Юлски бебета-Тема 29

• 29 135
  • 737
  •   1
Отговори
# 180
Хах с тези мъже май наистина - хормоните през пролетта се развихрят Simple Smile

Днес бяхме на ДК, 7900 гр и 71 см. От 3 месеца се борим с тези 7 кг. Бени изглежда бузанка но нещо не качва, добре че в първите месеци дръпна...и ние май ще имаме зъб скоро, защото няма такова мрънкане. Цоцка ме по 100000 пъти на ден, само мрънка..не прилича на себе си

# 181
Ама хубава тази тема, трябваше по- рано да се сетим да се разнообразяваме така Joy. И Хасан е човек и ние трябва да напълним душите я Joy.
Мише, Тан, олди, бът гуди (както казваха в Секса и Града).
Мама Диди и аз погледнах в Гугъла Joy.
Нели, не е за изхвърляне и той, но Сойер, е той си е Сойер Heart Eyes.
Чочи, не само за теб е готин мъж, като гледам и мен ме е описал, пък и на сватбата в събота букета хванах, ШЪ СЪ дам, какво да правя Joy. Нели, ако го предпочиташ него, аз ще се заема с развеждането на Сойер Party.
3дес, как ще е лигав, той е лошото момче Laughing.
Прашец, ама каква снимка си качила, ще вземе и на мен да ми хареса Laughing. Е, сега мъжа ти да влезе да види, с колко ползотворни неща се занимаваме Joy Joy Joy.
Карелия, Династията на Тюдорите не я изпускаш предполагам Party.
А, Ралче, господин Биг, също добър избор Peace.
Е, Джиджи, не помня какво сънувах, но ако наистина се сбъдват, би било хубаво да бях сънувала някой от тези момци Crazy.
Лека и розова нощ от мен, след тези снимки, мисля, че всички ще прекараме нощта в блажен блян Joy.

# 182
  • София
оппааааа, какво стълпотворение в темата на ..... мъже  Laughing

Лени, и моята Калинка й се отвори такъв апетит, и доста се е окръглила, но пък всички казваха че е слабичка, не мисля да я ограничавам, и на дължина дърпа много, вчера я мерих 75см.Но да видим какво ще каже все пак педката на консултацията.

# 183
  • Варна
Леле, личи си, че е дошла пролет! Simple Smile
Аз нямаше да пиша, ама хайде да споделя - снощи сънувах една бивша изгора - че ще излизам с него и тръгвам да си вземам душ, а то няма вода.  Crazy
Да споделя и нещо полезно - ако някой от Варна ще ходи за манту в туб диспансера (е*ти и противното място...) - правят го само понеделник, вторник и петък от 07:30 до 13:00.
Дидето поплака малко, но бързо й мина. Моля ви, стискайте палци да не се налага реимунизация! Не знам защо, досега не ме е било страх от ваксини, но този диспансер ми действа много подтискащо...

# 184
Хахахха, Кейт, от утре винаги да имаш заредена десетлитрова бутилка минерална вода Joy

# 185
Джил, усетих се аз, че съм я забравила капачката, чак когато Ру изплю бибата по пътя.
Ама Джиджи е виновна, тя му я отвори и после я скри. Така ни крие и една лъжичка за хранене, усещам, че само, за да урежда по-чести срещи за младите  Joy Joy Joy Joy

Аууу, прецаках работата. Предлагам нова софийска среща в петък, за да компенсирам. Прогнозата казва 20 градуса.

Аз бих искала да схрускам този младеж (уточнявам, че малко са го фотошопнали за тази снимка):

Ама го изпуснах. Миналата година се ожени и близнаци му се родиха през юли.

