ФДТ и база за грим и Перфектен тен - 9

• 64 570
  • 658
  •   1
Отговори
# 285
Аз нямам богат опит с матиращи ФДТ, ползвам този

Но не знам как е на мазна кожа де. При всички положения в жегите и за цял ден е трудно постижимо.

# 286
Момичета, първо да ви поздравя за темата и се извинявам, че не съм я прочела цялата. Blush
До сега не съм ползвала база за грим, но искам да попитам възможно ли е само с база (без Фдт и пудра) да се прикрият разширените пори. Имам ужасно много по носа, понякога като ми се занимава слагам Фдт, но не намирам кой знае каква разлика, а не искам лицето ми да изглежда като с маска, искам да стои естествено и гладко. Да кажа, че кожата на лицето ми е нормална, нямам особени проблеми с нея. Каква база ще ми препоръчате.

# 287
Момичета, първо да ви поздравя за темата и се извинявам, че не съм я прочела цялата. Blush
До сега не съм ползвала база за грим, но искам да попитам възможно ли е само с база (без Фдт и пудра) да се прикрият разширените пори. Имам ужасно много по носа, понякога като ми се занимава слагам Фдт, но не намирам кой знае каква разлика, а не искам лицето ми да изглежда като с маска, искам да стои естествено и гладко. Да кажа, че кожата на лицето ми е нормална, нямам особени проблеми с нея. Каква база ще ми препоръчате.

По принцип базата изравнява тена и прави кожата по гладка и след нея фон дьо тена се нанася по-лесно и равномерно. Може да се сложи и само тя, но тогава кожата е просто леко матирана и изгладена. Евентуално базата може да е със светлоотразителни частици и така тена да изглежда по-свеж. Най-добре е да пробваш и да прецениш в твоя случай дали си доволна само ако нанесеш основа, защото очакванията на всеки са различни.
Аз лично ползвам тази база http://taota.com/lastyearschool2010/makeupbas/ и съм много доволна, защото много лесно слагам фон дьо тена след това. А понякога, когато бързам съм оставала и само с нея и добре стои, в смисъл харесвам се.

# 288
Да се отчета и в тази тема.
Отдавна тайничко завиждах на Мими , че има достъп до Сефора  Laughing ето че сега и нас в БГ ни огря......хихи
взех си вчера този

много съм доволна с това ,че кожата стои гланц.
Мими ти не си ли го пробвала.Зная ,че и ти търсеше този ефект?

# 289
Отдавна тайничко завиждах на Мими , че има достъп до Сефора  Laughing ето че сега и нас в БГ ни огря......хихи
взех си вчера този

Даааа,пробвала съм го Grinning
Много е хубав наистина и стои естествено и нежно на лицето,но при мен не трае много а и е с овлажняващ ефект и не е много подходящ за комбинираната ми кожа.При теб трае ли дълго?! При мен едва 3 часа...

# 290
о,Мими идея си нямам.Аз вчера го взех и като го сложа ще ти кажа. Rolling Eyes но въпреки всичко ,дори и да не е много траен ефекта е уау.....

# 291
Здравейте, трябва ми съвет за да си избера подходяща база, фдт и пудра. Целта ми е грима да е траен, да не стои много като маска. Кожата ми е смесена, на места е по-омазнена.

# 292
Момичета, една покривна, трайна пудра с матов ефект да ми препоръчате?  bouquet

# 293

Ползвала ли си минералната на L'oreal, аз съм много доволна от покривността й, кожата става порцеланова, ако мога така да се изразя.

# 294
  • София
взех си вчера този

От новият МОЛ ли го взе и колко беше?

# 295

Ползвала ли си минералната на L'oreal, аз съм много доволна от покривността й, кожата става порцеланова, ако мога така да се изразя.

Това ли имаш предвид http://clovetwo.com/archives/2008/9/3/beauty_invogue/clove_loreal.jpg Ако е тази - да, имам я в момента, взех грешен цвят (много тъмен) и не съм сложила нито 1 път от нея. Но нещо четката не ми харесва newsm78

# 296
Момичета много ме заинтригува този ФДТ

Искам да помоля Мими 23, teia2 и който го е ползвал за малко повече информация:
1. Как е точното му наименование, за да знам как да го търся?
2. Цена
3. За каква кожа е подходящ според вас?
4. Какъв ефект придава на лицето?
5. Има ли светлоотразяващи частици?
6. Има ли SPF?
Ако прецените, че нещо съм пропуснала, ще се радвам да ми го споделите.
Искрени благодарности

Последна редакция: вт, 27 апр 2010, 12:40 от aventita

# 297
Днес ходих да гледам минералната пудра на Арт Деко и нещо не ми хареса Sad.Много хубави отзиви четох за базата и фдт им,а сега ми трябва пудричка,но имаше само три цвята-1-като за мъртвец,2-един сив/много неестествен/,3-много хубаво ми пасна на загорялата от солариум кожа,но е блестящ,а аз не желая това.Цветовете бяха с др. номера,но не помня кои са newsm78,има ли повече?На Лореал минералната има ли блясък?

# 298
# 299
Само минавам да кажа, че все пак взех Лореалската база да я пробвам... Blush пак ми я похвалиха, пък и с намалението беше някакви си 5 $, не се стърпях Blush
СЛед няколко дни да я тествам хубаво ще мина пак да кажа мнение... Peace

Общи условия

Активация на акаунт