Юлски бебета-Тема 29

• 29 135
  • 737
  •   1
Отговори
# 135
Ами онази градска на Чочи  hahaha, Чочи, да не я познаваш случайно?

Mime-to,ужасно много се радвам,че не я познавам  Tired. Всеки си има самочувствие, но такова, като на "русенската Анелия" Мария, е рядко срещано  ooooh!. И аз не видях на какво отгоре й е това самочувствие  newsm12. Срам и позор за русенци  smile3518.Тайно се надявам някой да я приземи от небесата  newsm48

# 136
  • София
Да ви почерпя, че днес ставаме на 9 месеца  Grinning
Да ви почерпя, но нещо така и не разбрах как се слагат картинки. Знам че се натиска Вмъкни изображение и там се слага всъщност не знам какво точно се слага, ама при мен нещо излиза червеното кръстче. Затова ето линка да си оплакнете очите http://2.bp.blogspot.com/_YbrRucyTUT8/SqjgmBTHLTI/AAAAAAAAFuU/PX … DSC04519+copy.jpg

Следобед ще пусна снимка на моят опит за торта, който е мнооого далече от горната снимка, ама карай...

Хубав и усмихнат ден ви желая...или поне оставащата му половина. Абе няма ли кой да пусне това слънце...

# 137
Еее Емили какво му е на Освалдо? Готин си е, аз съм го виждала и на живо на едно от посещенията му в Бг. ходих на концерта му, е супер си е, много е чаровен. Чакай да го направя на дребен шрифт, че моя може да сложи очилата. Хи хи.

Laughing Laughing Laughing Хих, я да поосвежим темата, ето го моя любим латино, от на J.Lo един клип, тъй де стига сериозни работи малко да оплакнем окото  Twisted Evil:
http://img222.imageshack.us/img222/38/jaoi2.jpg

# 138
Тъкмо се връщаме от педито.Гърлото ни е червено,имаме хрипове и не са и чисти дробчетата.Изписа ни антибиотик-СЕДАКС и ИСЦИЛОКОКЦИНУМ и СТОДАЛ.В нашият град са плъзнали морбили също ми каза и сега  ooooh!
Водих я на хирург и той ми каза това което вие сте ми писали.Каза,че няма нищо,провери и главичката.Също ми пита дали е изпаднала в безсъзнание-казах не.Тя се стресна и веднага започна да плаче.Да я следя,дали ще повръща,дали ще е отпаднала и така общо взето.Тя милата се стресна и от моето викане.Аз толкова се уплаших,че ме беше страх и от земята да я вдигна после.Дано да няма повече такива преземявания.Но аз съм си виновна,защото и дадох памперса да си играе и тя се опитваше да го хване и се калдупна от гърнето и главичката и висна извън леглото и падна  ooooh! ooooh!
Благодаря ви за подкрепата момичета-вие сте безценни  Hug Hug

# 139
  • София
аа, Емили, тоя латино и на мен ми е любим Heart Eyes
Цветен, какво като гледа мъжа ти - нека си гледа, тамън да знае, че не е незаменим. И аз си имам любимец от един сериал - Дийн от Supernatural и си слагах картинки на декстопа с него. Коментарите бяха - гей, кривокрачко и т.н Mr. Green
Чочи, тая верно е голяма излагация. Била по-хубава от Мис Свят  Shocked. От Мис България може и да е по-хубава, ама то и ние сме по-хубави от нея Mr. Green

# 140
аа, Емили, тоя латино и на мен ми е любим Heart Eyes
Цветен, какво като гледа мъжа ти - нека си гледа, тамън да знае, че не е незаменим. И аз си имам любимец от един сериал - Дийн от Supernatural и си слагах картинки на декстопа с него. Коментарите бяха - гей, кривокрачко и т.н Mr. Green
Чочи, тая верно е голяма излагация. Била по-хубава от Мис Свят  Shocked. От Мис България може и да е по-хубава, ама то и ние сме по-хубави от нея Mr. Green

hahaha И аз слагах Сайлър от Герои на десктопа еее ужасен бил не знам къв бил грозен бил дразнещ бил....... и тн и тн

# 141
  • София
аа Питър ми харесва повече Mr. Green. Малко е дечко и клечко ама ще се оправи Laughing
Как оспамихме бебешката тема

# 142
Аз в началото не я видях-само я чух да говори /приспивах Йоан и щъках от стая в стая/.Като я чух да казва,че е по-хубава от Мис Свят,се спрях да я видя и О,УЖАС-това "квазимодо" как може да се сравнява с такива красавици,незнам  ooooh!.И аз не съм първа хубост,и аз имам самочувствие,ама..................вече ме е срам да казвам,че съм от РусИЕ  Embarassed Embarassed Embarassed
^Darka^,дано Вероника да се оправи бързо  Praynig.И не се панирай толкова при падането й  Peace-ако аз изпадах в паника при всяко 1 падане на децата,сега щях да съм 2м. под земята  hahaha.А още колко падания им предстояяяяятттт......... Hug

# 143
  • София
Хихихи Емили и твоя латино си го бива, но фаворит си ми остава Освалдо.
Нелир не е незаменим, а за Освало веднага го заменям, ама от де тоз късмет! Хихихи! Вярно оспамихме темата, ама все хубави неща си говорим, та ще ни простят! Хихихи, ама толкова реален ми беше съня, че вижте в какво усмихнато настроение съм цял ден, само се подхилквам, а вие повдигнахте темата за сънищата, какво да правя като сънувах Освалдо в неговите си типични любовни роли, с главна героиня в мое лице. Mr. Green

Куку честита ви месечинка!

