Big Brother Family - Стартът!!! (22.03 - 28.03)

• 168 578
  • 5 543
  •   1
Отговори
# 5 355
  • под дъгата
Абе каквато и да е-майка е!И ако има шанс ще се справи.Ама то с това свекървище...
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ЦВЕТЯ!

Последна редакция: нд, 28 мар 2010, 12:20 от buba_lina

# 5 356
Днес от къде гледате он-лайн?
На ragi.us засега няма newsm78

# 5 357
Честит празник момичета!   smile3525  В ББ обсъждаха до преди малко.че някой хъркал и казват че бил Боян,а той отрича,защото никога не е хъркал Whistling

# 5 358
  • Географският център на България-Габрово
Мили момичета Честит празвик ЦВЕТНИЦА.И аз съм свекърва,но не приемам присъствието на свекървата вътре в къщата.Синът е направил своя избор и тя трябва да го уважава.Младите трябва сами да градят своето семейство.Но при наличието на дразнители това няма да стане.Ако пък е сбъркал в своя избор той сам ще немери решение на този проблем.

# 5 359
Днес ще има ли ББФ? И ако да от колко? newsm78

# 5 360
Леле Ива как имитира Боряна направо умрях от смях.

Това го видях, но без звук  Joy
Тъкмо щях да питам кой имитира  Peace

# 5 361
Честита Цветница!!!

# 5 362
Според мен Елеонора се грижи много добре за детенцето си. Напълно разбирам отношението й към свекърва си-то с такова животно живее ли се? Тя бабата много джавка срещу снаха си, ама не се вижда тя самата що за стока е. Не мога да си представя как живеят с такава вещица, наистина е много отвратителна и според мен именно тя е повод за търканията им в семейството.

# 5 363
Днес ще има ли ББФ? И ако да от колко? newsm78

В програмата на Нова за днес няма ББФ

# 5 364
Не може нищо да се каже, защото и Елеонора се държи лошо с Давидчо, но свекървата с този маниер не допринася с нищо. Докато Давид не си вземе решенията, нищо няма да се получи, а ако Елеонора не го иска, просто трябва и тя да си вземе решенията.

# 5 365
  • София
  Здравейте!Честит празник на всички с имена на цветя! newsm51 smile3525

Сега да питам, на вас зарежда ли ви се живото излъване? На мен не, нито една камера.

# 5 366
При мен всичко работи.

# 5 367
Честит празник на всички именници   bouquet
Днес много се смях с гробаря и жена му- нещо се сдракаха в магазина докато пазаруваха и тя го пита "Ти изобщо мислиш ли?" и той "Аз може да не мисля като мислене, но се оправям в обстановката"  Joy После пък и каза "Ти внимавай, да не те пратя на екскурзия в отвъдното"  Joy Ама тогава влезе Цеко Плюнката с невероятните си чорапи и възрастната двойка, и ми отвлякоха вниманието  Laughing

# 5 368
 Сега да питам, на вас зарежда ли ви се живото излъване? На мен не, нито една камера.

И на мен не

# 5 369
  • София
аз гледам в момента

Общи условия

Активация на акаунт