ФДТ и база за грим и Перфектен тен - 9

• 64 723
  • 658
  •   1
Отговори
# 90
Много ли са тъмни тези цветове на Дабъл Уеар http://us.strawberrynet.com/makeup/estee-lauder/?LineId=5183#5183

Jeny, тъмни са тези   Peace

# 91
Много ли са тъмни тези цветове на Дабъл Уеар http://us.strawberrynet.com/makeup/estee-lauder/?LineId=5183#5183

Jeny, тъмни са тези   Peace
Мерси, Мила! А, в Цум дали има избор на цветове? Hug

# 92

Ами по-масовите ги има  Peace Мисля, че на теб ще ти пасне фреско, но тествай задължително, защото доста им се различават тоналностите на различните номера.

# 93

Ами по-масовите ги има  Peace Мисля, че на теб ще ти пасне фреско, но тествай задължително, защото доста им се различават тоналностите на различните номера.
Еха, много ти благодаря ,че ме насочи.  HugАз само се лутам и вземам най-неподходящия Blush

# 94

И аз се разтърсих и го открих, но мисля че искам фиксатор, който да запечатва червилото, а не база

Не съм попадала преди на подобен продукт който да фиксира отгоре, освен Studio Fix на МАС но той е за цяло лице...дай нещо за пример да видя за какво става въпрос newsm78

# 95

И аз се разтърсих и го открих, но мисля че искам фиксатор, който да запечатва червилото, а не база

Не съм попадала преди на подобен продукт който да фиксира отгоре, освен Studio Fix на МАС но той е за цяло лице...дай нещо за пример да видя за какво става въпрос newsm78
От козметиката на БГ пазара единствено за това съм чувала, което е на Артдеко:
http://www.parfumi-market.net/Фiksator-chervilo-artdeco-magic-fix-p-994.html
Но почти няма отзиви за него (или поне аз не намирам)
Намирам и някакво други продукти в ибей, но не съм сигурна за тях:
STOLEN KISSES LIPSTICK SEALANT BEST LIP SEALER TOPCOAT

# 96
Ами честно казано, щом не е масов продукт, едва ли е толкова успешен...иначе повече марки щяха да пуснат такова нещо...

Иначе, ето ви още една идея за дълготраен грим - Studio Fix+, MAC. Спрей който се пръска върху лицето, много освежаващ, премахва 'пудрения' ефект но не измива пудрата, а я фиксира. Ползва се също за нанасяне на сенки, прахообразни и пигменти особено, пръсваш на четката и се нанасят по-добре и трайно, с по-мокра четка и хубави сенки може да нанесете сенките и плътно като очна линия. И мирише хубаво Blush Приятен продукт, но не бих казала че е задължителен...

# 97
Да, абсолютно права си Simple Smile
Благодаря!

# 98
*MALENA , благодаря , че ме предупреди за фдт на Dior , защото като нищо щях да си дам парите на вятъра.А относно Double Wear на Estee Lauder как стои и за каква кожа е?Мерси предварително!

# 99
  • Там където съм обичана
, аз бих ти препоръчала на ЕЛ - Дабъл Уеар
[/quote]аз съм със супер мазна кожа и не видях разлика когато го ползвах от този на Виши и този на Макс Фактор.
За много мазна кожа препоръчвам Идеалиста на ЕЛ( това е серум ) и отгоре всеки фдт стои ок.
За тези които се интересуват пояснявам ,че ползвам Виши AERA TEIN( MAKE - UP-FLUID MIT MATT- EFFEKT) и
MAXFACTOR (LASTING PERFORANCE).Редувам ги,защото ми омръзват.
При мен единствено от основата и Идеалиста грима ми се запазва по цял ден ,не съм забелязала крема ми да матира или фдт или пудрата ми.

# 100
  • варна
 Здравейте, някой ползвал ли е този фон дьо тен на Виши. Дали е подходящ за комбинирана кожа и дали има ефектът, който твърдят за изглаждане на лицето?
  http://www.beauty.bg/article46_26_1291.html

# 101
Мими, как е фон дьо тенът - изсушава ли , хидратира ли, покривен, траен, цапа ли дрехи?

Сухичък е но не изсушава,има лек пудрен завършек,ойл фри.
Не хидратира-не.
Покривен е даже много,но без да стои като маска,с един пласт покрива всички недостатъци.
Траен е много,цял ден не лъсва и не мърда.
Цапа колкото и другите,оставя следи но не петна....но от всичките на Клиник този цапа най малко.
Препоръчвам го с две ръце,вече 4 дена го нося и кожата ми е  невероятна Peace

# 102
Днес купих новия на Клиник Peace

Мими, кой цвят ти пасна? Аз също съм fresco на double wear и се чудя към кой цвят да се насоча Thinking

най светлия-ивор Peace

# 103
Здравейте, някой ползвал ли е този фон дьо тен на Виши. Дали е подходящ за комбинирана кожа и дали има ефектът, който твърдят за изглаждане на лицето?
  http://www.beauty.bg/article46_26_1291.html
Имах Аера Тейн, този има ли го по аптеките? Мисля,че е нов продукт Rolling Eyes

# 104
  • варна
 Днеска си поисках мостри фон дьо тен от една аптека и ми предложиха този.
 В момента съм го сложила на половината лице ,но не мога много да преценя на искуственото осветление. Не е много покривен сякаш, но стои естествено, изобщо не личи че има нещо на лицето.
  Утре сутринта ще сложа пак и ще наблюдавам през деня.

Общи условия

Активация на акаунт