# 144
Джиджи, намерих си капачката на биберона. Беше се свлякла на дъното на чантата. Embarassed
Мамбс, имам да ти давам капачка за биберон, Джидж каза, че сигурно е твоята. ooooh!

# 145
Здравейте мили мами и бебоци.
Честити месечинки на порасналите тия дни бебчета, специално бръмбарите на Миласара бързо да гонят сополите и малко на патерици на София, Стелличка и Влади!
Я как хубаво сте оспамили темата, то и аз съм му казвала на моя, че ще го сменя моменталически ако Кеану Рийвс ми се мерне Mr. Green
Миласара, точно това си говорихме снощи с моя мъж, че на фона на тия подбрани екземпляри в ББ ние сме си направо семейство-мечта.
Драга, абе тая рода на твоя да не се опитва да те откаже от сватбата  Wink
Мама Диди, хайде честито повишение на колегата.
И ние тия дни се възползваме от хубавото време, даже и днес сутринта направихме едно кръгче на квартала, но набързо, че нещо много духовито. Опитвам се малко да променя режима на Божидар и да спи само следобед, но по-дълго, че с неговите придремвания по никое веме за по 15-20 мин. нещо не успявам с организацията за по-дълги разходки. Та вчеа и днес го разигравам сутрин след млякото, а понеже си е любопитен като излезем на разходка не спи и така наобед след пюрето заспива направо от раз.
Другото ново е, от вчера следобед му давам и плодово пюре с кашата, почнах с ябълка на Хип, но нещо много ми киселее и май ще си му направя аз ябълка, имам домашни, нямат вид на изглед като купешките, но са много вкусни.

# 146
Емили, аз твоя латино съм си го заплюла мноооооого отдавна - страхотен е нали  Mr. Green

Нели,чакам ви. В тази връзка,който има път насам да свирка,че то от Бургас сме 2 / и половина - Усмивчето  Mr. Green/ мами само май.  newsm78

И ние си направихме разходката - времето намръщено ама бива.

Роси,като знам какви са повишенията в полицията предполагам,че само задълженията му ще са повече. ooooh!

На 25,03 освен,че ще дупчним ушенцата на Катето ще й дам за първи път риба - тогава и риба се ядяло.  Peace

# 147

Роси,като знам какви са повишенията в полицията предполагам,че само задълженията му ще са повече. ooooh!
Да не те отчайвам, но е така, преди да забременея трябваше да ме повишат и заплатат ми щеше да скочи с крупната сума от 8 лв., но като забременях не само, че не ме повишиха, но ме и преназначиха в друга дирекция, защото точно тогава съм решила да забременявам и да им заемам бройката  #Cussing out , сега като трябва да се върна на работа ще ми се наложи да пътувам от единия край на София до другия защото старото ми работно място е вече заето и пак зад гърба ми е имало коментари "Тая пък с туй дете какво иска?"

# 148

Да не те отчайвам, но е така, преди да забременея трябваше да ме повишат и заплатат ми щеше да скочи с крупната сума от 8 лв.,

Както и сънувах днес се получи смс,че са му превели заплатата....повишиха го през две длъжности и наградата му е 18лв  #2gunfire Това ако не е подигравка незнам.

# 149
  • София
Еее Емили какво му е на Освалдо? Готин си е, аз съм го виждала и на живо на едно от посещенията му в Бг. ходих на концерта му, е супер си е, много е чаровен. Чакай да го направя на дребен шрифт, че моя може да сложи очилата. Хи хи.

Laughing Laughing Laughing Хих, я да поосвежим темата, ето го моя любим латино, от на J.Lo един клип, тъй де стига сериозни работи малко да оплакнем окото  Twisted Evil:
http://img222.imageshack.us/img222/38/jaoi2.jpg

Ем, виж какво пише за твоя човек от клипа на Джей Ло:

The music video opens with Lopez traveling on a road where she finds a fortune-teller who shows Lopez her future with the cards. A group of female gypsies (one of them played by former Pussycat Dolls member Carmit Bachar) shows up and makes over Lopez so as to make her one of their own. Then Lopez finds a man (played by Mexican soap opera actor Eduardo Verástegui) she could not resist, falling in love with him. In the middle of the video, there is an extended dance sequence, in which she performs a flamenco-influenced routine.

Общи условия

Активация на акаунт