Big Brother Family - Стартът!!! (22.03 - 28.03)

• 168 576
  • 5 543
  •   1
Отговори
# 2 535
  • out of space
Тоя Веселин е много зле-голям дебил.Как го издържа жена му?Чудя се е се мая ShockedПъха си бутилката в носа,после в устата...

На мен пък ми е забавен  Laughing

# 2 536
На кой бихте дали наградата, ако зависеше от вас ?  Rolling Eyes
Аз мисля, че победителите тепърва ще влизат в къщата.

За сега на възрастната двойка или на гробаря - друго семейство не виждам - те ще се изпокарат, разведат, разгонят....как ще делят имоти и пари  Laughing

# 2 537
На кой бихте дали наградата, ако зависеше от вас ?  Rolling Eyes
Аз мисля, че победителите тепърва ще влизат в къщата.
е още хора ли ще влизат???? newsm78

# 2 538
Корнелия прави закуско-обяд. Браво на нея, често е в кухнята. И досега не съм ги видяла да ядат в Хепи-то.

пестят си парите хората

Това си е закон - който има - пести, който няма - не му пука и харчи всичко.

# 2 539
Тоя Веселин е много зле-голям дебил.Как го издържа жена му?Чудя се е се мая ShockedПъха си бутилката в носа,после в устата...

Забавен от страни,не си го представям да ми е в къщи... Tired

# 2 540
Тя няма за какво да ги пести толкова, имат достатъчно. Просто не харчи безразборно. Още повече явно й е приятно на жената сами да си готвят. Аз примерно също обожавам да готвя.

# 2 541

Те са си негови Mr. Green. Като го гледам не бих се учудила и другаде, ако я пъхне.

Вчера ми стана много жал за жена му  Sad. С единия побоища, с другия.

# 2 542
Не виждам в къщата Ванеса и Светлин? Какво стана снощи, нали ги вкарваха?

# 2 543
Не виждам в къщата Ванеса и Светлин? Какво стана снощи, нали ги вкарваха?
Къде ги вкараха? В основната къща ли? Абе аз къде гледам... Thinking

Иначе единия обяд или кафенце не е безразборно харчене, какво пък. Въпросът е, че например като сам си готвиш - си уплътняваш времето.

# 2 544
През нощта са ги накарали да си съберат багажа и са ги завели в Хепи, после?  Не съм гледала, четох темата - няколко часа  Simple Smile

# 2 545
Само в Хепито са ги вкарали снощи.

Между другото седя и си мисля, колко бурен секс очаквахте всички след като са вързани. Laughing

# 2 546
да се запиша и аз . тука при вас е по интересно,не мога да смогна да ви чета , стигнала съм до 95 стр. връщам се да ви чета Hug Hug Hug  bouquet

# 2 547
  • out of space

Е, да, определено не го искам в къщи...освен на гости де  Laughing

# 2 548
Авче, за Корнелия каза, че имат достатъчно пари, нали? Ако правилно помня, те имат 1400лв. Сметнах, че им се падат по 46лв на ден. Ако ядът само в Хепи, ще имат за обяд и вечеря - без да се уливат, но за закуска, кафе и други подробности няма да им останат. Може затова да готви, но едва ли само заради това.
Тия, дето им се падат по 10лв на ден, по колко ли харчат до момента  Tired

# 2 549
Никога сексът в къщата не ми е бил интересен. Винаги са го правели, за да се направят на интересни. Двама човека, които имат чувства - няма да го правят на показ, а все ще издържат 3 месеца максимум.

Общи условия

Активация на акаунт