Юлски бебета-Тема 29

• 29 136
  • 737
  •   1
Отговори
# 270
  • София
Честит празник,момичета!Честито и на именниците!Всичките ушички да бъдат пробити безболезнено!

Марулка,да ти е жив и здрав таткото!Никога не съм се сещала,че бузките може да се зачервяват от зъбоникнене.И се чудех на мойта мома защо така и се зачервяват -пробиха и 2та горни. Mr. Green Mr. Green
Мамбина,бързо да се оправяш и дано на Ру му се размине. Praynig

Искам бебета без сополи,пък. Crossing Arms

# 271
  • Варна
Добър вечер, аз пак съм пропуснала много и имам да наваксвам с четенето, но сега имам молба към майчетата от Варна да ми кажат мнение за д-р Живков - ортопед, че следващата седмица сме напреглед при него. Предварително благодаря   bouquet

един от най-добрите е във варна  Peace лора съм я водила при него  Peace

ужас е с това недоспиване  Tired снощи мойте решиха че са се наспали в 4 :00 Shocked малките бухали
че едва ги озаптих да поспят поне до 8  Tired мечтая за деня в който ще ги експедирам на ясла/градина и ще легна и ще се наспя  Rolling Eyes
чакаме предкътници...още с отварянето на очите почва да мучи и да се тръшка , и кака да не остане назад.... неам нерви  ooooh!

# 272
  • София
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ
Значи днес ще правя риба със зелена салата, тъкмо се чудех какво.
Веси, давай смело с проходилката. Аз вече я слагам Дария за повече време и се оказа, че това е любимото й място, на което единствено не мрънка. Разхожда се вече самичка из стая, даже в коридора излиза.
Сега като й изби зъбчето, забелязвам, че се храни по-добре. На обяд изяжда цяло пюре от зеленчуци, а следобяд около 200 гр. каша. Увеличих и вечерната доза АМ на 180, въпреки това пак се буди за нощно хранене към 1-2. Може пък и да изразходва повече енергия заради проходилката.
Навън вече и вдигам коша на количката като се събуди и стои седнала, за да зяпа. За опита за говорене - научи се да вика : бда бда бда или нещо подобно, което не е съзнателно. Но знае определени думички и ги свързва вече, например : Мече знае, че е играчката, която пълзи. Знае че Том Кет и Стоп дъ пиджън са детски от телевизията, знае, че прасчо, мечо, йори и тигъра са на пердето Mr. Green. Абе ще се очовечи малкото скоро. Добре че е хубаво вече време да излизаме навън, а май и юни съм го планирала да отидем при баба ми в Петрич, че ще стои по цял ден на двора.
Общо взето това е около нас, от тия мъже не можах да пиша вчера Mr. Green

# 273
  • Варна
и на мен дедо Брус ми харесваше повече така

ама и сега не бих му простила Stuck Out Tongue

# 274
  • София
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!
Мамбс, бързо да оздравяваш и дано Ру не  е прихванал.Много вируси тази година, и ние, и всичките ни познати бяха по няколко пъти болни тази зима, никога не е било такова чудо.
Миласара, моята Калинка я оправих от сополите с Цитросепт - това е екстракт от грейпфрут.Два дни капах, на третия мина, а ги влачихме 2 седмици.Ще напиша аз как процедирах, може на теб или някой друг да му е от полза.
Капки - в шишенце от Виброцил, добре измито, слагам 10мл физиологичен разтвор, след това добавям 1 (една) капка Цитросепт.Друсам силно, слагам по 1 капка 3-4 пъти дневно във всяка ноздра.Всяка сутрин приготвям нов разтвор.Държа го на тъмно в кутийката.Казах за шишенце от Виброцил, защото то е с капкомер и няма нужда човек да има отделно.Става същото и с клеева тинктура , както предложи Фрида, но аз имах Цитросепт.Преди да сложа капката, слагам физиологичен разтвор в носа  и пробвам нещо да изтегля, само сутрин теглех, че през нощта се събира, като има сополи, ако са много може би трябва и през деня да се прочиства носа преди да се сложат капки.И  да идва тази пролет трайно и да избягат всички вируси!!

По повод ресторантите за Драга (един глас и от мен за "Ниагара") споделете любимите си ресторанти, най-вече тези с градина, които са подходящи и за малчовците като е топло.

