Юлски бебета-Тема 29

• 29 136
  • 737
  •   1
Отговори
# 225
Драга на нас Ниагарата на Дойран ни е от любимите. Имаме и още един любим, но е по мъничък и не знам дали ще е ок за мероприятието. Но не е лошо да го проверите. На нас ни е любим, защото е в центъра, има градина, тих е и кухнята е добра. Казва се Ловната къща, бул. Цариградско шосе 17, тел. 9434352, 0884320666
Не знам дали правят сватби, но не е лошо да го видите.

# 226
Хех Сиси, Медула, не се отказвате начи  Mr. Green И да напиша име нищо няма да  ви говори, защото е в спортните среди по-известен, треньор е.

# 227
Цветен прашец, вървеше БТВ и започна някакъв сериал, не съм 100% сигурнаа, но ми се счу името на твоя човек, пусни, ако искаш. Simple Smile Аз бях писала тук за новия Био маг, много отдавна, но явно не си видяла.
Драга, имаше ремонт на Ниагара, но сега ме замисли дали отново е със същото име, че не сме ходили от тогава. А иначе нашата сватба беше в Дипломатическия клуб в Горна Баня в градината, бяхме си докарали и поп, но май съм писала за това.. Разходете се, а според мен менюто може да се направи като за всеки джоб.
Ем, подценяваш ни, аз поне съм долу-горе в час със спортните среди. Simple Smile Шегувам се, не се притеснявай, няма да настояваме повече. Hug

# 228
  • София
Като ви гледам май си падате повече по дъртите, но златни Mr. Green. Нищо аз съм доволна, че за мен ще останат младите гаджета Heart Eyes

# 229
Брей, наистина е слабичка Боряната ми - само 7700 е и 74 см, ще трябва да вкрвам попарата май, май...и гърлото е червено, Хомеожен и изписа, стрит с водичка да давам, някой питаше за червено гърло....вече две зъбчета са се показали, но драмата зъбната продължава Crazy

Диди, ще ти пиша на лични Peace

# 230
Мише, на 5мин пеша е от нас Руската гимназия/В.Левски/

# 231
Привет и от нас!Днес бяхме на теглилки и мерилки,та отчета е следния-11 500кг и 75см Embarassedс две думи чудничко ни се отразява детската кухня newsm78
Karelia браво за кухнята,дано на  и Нико му хареса PraynigЗа утре ме пиши мераклийка само кажете в колко и на същото място ли?Дано Криско и този път не я проспи Laughing
Всечки болни бебчета да оздравявят!аз отивам да ви чета ,че много сме назад с материала...

# 232
  • София
Лелее къде съм бляла та не съм разбрала за този Био маг, разбрах за къде говорите ще го намеря.
Юлско бебе ще провера дали Ниагара е още Ниагара, но моето мнение е че е доста скъпичко вече там. Последната година, година и половина много вдигнаха цените иначе кухнята е добра.
Кристи по петите ни сте с вашите мерки и теглилки.  Joy

# 233
  • Canada
Кристи79, мога да успея евентуално за към 15 часа ако те устройва... Peace

# 234
Ралче, обадих се, но не правили там сватби, но имали друго заведение, което даже е на още по- удобно място и утре така или иначе минавам от там ще намина да погледна, мерси. Много се ентусиазирах, на Народния театър е, а църквата ни е Света София, да не говорим, че живеем до Седмочисленици, та ако стане ще е повече от перфектно място.
Сиси, мерси, ще ги преслушам и тях. Кумата я пратих за нов оглед на Ниагарата Grinning.

# 235
  • София
Юлско бебе като идваш насам свиркай да се видим.
Сиси знам го аз този сериал но за съжаление Освалдо т.е. героя му го убиха вече в него.

# 236
Драга после да пишеш къде и какво представлява, че ми стана любопитно.

# 237
Сиси,ти уби всичко детско в мен с това,че У.Милър е гей  Cry.
Ние днес с Дани излязохме към 13ч.Едвам я приспах към 14ч.Спа около час и като писна това дете насред парка.... ooooh!.Прибрахме се набързо и поне 30мин. я успокоявах.Даже не успях да я преоблека с домашните дрехи,защото като я оставих успокоена в леглото й,тя веднага заспа......И да я нахраня неможах......Какво му стана на това дете така изведнъж......още немога да разбера  newsm78.Дано поне през нощта да спи спокойно  Praynig

# 238
Здравейте момичета  Hug  Hug
Включвам се набързо да ви  се оплача,че и ние сме вече в списъка на падналите бебчета   Cry
вчера докато правех кашичка на малката в кухнята чух едно туп и рев, бях я сложила на дивана седнала и имаше доста разтояние от пода, но уви булята става бързо ooooh! гледам аз няма я я на дивана  Shocked  #Crazy сърцето ми слезна в петите взех я набързо огледах я навсякъде и и показах през прозореца колите след няколко минути слава богу се успокои и дори си хапна кашичка.
Темичка за красиви мъже сте заформили  Wink   Peace за добрия вкус на всички   

# 239
Нели, поздравявам те с този стар, но ЗЛАТЕН!!! Party

Общи условия

Активация на акаунт