# 186
  • При децата ми
Ха-ха, момичета много ми харесва така темата! Simple Smile Искренно се развеселих, само дето напоследък ми се повръща от мъже, Close Sad ама се надявам да ми мине...
Аз пък последно сънувах, че много плача, Rolling Eyes ама забравих за какво?
Чочиии, голяма красавица си имате в Русе, пък ти да не кажеш! Crazy
Лека нощ! Hug

# 187
  • София
Джиджи, хи хи аз си признах сутринта кой съм сънувала и виж какво стана с темата, освен утре да споделя кой от другите мъжаги съм сънувала. Joy
Юлско бебе точно така и стана. Цял ден пиша с дребни буквички за мъжете и накрая ме провокирахте да публикувам снимка на моя фаворит. Точно го бях публикувала и той си седеше истопосан в цял ръс (почти), но съвсем гол на екрана и таткото се прибра. Още от вратата го мерна и ми вика: " Я гледай с какво се занимавате, а аз си мисля, че съм те оставил дете да гледаш." После цяла вечер обясняваше на Кати майка й какви ги вършела. Много се скрих няма що, ха ха ха.
Днес хич не бях на бебешка тема, ама май не само аз. Joy

# 188
  • USA
Лелеее,момичета ,какво сте направили от нашата бебешка тема Joy. Ами хубаво е от време на време да се разсейваме така Wink Embarassed.   

Цветен прашец, Освалдо Риос ми беше любимец като ученичка Laughing .Навсякъде си бях залепила негови плакати и изрезки от вестници Mr. Green.

Чочи, твоя батко засега най-много ми хареса Wink .

А за "млад, секси и готин" няма да казвам нищо, но го видях Embarassed Laughing .

# 189
  • София
Хриспа, ако не искаш мъже и за тебе има, бе душа  Mr. Green

# 190
Добро утро!Моля,заповядайте на кафе и закуска:
Поднася ви ги този батко:

Hrispa76,какво да ти кажа-пазим си ги в тайна  hahaha.По-добре тая да не беше казвала нищо за себе си,че се изложи пред цяла България  ooooh!
Уф,само ако бях 2г. по-млада и веднага щях да грабна У.Милър и щяхте да го видите другия път  hahaha.Ееееехххххх,старост-нерадост  Joy

# 191
Мда, Джил, жалко, щото тя жена му все имам чувството че ще го набие, ама...но пък те двамата са доказателство за това, че можеш да станеш известен и милионер и да останеш със старото си гадже, нзависимо как изглежда. Иначе и Надал не е съвсем за изхвърляне, но като се има предвид на колко е години, по-скоро ни идва да го завием да не настине. Laughing
Е, не ви е срам, проверих и аз накрая в Гугъл, ама моля ви се значи Naughty
Лени, ей, няма угодия - малко качва, много яде,  Wink споко бе, рано е да се тревожиш за килограми. Ама наистина хора, какво сега като са ни бузести бебетата, манекенки отсега ли ще ги правим?

# 192
Момичета кажете какво правите при зачервено гърло нашето е такова , педи каза да следим температура но той няма!И нищо друго не изписа той от време на време покашля варих чай от лайка но незнам дали това е достатъчно newsm78 Confused

# 193
М-м-м-м-м-м за мъже ли си пишете... и как съм пропуснала среднощната спявка. Mr. Green Crazy Laughing Това ще е поради 4 часовата разлика, но ще се коригирам днес. Mr. Green Хубаво да се поразсеем малко понякога.. ей така за разнообразие ... Whistling

Замислих и аз по поводът и установих , че нямам конкретен типаж, а на всички както беше писала Нелир "секси,готин млад"  си мисля , че е не е редно да се отказва. Mr. Green Mr. Green Laughing Laughing
Чочии тоз батко добра закуска носи. Peace

# 194
Я, каква тема се е заформила. На мен ми мътнее главата от снощи. Уж седнахме на по ракийка с мъжа ми, сестра ми и една приятелка, а се превърна в истинско кокош парти /петела се оттегли към 11 часа/.  Темата беше подобна, много хубаво си изкарахме.

Общи условия

Активация на акаунт