Юлски бебета-Тема 29

• 29 136
  • 737
  •   1
Отговори
# 195
Еййййй ама лошотии. Обещах снощи да сложа край на забежките по чужди мъже във форума а Чочи как предизвиква  Mr. GreenКато виждам кой ще ми донесе закуската се чудя дали да не се върна в леглото и да чакам  Twisted Evil

Хриспа, ако мъжете покрай теб те ядосват не се отказвай от чуждие бре жена  Mr. Green

Катето днес пак стана с първи петли- какво му става на това дете.Докато не мръдна в леглото седи кротко но мръдна ли почва да ме "вика". Само седи и наблюдава през решетките на кошарката си дали дишам  Laughing

Утре ще си имаме обички  newsm44

Прашец,че какво като си гледаме готини ,че и голи мъже - нашите не гледат ли готини мадами с големи цици и сочни дупета  LaughingЯ ма ха да не сме по будали  smile3508

Намерих едно готино форумче,новообразувано- който иска да заповяда да разгледа  http://mama.forumi.be/

Кейт, лошите черти  на мъжа ти - все едно описваш моя и мен

# 196
  • Велико Търново
Влизам да ви проверя дали ви е минало, а то на жени сте минали, палавници такива  Joy
kеit, и тук са същите дните, може би е еднаво за цяла България.

# 197
Ц не ни е минало. Уж чета а не разбрах какво проверявате толкоз в гугъл. Вчера написах, че в пророческата нощ не сънувах нищо. Да ама после се сетих. Сънувах, че разглеждам каталог за макси дрехи  Crossing Arms #Cussing out Ега ти гадния сън.
Ааа Тузара никак ама никак не е лош избор. А другите не са сладникави според мен, все пак още никой не се е сетил да сложи Брад Пит  Mr. Green
Кейт, и аз сънувах първата ми любов, та после цъкнах в гугъл да вида кво става с него (той взема че стана известен междувременно) и гледам - оженил се  Crossing Arms Ей 3 дена ми държа, въпреки че има няма 16 год. откакто сме били заедно а не съм го виждала от 14. Crazy

Абе уж чета пък съм изпуснала кво проверявате в гугъл, ей сега се връщам да видя.

# 198
Прекрасно се развеселихме тия дни Laughing. Вчера доста внимателно разглеждах, че събудих интерес мяркаха се снимчици и мъжото го видях, че поглежда какво гледам Laughing.
Аз съм за срещичка в петък, тъй като хич и не разбрах за последната Sad.

# 199
  • София
Добро утро мамита!
Гледам още не ви е отпуснала вчерашната вълна.
Мамо Диди няма лошо да ги гледаме, ама питай тях дали така мислят. Laughing Не се отваря файла за новото форумче.

# 200
МНого сте се веселили вчера гледам Party
Диди, втората мама съм аз предполагам, ние пък как така не сме се засичали, ще кажеш, че в Ню Йорк живеем. Кога излизате с Катя?
Днес сме на консултация, да видим какво ни е положението с мерките, че все слаба ми изглежда малката ми жаба. Ще се отчета после. Лек и спокоен ден на всички!

# 201
.. викам си не съм влизала, ама едва ли нещо съм изпуснала.. Simple Smile
Изумих се от разностранните вкусови предпочитания!
Аз също харесвам някои от актьорите, които сте споделили, но само в ролите им, просто като мъже не толкова.
И моля, Уентуърт е гей, не се натискайте!
Драга, страхотен е Джерард Бътлър, ако не си гледала P.S.I Love You, моля те поправи се, аз там се влюбих в него за пореден път! И не е толкова стар пича, не така.. Харесвам и Джъд Лоу, Джейсън Стейтмън, Хю Лори.. и хайде американски няма да изброявам, че има още дядовци сред тях, напр. Брус Уилис. Simple Smile

Ем, как е Бела? И не си мисли, че ще избягаш, бързо казвай кой е тази любов??? Hug
Вики, витамин Ц, Осцилококцинум..
Диди, честито ви повишение и дано са изпуснали по грешка поне една нула!

Слабички и дебелеещи бебета, не се тревожете! Hug
Честити месечинки!

Въведох в понеделник на Влади боровинки с банан, сурови, просто ги  изчаках да се размразят и ги намачках с банан, харесаха му. Днес новото ще е карфиол.

# 202
Полинка,да ти си втората мама - ще се видим някой ден. Ние излизаме с други мами все по обяд. Ти къде живееше - аз съм в Лазур- до ТВ Микса.

http://mama.forumi.be/

ето го форума

# 203
Добро утро Hug

Интересно, ако сега Мимето каже, че Филип й е подарил овлажнител.....дали ще има дискусия за какъв точно овлажнител иде реч Joy Joy

Ем, този сън не се брои, давай друг Wink

# 204
Хахаха това за овлажнителя ми хареса  Laughing
Сиси, ами още вчера спадна температурата, та се разминахме с АБ, който лекарката изписа веднага, аз пък попитах наложителен ли е и тя каза, че не е, но ако положението не се оправи с нурофена (и вит С) и на следващия ден, да започваме. А за другото - не мога да го изтипосам тук, все пак ще лъсне в гугъл  Wink
Да похваля малката шушка вече по-често се обръща  Sunglasses Още само от гръб по корем, но и другото ще стане.

# 205
Добриютро,

Хриспа, чувала съм, че плача на сън е много радост на яве. Та, пожелавам ти да е така.
Инкс, да беее, рядко срещано е да не му се замае главата на човек от славата и богатството. На мен Надал не ми е симпатичен хич, ама вЕрно е да вземеш да го завиеш да не изстине.
Веси, моята лекарка препоръчва за зачервено гърло да се пръска физиологичен разтвор в носа, за да минава и през гърлото и да почиства от бактерии.

# 206
Благодаря Джулиан дано няма проблем няма температура дано отмине бързо! Hugлек ден

# 207
Приятна темичка сте отпочнали от вчера, да взема да се включа и аз все пак

от мен  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
или както каза мъжът ми спокоен съм, защото ти харесваш рендета  Mr. Green
Прекрасен ден на всички!
За срещичка виждам се говори дайте подробности, ако успеем да се включим  Hug

Последна редакция: ср, 24 мар 2010, 10:59 от Lennyh

# 208
  • София
Интересно, ако сега Мимето каже, че Филип й е подарил овлажнител.....дали ще има дискусия за какъв точно овлажнител иде реч Joy Joy
Joy hahaha Taka де, като сме с бебета, да не сме гърбави  Laughing

ПП Лени, такава голяма снимка не бях виждала  #Crazy

# 209
  • София
Ха,здравейте!И ние с мъжа ми снощи проведохме интересен разговор: той:"За какво си говорите?";аз:"За мъже...";той:"Хм,май е време да ти спра нета,в депресия била..." ;аз:"Еми лекувам се".hahaha

Сиси,Джейсън Стейтъм и Хю Лори също са от групата на тези,дето няма да им откажа. Stop Като се замисля и на Карибския пират няма да му простя. Crazy
Ем,може пък този сън да значи,че ще се разделиш с излишните кг. Naughty

Скоро мисля да пусна обява,че заменям 2 сополиви бебета за няколко без сополи. Crossing Arms Crazy Whistling

Общи условия

Активация на акаунт