# 275
Здравейте мами  Hug

Честито благовещение!
[/size]

И аз да се оплача от кисело бебе  Confused
Досега не е била такава, какво й става? Отгоре на всикото реве истерично , като ме види да излизам от стаята  Rolling Eyes
Virginity - септемчври ли ще се наспиш  Wink Пожелавам ти да е доста по-рано  Simple Smile

Чочиии
- благодаря за интересната информация за празника   bouquet

Мамбина - желая ти бързо оздравяване.

Мама Диди - супер е , че сте в същия квартал в Бургас. Обаче не е много сигурно
че ще мина по път, Майчинството й - втората година и отпуските изтичат и в момента е в дилема - София или Бургас, защото работи по принципв София. Ама не е сигурна какво ще прави, защото в София й е малка заплатата - учителка е .

Emily_ - и аз дърти не харесвам, ама от новите нещо не мога да си харесам  Crazy
Като бях дете гледах филма "Лабамба" с Лу Даймънд Филипс. Много го харесах, а после какъв грозен и смотан стана.

NellyR - и ние вече казваме да  Grinning
Много й се смеем. Отделно прави едно а-а-а - все едно че си прочиства гърлото - това е друг номер  Grinning

frida -  успех на мъжа ти. И аз исках да мина някакъв подобен изпит, но се отказох. Оказа се , че имам вече признат изпит, който важи във Великобритания - бизнес англисйки, най-високото ниво С2. Така че си спестих парички и учене.  

# 276
  • Варна
Mishe333 няма да е септември за съжаление  Mr. Green ще го пусна догодина, да навърши 2  Peace мале ей сега ще мине времето  ooooh!

# 277
Даниела вече има обеци  Party.Почти не плака-стресна се само от щракването на пистолета  ooooh!.Ето и снимка /извинявам се за недоброто качество,но шилото не стоя мирно,за да го снимам  ooooh!/:

# 278
  • Canada
Чочиии, честити ви обички!

А аз бързам да се похваля, че Нико си има вече зъбче!!! Чудя се аз от сутринат защо е толкова крив, той човека зъб го мъчел... Party

# 279
И Катето си има вече обички - плака само от пистолета за секунди

# 280
karelia79,честито ви 1-во зъбче!
Аз да ви питам:вашите бебоци сънливи ли са,спят ли много?
Даниела явно я е налегнала пролетната умора  newsm78

Мама Диди,честито на Катето  Hug

# 281
Хи хи и ние сме с обички  Grinning
http://fridakalo.snimka.bg/baby/kalina.481182.17947736

Сиси на 15 май е датата на изпита, мерси за стиснатите палци   bouquet

Мише да кофти е, че в Британския дерат кожи с тези такси  Sad

Мами днес също така се водел празник на всички майки, така че пожелавам ви да сте много щастливи със своите рожби   bouquet

# 282
Честито благовещение
karelia79, честито ви зъбче, да са много бели и наредени. Grinning

честито на всички малки мацки с обички newsm03

ние днес бяхме на консултация - вече сме 8,400кг и 71 см. Но за обички таткото не  ни разреши!! Weary

# 283
Честито на всички малки беболинки с обички  Simple Smile

karelia79 - честито ти зайче - байче  Grinning

Аз да ви питам:вашите бебоци сънливи ли са,спят ли много?
Даниела явно я е налегнала пролетната умора  newsm78

Ами Ива определено спи малко, за съжаление  Rolling Eyes

Между другото разбрах, че днес трябва да се вечеря риба, не го знаех  Embarassed

Да се похваля - бебка днес стоеше права на кошарката за първи път - много е радостна.
[/size]
 1crib newsm44

Последна редакция: чт, 25 мар 2010, 18:21 от Mishe333

# 284
  • USA
Честито Благовещение, момичета!

Карелия, най- после и Нико се сдоби със зъбче, да му е здраво и беличко и другите да излязат още по-неусетно.

Честито на всички дами с обички вече!

Бубичка, Сиси , мерси за отговорите  bouquet! Сиси, сложих изварата във вода, въпреки че не е много солена, но за всеки случай.Между другото, за първи път купуваме и много ни хареса с таткото.

Снощи Стейси спа непробудно цяла нощ-10 часа #Crazy.

Общи условия

Активация на акаунт