Big Brother Family - Стартът!!! (22.03 - 28.03)

• 168 576
  • 5 543
  •   1
Отговори
# 3 015
http://www.bigbrother.bg/part_gal.pcgi?p=11#famgall
Супер, тази си обарва циците и се облизва, а децата отзад си играят ooooh!

# 3 016
  • България Сливен
Това е добре, че ще гонят по един Simple Smile Иначе заради един изтрещял от семейство да си тръгнат и двамата нямаше да е добре:)

Няма да гонят по един! Цялото семейство ще излиза, просто ще се види кой от двамата е бил причина за изгонването на семейството.

# 3 017
А на мен ми се струва,че Радо гледа да докара акцента на Маленка.Звучи смешно Joy

# 3 018
Нещо интересно не се ли случва в къщата , има ли някой , който гледа ? Rolling Eyes

# 3 019
Не разбрах на коя викате Маленка?

# 3 020
  • Атлантис, Галактика Пегас
Не разбрах на коя викате Маленка?
Анжелика- така й вика Радо

# 3 021
  • Велико Търново
Момичета,извинявам се,че се включвам ни в клин,,ни в ръкав CrazyНе гледам предавеното,обаче сега видях в дир-а,че един съсед е в къщата/Цветелин и Ванеса/С какво са интересни Rolling EyesДаже не знаех,че се е оженил Crazy
Благодаря предварително Hug

# 3 022
топ клюкарки сте се събрали .....а не знаете че има цели три нагласени семейства ,,,,да изиграят определени роли,,,,да развият сценария,,,да зарибят аудиторията,,,а сега де?

# 3 023
  • Варна
Като погледна Борянка и все едно Пеньо виждам.  #Crazy
Зъбките.....
Де да бяха само те - от тази направо ми се  Sick Sick Sick
Я кажете даваха ли ги с Приморския, че аз нещо поизтървах някои части на предаването - как ще спя спокойно сега като не съм си видяла "любимката" Mr. Green

# 3 024
топ клюкарки сте се събрали .....а не знаете че има цели три нагласени семейства ,,,,да изиграят определени роли,,,,да развият сценария,,,да зарибят аудиторията,,,а сега де?

Е,хайде, светни ни,щом имаш вътрешно инфо.

# 3 025

Mи ти като знаеш сценария не гледай, ние простолюдието си гледаме и се радваме  Mr. Green Whistling Mr. Green

# 3 026
  • Sofia
Врачките предсказват кой ще спечели  Joy

# 3 027
  • Варна
Е,хайде, светни ни,щом имаш вътрешно инфо.

Тя Сиската била съседка на Цветелин, че не знае че не са семейство с Ванеса, а ти за други подробности викаш...

# 3 028
 Хайде врачките казаха ...имаме победител!!!

# 3 029
siska79 имаме в твое лице остоверен източник  Hug Hug

Иначе накратко- Цветелин и Ванеса бяха дойка по начало. Но Биг Брадър им даде мисия - Цветелин влезе с бившата си жена Ива, а Ванеса в тайна стая с нейна бивша любов.
Интригата е около ревността на Цветелин и незатихнала любов между Ванеса и бившия и приятел.
Това накратко. Peace

pinko светни ни, да сме по- достоверни Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт