Big Brother Family - Стартът!!! (22.03 - 28.03)

• 168 575
  • 5 543
  •   1
Отговори
# 3 135
Чудех се на кой ми прилича тази Ива(бившата на Цветан)и сега се сетих....на Георги Кехайов победителят в Сървайвър,същия тъп поглед и на моменти неадекватно поведение,пък колко е проста..... ooooh!

# 3 136
Каква е била мисията?

# 3 137
  • София
всички са познати на някого, но аз не видях някой да познава лично Радо и Анжелика или някой от тях поотделно. Във форума на брадъра се говори, че скоро ще влиза племенница на Софи Маринова и брат или братовчед на Здравко  newsm78

Аз ги знам, казах още преди 2 дни. Него от по-отдавна...смисъл в един квартал сме. Тя не е травестит гаранция  Mr. Green Мисля, че доста време танцувяше в Кама Сутра. Жена си е...не особено симпатична но.....си е жена, а той не е гей.....наистина са си двойка. Странни са, смисъл че мнооого рядко съм ги засичала в квартала, по скоро живота им е предимно нощен  Peace

# 3 138
  • София
Чудех се на кой ми прилича тази Ива(бившата на Цветан)и сега се сетих....на Георги Кехайов победителят в Сървайвър,същия тъп поглед и на моменти неадекватно поведение,пък колко е проста..... ooooh!
Простоватичка е жената,ама и тя се усети,че ги ръси едни Laughing
Вчера гледах ББФ,където Ива казваше на Цветан "Мисля,че тук сме най-простите" Joy
(цитирам по памет)
Г-жа Леопарди има много дразнещ фалцетен глас Tired
Много ми е интересно онези гаврошковци(от Велинград ,Етрополе и Ботевград) ,като си издумкат парите за цигари,кафета и висене в ХепиТУ,какво ще правят.Имам чувството,че до седмица ще си изхарчат парите.А после?

# 3 139
После ще сервират и ще танцуват и сервират, както обикновено.  Mr. Green

# 3 140
Коя каза преди малко, че си "топкала в салатата"?: Joy

# 3 141
Коя каза преди малко, че си "топкала в салатата"?: Joy
Kорнелия

# 3 142
Цветелин май ще излезе прав с неговото "Тая е толкова злобна".

# 3 143
  • София
После ще сервират и ще танцуват и сервират, както обикновено.  Mr. Green
Joy
Онова малкото от Велинград,ако има поне малко акълец в главата,да вземе да се сприятели с Анджелика,че да я светне в бизнеса.Така и така денса по масите ,поне да не е без пари.

# 3 144
На мен пък бившата на Цветан ми прилича на Лора Владова - от някакъв музикален конкурс на Слави Трифонов беше http://lora-vladova.hit.bg/index-int.jpg

# 3 145
Простоватичка е жената,ама и тя се усети,че ги ръси едни Laughing
Вчера гледах ББФ,където Ива казваше на Цветан "Мисля,че тук сме най-простите" Joy
(цитирам по памет)
Г-жа Леопарди има много дразнещ фалцетен глас Tired
Много ми е интересно онези гаврошковци(от Велинград ,Етрополе и Ботевград) ,като си издумкат парите за цигари,кафета и висене в ХепиТУ,какво ще правят.Имам чувството,че до седмица ще си изхарчат парите.А после?

не мога да се сетя кой каза"абе е..л съм му мамата ще спечелим някоя мисийка и ще ни дадат пари" newsm78 newsm78 newsm78 те зблудени май не знаят,че сумата им е за месеца Crazy

# 3 146
  • София
  Връзването днес ли свършва? Преди не беше ли така , една мисия до четвъртък, друга до неделя, ако си спомням точно. Embarassed

# 3 147
  • До морето
Ива и Цветелин снощи май са препили, а?

А Ива за какво е ядосана и що си ръкомахат тъй?

Абе тая дето е завършила английски университет, голям английски пердаши  Joy

# 3 148
 Цветелин защо не говори?

# 3 149
Той май само с нея не говори Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт