ФДТ и база за грим и Перфектен тен - 9

• 64 567
  • 658
  •   1
Отговори
# 240
Аз съм с ФДТ на Виши но вече ми е на привършване ; ще следя за нещо ново с фактор за лятото.

# 241
  • София
и аз се интересувам за този който рекламират с термалната вода.Аз съм се запътила към нещо подобно не толкова покривно,просто да придава еднакъв равен тен и да не запушва порите.Този на рекламата добре ми изглеждаше.

# 242
mama galka23 , аз съм с проблемна кожа и имам един ФДТ на Авен, лек, не особено покривен, и пудра-ФДТ ако мога така да го нарека, понеже си е като плътен крем, но не е пудра. Нещо средно. Доволна съм, покрива хубаво, зависи и какво искаш да прикриеш Laughing Аз много се чопля по лицето и все имам зарастващи разни пъпки, абе не ми е хубава кожата. Close
Като ползвам и двете неща, става доста добре, иначе само течния ФДТ няма особено покривен ефект поне при мойта кожа.
Да допълня, че има за два типа кожа - към суха и към мазна. Peace

Затова съм решила да си взема база, не за ежедневна употреба, какво ще кажете за базата на Кларинс, колко излиза като парички? Има ли разлика за това какъв тип е кожата или базата е само един вид? newsm78
Базата на Кларанс е около 50лв и наистина е много хвален продкт,по евтин вариянт,но мисля че също добър е основата на Арт деко около 30лв,20мл е но била икономична много добри отзиви получих за нея в един магазин казаха ми че много добре изглажда и изравнява тена.
Аз също нямам нужда от кой знае каква покривнокт,по скоро средна ще ме устройва добре,в момента палзвам Минералният фон дьо тен-пудра на Арт деко и съм доволна,но ми е доста тъмничка,купих я лятото,а тогава си бях с хубав тен,за сега обмислям вариянта да си взема базата на арт деко,новият фон дьо тен на виши и минералната пдра пак на арт деко,която не е покривна и е за върху фон дьо тен,ако намеря мострички на фон дьо тена на Ла Раш ще го пробвам и него.
Много хубави отзиви в темата има и за новият фон дьо тен на Клиник,но като ги знам тук в Пловдивското Леро колко са щедри на мостри едва ли ще дадат!

Момичета ето едно добро предложение за фон дьо тен с фактор,без мазнини и хипоалергенен и има дабър избор от цветове!
http://www.parfumi-market.net/%D0%A4on-dio-ten-artdeco-longlasti … 723a922a533a5681e
http://www.artdeco.de/en/cosmetics/make-up/face/make-up/long-las … -oil-free-spf-20/

Последна редакция: сб, 17 апр 2010, 11:45 от mama galka23

# 243

Новата база на Лореал (вече не е чак толкова нова,де) би трябвало да е като тази на Кларинс...или поне такива отзиви чета. Имам тестерче от последния Воуг, на консистенция е подобна, такава плътно бяла паста/крем, не като силиконовите като Смашбокс (която ползвам по принцип). МОже да се окаже хубавава, малко по-евтина алтернатива на Кларинс. Peace

Някой има ли отзиви за който и да е от ФДТ на YvesSaintLaurent?

конкретно за това може би отзив....? изкушавам се напоследък от YSL много Blush

# 244

Новата база на Лореал (вече не е чак толкова нова,де) би трябвало да е като тази на Кларинс...или поне такива отзиви чета. Имам тестерче от последния Воуг, на консистенция е подобна, такава плътно бяла паста/крем, не като силиконовите като Смашбокс (която ползвам по принцип). МОже да се окаже хубавава, малко по-евтина алтернатива на Кларинс. Peace

Някой има ли отзиви за който и да е от ФДТ на YvesSaintLaurent?

конкретно за това може би отзив....? изкушавам се напоследък от YSL много Blush

А дали вече някъде я продават тази база? С удоволствие бих я пробвала, за да я сравня с тази на Clarins

# 245
Би трябвало...при нас ( щатите) я има от 3-4 месеца поне.

# 246
Здравейте, момичета!
Тъй като досега никога не съм използвала база за грим, ще Ви помоля да ми препоръчате такава на цена около 20 лв. От прочетеното в темата, като че ли най-добри отзиви за тоя ценови клас имат Gosh и Lumene. Коя да избера? Кожата ми е много суха и дали ще е подходящ такъв продукт   Thinking
Очаквам Вашите предложения    Hug

Последна редакция: нд, 18 апр 2010, 14:15 от mimoza@b

# 247
  • София
С риск да прозвуча снобски и зле: Лореал няма място в класацията около Кларинс... Хич не се надявай на една по-капризна кожа лореал да направи нещо хубаво... Не че Кларинс са супер, но са много по-качествени.

# 248
  • някъде под слънцето...

Не ми харесва, кларинс е в пъти по добра, а като цена са по4ти еднакви.ИзкуШих се да си я взема миналата пролет, когато пуснаха "професионалната серия" на Лореал по магазините тук.
За ФДТ на YSL  бих препоръ4ала този
http://www.ysl-parfums.com/teintresist-es-@/produit.jspz?id=1033 … mp;preferedCateg=
стои много естествено

Последна редакция: нд, 18 апр 2010, 15:49 от sl

# 249
За мазна кожа каква база ще препоръчате?

# 250
С риск да прозвуча снобски и зле: Лореал няма място в класацията около Кларинс... Хич не се надявай на една по-капризна кожа лореал да направи нещо хубаво... Не че Кларинс са супер, но са много по-качествени.

И аz споделям съ6тото мнение  Peace

# 251
Mного моля за мнение относно този Praynig Praynig Praynig

Продължавам да търся мнение Praynig

Последна редакция: пн, 19 апр 2010, 15:11 от *Jeny*

# 252
  • тук-там

http://www.ysl-parfums.com/teintresist-es-@/produit.jspz?id=1033 … mp;preferedCateg=
стои много естествено

би ли казала дали 2 и 3 номер са много светли - ако някой знае къде в Пловдив го има да пише -да пробвам - в ибей излиза към 35лв.

# 253

И аz споделям съ6тото мнение  Peace

Сигурно е така. Аз имам базата на Clarins и точно заради това искам да пробвам и тази на Лореал. Може би ще е най-добре да си намеря от някъде мостра, за да не се набутвам да си взема цяла  и да не ми хареса.  Peace

# 254
  • някъде под слънцето...

стои много естествено

би ли казала дали 2 и 3 номер са много светли - ако някой знае къде в Пловдив го има да пише -да пробвам - в ибей излиза към 35лв.
Светли4ки са.Моят е 4 и съЩо е светъл.Но това е много относително, Цената му в Ибей е  супер. Peace
Стои естествено , ойл фрии ,  издържа цял ден, не цапа дрехите и покрива добре...

Последна редакция: нд, 18 апр 2010, 23:18 от sl

Общи условия

Активация на акаунт