ФДТ и база за грим и Перфектен тен - 9

• 64 716
  • 658
  •   1
Отговори
# 120
Моля препоръчайте ми фон дьо тен за комбинирана към мазна кожа, до към 15 лв, най-много 20, много ще съм ви благодарна.

Ревлон имат такъв,аз го ползвам ,но трябва да кажеш ,че ти трябва за мазна и комбинирана кожа ,защото май има и за нормална. Цената му е около 16 лв.

# 121
  • София
Krasy.s, благодаря за съвета, ще пробвам Кларинс и като пристигне ще дам отзиви Peace

# 122
На Кашето жена му, не е необходимо да слагаш ф.д.т.-ен или пудра на очите след основата за сенки. Слагай направо сенките.

Момичета,
имате ли вече отзиви за новият ф.д.т.-ена на Revlon - PhotoReady? Става ли за нормална към суха кожа ? Как го намирате като цяло ? Има ли светли цветове, защото съм много бяла и почти винаги светлите са ми тъмни? Каква цена е също така ?

Пудрата от серията има ли я вече в BG ? Срещали ли сте я ?

Предварително благодаря,
    bouquet

ама излезе ли вече?? аз седя и го чакам мн дълго вече всичките блогърки се скъсаха да пишат и да говорят за него....

бтв аз имам въпрос който зададох в др тема и ме насочиха тук. Simple Smile
Та въпросът ми е следния: кой вариант соред вас е най-добър за мазна кожа?
Харесала съм три фон дьо тена - Borjous 10 hours sleep, maxfactor skin match, или там както се казваше,  и новия на Loreal с гъбичката.  Като текстура този на Боржуа е с лека и по-течна консистенция, този на макс фактор е съвсем леко по-гъст, а този на лореал е с кремообразна кашмирена консистенция. Устеих го леко тежък, но може и аз да си въобразявам. Имам мазна към смесена кожа, т.е имам акне, но не е нещо страшно. Търся добър вариант за междинния сезон, т.е преди да почернея- хем да е леко, хем да е покривно. Жената в магазина беше като застреляна и не можа да ми помогне... за това търся помощ от вас...  Blush мн ще се радвам дори и на лични ако някой да ме насочи.  мн ще съм благодарна за всеки отговор Simple Smile  bouquet

п.п само да вметна че ползвам този на Ревлон, но просто искам за малко да го сменя.

# 123
Да, по-напред някой се похвали че го си го е взел в БГ, има коментари в темата...но не е подходящ за мазна кожа без пудра, лъсваш.

На Лореал с гъбичката многократно се обсъжда че  НЕ е хубав, преди 2 страници пак някой пита...

# 124
Моля препоръчайте ми фон дьо тен за комбинирана към мазна кожа, до към 15 лв, най-много 20, много ще съм ви благодарна.

Ревлон имат такъв,аз го ползвам ,но трябва да кажеш ,че ти трябва за мазна и комбинирана кожа ,защото май има и за нормална. Цената му е около 16 лв.
Благодаря за отговора, а по-конкретно име можеш ли да ми кажеш, защото само марката Ревлон е малко широко понятие, благодаря. Grinning

# 125
  • София/Бургас
Vendella, да излязъл е. Взех си го, но цветовете са много малко. Има един светъл цвят ( 002 - Vanilla) и другите са тъмни (oокло 5 цвята), независимо, че официално са около 8-9 цвята в серията. Ф.Д.Т.-енът е добър, покривен е (покри ми едни червенини) . Има блестящи частици, които могат да се покрият с малко пудра, но мисля че те не са голям проблем. Не си личеше, че съм с ф.д.т. Много естествено стой. Аз съм много доволна от него за сега. Това е мнението ми за сега, все пак съм го носила само няколко дни. Аз съм със суха кожа.

# 126
Vendella, да излязъл е. Взех си го, но цветовете са много малко. Има един светъл цвят ( 002 - Vanilla) и другите са тъмни (oокло 5 цвята), независимо, че официално са около 8-9 цвята в серията. Ф.Д.Т.-енът е добър, покривен е (покри ми едни червенини) . Има блестящи частици, които могат да се покрият с малко пудра, но мисля че те не са голям проблем. Не си личеше, че съм с ф.д.т. Много естествено стой. Аз съм много доволна от него за сега. Това е мнението ми за сега, все пак съм го носила само няколко дни. Аз съм със суха кожа.
Къде го има? Hug

# 127
  • София/Бургас
*Jeny* , в Бонжур на Славейков. Цената е 25,90 лева.

За цветовете - да поясня - аз се учудих, на това, че са много ограничени. Един светъл - 002 - Vanilla и много тъмни (като за негри).Аз съм много светла, но за радост този ми пасна.

# 128
*Jeny* , в Бонжур на Славейков. Цената е 25,90 лева.

За цветовете - да поясня - аз се учудих, на това, че са много ограничени. Един светъл - 002 - Vanilla и много тъмни (като за негри).Аз съм много светла, но за радост този ми пасна.

малко са се оляли с цената ама айде  Whistling

а за др два някой мнения има ли, този на бОржуа и др на Макс Фактор. Питам защото още тези дни трябва да си взема един от всичките, а никога не съм била добре с фон дьо тените, все нещо им има  Rolling Eyes Макс фактор доволни от Скин Мач този който се напасва?  Peace

# 129
Благодаря за инфото. Ама и на мен цената ми се вижда множко, по-добре Клиник тогава Rolling Eyes

# 130
  • в белята
Айде с риск да ме разпънете на кръст ,като гледам че само по-висок клас козметика се харесва ,да кажа ,че на Ейвъм основата за грим Маджикс е много добра за цената си.......... Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes..........единственото което не й харесах е миризмата ,като човек свикнал с миризмата на Гарлен ,това ми се видя отврат...... Sick

# 131
Айде с риск да ме разпънете на кръст ,като гледам че само по-висок клас козметика се харесва ,да кажа ,че на Ейвъм основата за грим Маджикс е много добра за цената си.......... Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes..........единственото което не й харесах е миризмата ,като човек свикнал с миризмата на Гарлен ,това ми се видя отврат...... Sick

Имам същия продукт! За миризмата съм абсолютно съгласна, но честно казано не мога да преценя дали наистина има ефект върху мен.... Tired ползвам я от доста отдавна (Айвън като цяло мн ги харесвам, най-малкото не тестват върху животни, пък и не са много скъпи продуктит) но все още не знам дали наистина ми помага или беше просто прищявка хихихи Crazy

# 132
Здравейте, можете ли да ми препоръчате нещо, имам смесена кожа, склонна към акне и омазнена повече на Т-зоната. В момента ползвам коректор на Bourjois Healthy Mix и пудра на Seventeen, по-леко покривна. Първо кожата ми изглежда като кукленска, после обаче се изтърква на места, а като нанеса пудра там, стои неестествено. Към следобед вече е станало ефект "петниста хиена" в завесимост от вятъра и студа през деня =(  Да ми препоръчате нещо? Може би минерална пудра? на L'Oreal ми се харесаха, или на Vichy фон-дьо тена за проблемна кожа ..?

Последна редакция: сб, 27 мар 2010, 10:46 от ~Nelly

# 133
Аз искам да препоръчам ФТД Perfect Match на Loreal - много съм доволна

# 134
Събирам отзиви за този и мога ли някъде в София да тествам цветове

Общи условия

Активация на акаунт