Юлско бебе звънкай като затръгвате да видим ние докъде сме го докарали. Сега спим още, като стане се храним и тръгваме. Ходим в този парк на ритуалната зала.
Мерси за поканата, но нали сме сополиви и не смея, че не се знае какво е, да не ви заразим все пак, макар че мисля поовладях нещата.

Тъпото е, че като не се наспивам съм доста изнервена и си го изкарвам на децата....

Сутринта вече откровено си кашляше и я заведох при педката. Предписа и Стодал, вит. Ц и ампули Калциум глюконикум. Сега ще ходя за аконит 30, да не направи пристъп през нощта, да ми изкара акъла. Отказва да яде от неделя, явно още тогава я е боляло гърло, но аз го отдадох на един избиващ зъб. Можех и по-рано да взема мерки, но се заблудих, че дъвченето и лъжичката я дразнят. От 2 дни е само на кърма, цоцка си като бебенце 
добре че и онлайн общуването има известни граници, че с това ядене на месо не се знае .... знае ли се 

, ти още ли им се връзваш на тез казахци?! Според мен си имате напълно нормален режим. ...кой знае колко им са верни кантарите. Гледай си детето, щом е спокойно,тегли им една весела ..
Може и да порасна някой ден, но не знам точно кога ще е
Айде почвай погачата и да почерпиш... 
Пък ако някой е навит може и среща да си спретнем...