ФДТ и база за грим и Перфектен тен - 9

• 64 685
  • 658
  •   1
Отговори
# 495
Някой пробвал ли е бази,фдт и пудри на SEPHORA ?Цените им са относително добри,какво ще кажете за качество,покривност?
И аз се интересувам  Peace

# 496
Добре де,никой ли още не е  ползвал нищо от продуктите на Sephora?
Магазина  в София работи от доста време,ако не се лъжа? newsm78

Последна редакция: вт, 08 юни 2010, 16:56 от susie

# 497
Благодаря ти ChemistryLady за бързия отговор  bouquet Ако качеството и ефектите, които постига са наистина такива, то тогава не си заслужава да се коментира цената  Peace

И аз съм на това мнение  Grinning

Човек, ако попита за нещо качествено, веднага му похвалват нещо ЕВТИНО. Това е във всички теми  Confused
Започвам да се чувствам не на място, защото не ме интересува кое колко струва, само искам да е най-доброто. Някои хора не разбират, че други наистина не ги интересува цената. То верно, че има криза, но пък има и мода да се надпреварваме кой какво най-евтино си е взел, качеството няма значение  Peace

Съжалявам за лиричното отклонение, но реших тук да се оплача  Mr. Green

# 498
  • София
Люлякова, права си  Peace Има неща, с които не бива да се правят компромиси. За някои това е именно качествената козметика. Нека всеки сам да си преценява в крайна сметка, аз благодаря за съвета и конкретните отговори, които получих  Hug

# 499
  • София
Люлякова е много права, подкрепям! Евтините неща всички семе ги пробвали и знаем, че могат да постигнат от лош до среден ефект. Скъпите са тези, които могат да постигнат от лош до поразително добър ефект. Среден ефект всеки може и сам да си препоръча. Аз съм на менеие, че или се ползва нещо, което подобрява външния вид НАИСТИНА, или по-добре нищо да не се ползва. Пари за евтини неща нямам! Криза е! Не искам да дам пари за нещо, което ще изхвърля (вече и не подарявам, че после има случаи да ми се сърдят: кремът бил тежък, не попивал, лек бил, не хидратирал, миришел на парфюм, не миришел, имал фактор, нямал фактор... и това за скъпи продукти. Давам ги на приятелка, която не може да си позволи да си ги купи, защото не съм уцелила да са точно за моята кожа. И й казвам - пробвай този крем, ако не ти хареса - да го пробва сестра ти, майка ти, все някой може да го хареса. И тя после се цупоти недоволна! И това - към лиричните отклонения), ще ми скапе кожата и после ще ми излезе златно да поправя щетите

# 500
Мисля, че въпросът пак опря не до скъпата и евтината козметика, а до качествената.

# 501
Момичета,може ли да ми препоръчате добър ФДТ,който да е средно покривен и траен,но да е лек като за лятото?Принципно ползвам Ревлон,но ми идва малко тежичък за жегите,при все че е перфектно траен.Благодаря предварително! Grinning

# 502
Добре де,никой ли още не е  ползвал нищо от продуктите на Sefhora?
Магазина  в София работи от доста време,ако не се лъжа? newsm78

В темата за Сефора , писах преди време ( а и тук) , че съм доволна от ф.д.т (там има снимка на модела)  Peace

# 503
Мисля, че въпросът пак опря не до скъпата и евтината козметика, а до качествената.
Peace Peace Peace

Така като си гледам тоалетката, има продукти и за 10$, и за 200$...и съм еднакво доволна...Но това е защото нямам някакви елитарни предубеждения, а купувам  с  главата си, информирам се, чета етикети със съдържание, и гледам отвъд маркетинговите трикове, рекламата и брендинга.

А за тези на които им е неприятно че във този форум пишат много майки с малки деца които разчитат на една средна заплата и едно майчинство и просто колкото и да искат, не могат да си позволят да дадат 100 лв за ФДТ защото това е храната на детето им за месец примерно, може да си направите една тема "скъпа козметика" или "висша козметика" и тогава няма да се налага да четете за евтините продукти.  Peace

Stardust* а пробвала ли си да смесиш ФДТ с равна част кремче и така да нанесеш?

# 504
Не съм,но идеята е добра! Flutter

# 505
  • София
Но така няма ли да се загуби матиращия ефект на ФДТ или пък да стане по-малко траен  newsm78

# 506
  • София
Ако се смеси с подходящ или матиращ крем няма да мазнее. Аз съм го правила и наистина се получава добре. Тониращите кремове са именно нещо подобно като в случая плюсът е, че контролираш сам какво да е съотношението между двете взависимост от желаното покритие.
Снощи на касата в Арена имаше рекламни брошурки на Нивеа Визаж с тестерче на някакъв нов тониращ крем с Q10. Днес го пробвах въпреки, че не съм фен на Нивеа и доста ми хареса. Разнесе се много лесно, попи бързо, леко уеднакви тена и с малко пудра отгоре само за матиране на Т-зоната стана доста приятно. Ако нямах цял шкаф пълен с кремове сигурно щях да си го купя.

Колкото до скъпата и евтината козметика... имам и от двете. Не робувам на марки и на цени. И да, наистина откакто съм мама по-често купувам среден клас продукти отколкото преди (доходите ми по време на майчинството паднаха наполовина заради безумната ни осигурителна система), но смея да твърдя, че от повечето съм много доволна.

# 507
  • Пловдив
Така като си гледам тоалетката, има продукти и за 10$, и за 200$...и съм еднакво доволна...Но това е защото нямам някакви елитарни предубеждения, а купувам  с  главата си, информирам се, чета етикети със съдържание, и гледам отвъд маркетинговите трикове, рекламата и брендинга.

А за тези на които им е неприятно че във този форум пишат много майки с малки деца които разчитат на една средна заплата и едно майчинство и просто колкото и да искат, не могат да си позволят да дадат 100 лв за ФДТ защото това е храната на детето им за месец примерно, може да си направите една тема "скъпа козметика" или "висша козметика" и тогава няма да се налага да четете за евтините продукти. 
Peace  Peace  Peace MissNellie   bouquet много точно  Hug

# 508
Ако се смеси с подходящ или матиращ крем няма да мазнее. Аз съм го правила и наистина се получава добре. Тониращите кремове са именно нещо подобно като в случая плюсът е, че контролираш сам какво да е съотношението между двете взависимост от желаното покритие.

Именно. При всички случаи след като повечето дами имат подръка и крем, и ФДТ, за лятото да пробват да си смесят ФДТ с малко крем за да стане по-лек, и ако  не се получи - винаги може да се купи нов ФДТ все пак.

# 509
Днес си взех на Клиник Супер баланс-9sand като цвят само този ми пасна на тена в момента, другите са много светли.Моята кожа е суха и ми казаха, че е подходящ.Утре ще го пробвам и ще дам отзиви, но някоя от вас ако го е ползвала моля да сподели Praynig.

Общи условия

Активация на акаунт