Big Brother Family - Стартът!!! (22.03 - 28.03)

• 168 576
  • 5 543
  •   1
Отговори
# 3 465
Ох едв ви настигнах да прочета, макар че днес сте ме пожалили, в сравнение с вторник  Mr. Green

Така аз пък да коментирам анонса за довечера - ма то скандал ли е било, чудо ли, че чак Цецо налитал на Ива, изплю й се отгоре на косата  Sick Просто... яко селска чест!

Подкрепям репортажите да са в червено  Peace

# 3 466
Веселин и жена му в момента се карат и той доста беснее.Тя му каза,че през 5 мин.сядат да ядат и той побесня.Каза и,че не му пука от камерите и ще се изтърве да я удари и после ще я лежи в затвора.
Не можах да пиша в червено ,извинете ме,ще пробвам пак следващия пьт.

# 3 467
Абе май ще спра да ви чета, вече тотално се обърквам - вие гледате едно, аз вечер друго, трети казват четвърто ooooh!

# 3 468
  • Пловдив
Веселин и жена му в момента се карат и той доста беснее.Тя му каза,че през 5 мин.сядат да ядат и той побесня.Каза и,че не му пука от камерите и ще се изтърве да я удари и после ще я лежи в затвора.
Това е гробарят , нали ?
От нацист друго не може да се очаква  Sick ooooh!

# 3 469
Благодаря на репортерките  bouquet!!!
Ако нещата се развият ,както предвиждам,Ванеса и Светлин ще се съберат,той ще гледа сина й като свой.....   Mr. Green   
Аз се надявам също да се съберат. То на всички стана ясно, че двамата се обичат. Само онзи мизерник да не им се бърка.

# 3 470
Имам предчувствието, че ще нагласят Цветелин за победител  newsm78. Е, има много време.

# 3 471
Абе май ще спра да ви чета, вече тотално се обърквам - вие гледате едно, аз вечер друго, трети казват четвърто ooooh!
През деня до 12 на обед и после онлайн гледаме това което се случва днес. Тази вечер ще пуснат по нова, това което се е случило вчера. На нова им трябва време да прегледа всичките материали и да сглоби нещо пикантно.
Не знам защо не го разбирате това.
Аз предпочитам да гледам сутрин по диема и после да чета тук какво се случва, пък най-фрапатното и пикантното да го гледам по тв-то независимо кога е.

# 3 472
Имам предчувствието, че ще нагласят Цветелин за победител  newsm78. Е, има много време.
Е това ако стане, аз лично ще ходя да обеся един двама продуценти.

# 3 473
Цветелин и Ива са големи авантаджии наистина.Само обикалят по масите и си взимат от храната на хората.Сега минаха сипаха си семки от Милеви и си заминаха.

# 3 474
дано да бъркаш fingerscrossed

# 3 475
Според мен е абсурд той да спечели  ooooh!

# 3 476
А кой най-много има нуждата от парата и апартамента? Според мен именно самотната майка...

# 3 477
  • София
Ама Ива и Светлин нали ще са само 2 седмици в къщата? Май така казаха на лайфа. Може да ги оставят още седмица две, но според мен няма да участват на равно с другите за награда.

# 3 478
Аз лично не бих гласувала за това кой има най-голяма нужда от пари, еле пък ако ме е дразнил през целия сезон  Mr. Green

# 3 479
Защо не се сложи анкета тук?

Общи условия

Активация на акаунт