни емоции с Брадърите.
И репортерствайте, за да мога да наваксам после. Hug  bouquet

# 3 099
Авче, успех  Hug

# 3 100
  • София
   Успех тогава! Peace

# 3 101
  • Варна
Just*AvvA* успех и от мен  Peace

# 3 102
Благодаря ви. Hug
Лека!

# 3 103
  • София
Авче, ще празнуваш  Wink Успех   bouquet

Оставете я  Анджелика, дайте друг да одумваме сега  Mr. Green

# 3 104
  • България Сливен
 Успех  от мен, Авче! Ти си нашата гордост! Извикаха Цветелин в изповедалнята. Май доста са пийнали с Ива.Цветелин е гол до кръста в "Хепи".

Общи условия

Активация на акаунт