Юлски бебета-Тема 29

• 29 135
  • 737
  •   1
Отговори
# 150
Да, досадна работа са роднините, нямам нищо против бабата и дядото, но вече почва да се размива идеята, да отидем бързо и да подпишем. Така ще се влачим ебаси процесията, ще ми се суетят напред назад в краката и ще ме изнервят. Затова ще го правим на два пъти, гражданското за нас (уж) на бързо, църковен вече за всички останали. Така като гледам ще си ходим народ и на двете #2gunfire.
Така гледам раздвижване в бебешките тематики. Аз за латино мечта не мога да се сетя сега, но виж някой от тези ако ми падне.... ех, мечти, мечти Joy:Това шотландско младежче, със секси акцента си.

или този господин
Диди , "страшно" увеличение, гледайте да не се олеете с празнуването Laughing.

# 151
  • София
Драга, тоз първия - спартанския цар - трябва да те черпи, че му викаш младежче. Снощи пак го гледах в  timeline. А вторият кой беше - познат ми е, ама...

# 152
Куку, много са си му добре годинките, нищо не му отказвам Laughing. Вторият е Сойер от Изгубени.

# 153
  • София
Алелел, чудя се аз кой да ви покажа... ами, няма такъв newsm78, за никой не се сетих  ooooh!, май не съм в ред  hahaha Joy

# 154
Алелел, чудя се аз кой да ви покажа... ами, няма такъв newsm78, за никой не се сетих  ooooh!, май не съм в ред  hahaha Joy

Joy Мисли, мисли, че трябва да оплакнем очите.
За съжаление и аз сега си нямам супер любимци. Латиносите ги харесвам, но по ми се нравят тези на Драга - с тъмноруса коса и светли очи.
Като бях по-малка любимците ми бяха Вал Килмър и Бон Джоуви. Ама и двамата бая са одъртели, трябва нещо по-крехко  Mr. Green
Ето малко стари снимки.

# 155
Ама много сте лоши шъ знайте  Mr. Green
Търся аз готим пич да ви покажа и пиша в Гугъл "готини мъже" ...леле какво ми се появи срам ме е да гледам....докато зяпах Катя използва момента и се залепи на цветарника ми

# 156
  • София
Там е работата, освен моя, никой друг не ми харесва  Shocked Повредила съм се  Joy
Хаха Диди, проверих и аз  #Crazy , снимката " млад, секси и готин" ли говориш  Laughing

Последна редакция: вт, 23 мар 2010, 20:14 от Mime-to

# 157
Там е работата, освен моя, никой друг не ми харесва  Shocked Повредила съм се  Joy
Хаха Диди, проверих и аз  #Crazy , снимката " млад, секси и готин" ли говориш  Laughing

Аааааа виж как знаеш  Joy...и не само...хайде ,който е сам като мен без мъж да зяпа  Laughing

Днес бебетата ги забравихме май   Mr. Green

# 158
  • София
ОО, Драга - Сойер  Heart Eyes. Сега гледам Смолвил - и Том Уелинг не е за изхвърляне

# 159
Ето това за мен е готин мъж:

# 160
  • Велико Търново
Мимето и Дидето.. то вярно, че другите оспамиха темата, ама вие доста се улЯхтИ  с млад, секси и готин Joy Joy Joy
Мой любимец няма да покажя, а тия вашите са ми много лигави, ама ако ми паднат: бой, шамари и ако накрая дишат много секс. Това с големи трябваше да го напиша, да го види моя..
ЮБ, моята сватба аз си я подготвих от край докрай сама и не бих позволила нещо да стане както не искам. Сватбата си е твоя - отстоявай си докрай всичко  Peace

# 161
  • София
Ти па нищо не каза - Джош Холоуей (Сойер) лигав Crazy

# 162
Абе вие нямате ли си мъже за хранене и деца за гледане? hahaha Joy hahaha Joy hahaha Joy

# 163
  • София
Брей влизам да видя какво правите и викам нещо съм се объркала, а то не нашата си тема ама доста мъжествена. Laughing Нямам нищо против тази нощ да сънувам който и да е от тях. Joy
Малееее и аз влезнах да видя млад, секси и готин, ама вие срама нямате брей. Mr. Green
Ето го моя сладур:

# 164
Аааа, Ралче, моя мъж го няма и компенсирам  Mr. Green...то не,че като е тук няма пак за компенсиране  ooooh!
Така,ще е днес от утре няма да се лигавим  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт