Очакващи
Родени
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28
По същия начин ме напъваха да давам вода със захар - че и трябвало 200 мл на ден да пие - брех че и лимит имаше, защото съседката така казала, а тя била... сега не мога да се сетя май детска учителка или сестра в детско отделение, едно от двете и нейното внуче така правело, значи трябва и ние. Че то и педиатър да си пак има различни течения, а те видиш ли щот са обслужващ персонал значи са най-знаещи, а пък ний майките сме най-прости, няма начин.
А пък тия дето веднага ти смятат парите моя им е намерил майстора - бъзика ги и ги лънготи нарочно, всъщност отдавна не сме виждали такива хора, дали не са отишли в чужбина повечето "смятащи"

Явно ще трябва да въведа първо сиренцето и тогава кус кус -а ще е вариант за закуска. Гергана е адски трудна на опитване на нови храни и вероятно по тази причина се страхувам, ако малките не харесат дадена храна от първия път, и по-късно ще я откажат.

Ако някой ми каже как се качва клипче, ще кача да я видите.
.
.
.Накрая отидох в нейната стая и я взех при мен.Цяла нощ се кърмихме
. Толкова беше неспокойна.Тъкмо беше започнала да се буди веднъж на вечер и пак наново
. Сутринта започна на 5 мин. да се буди и мрънка и накрая не издържах и я разсъних. Как може през деня да е добре, а нощем така
.