ФДТ и база за грим и Перфектен тен - 9

• 64 670
  • 658
  •   1
Отговори
# 165
Моля  Hug Аман от много разбиращи продавачки... ooooh!

# 166
Vendella, къде си ходила да гледаш ф.д.т-ена на Revlon - Photo Ready и имаше ли други светли цветове освен 002-Vanilla ?

В Бонжур на Славейков, има още няколко цвята но за жалост ванилията ми е светла а следващия е прекалено тъмен.....но да има и др цветове

# 167
Побут !!!
Темата чак на 5-та страница,момичета заспахте ли Laughing Laughing Laughing

Много,много,много доволна съм от новия фдт на Клиник.Невероятен е.Като изключим действието му на фдт,действията му в/у кожата на лицето са също невероятни-нямам една пъпчица,черна точка или петънце,всичко се излющи за 2 семици употреба,кожата е гладка,чиста,свежа,мека...
Стои естествено,нямам нужда от база и държи по цял ден без да мръдне.Слагам отгоре малко озаряваща пудра за да не стои прекалено матов и готово.
Да похваля едновременно и пудрата на Сефора- http://www.sephora.com/browse/product.jhtml?id=P172206&categ … ouldPaginate=true
и един консилър също на Сефора - http://www.sephora.com/browse/product.jhtml?id=P134001&categ … ouldPaginate=true

Препоръчвам с две ръце Peace

Ех, с тея хвалби ще вземеш да ме накараш верно да си го купя Laughing Ти кой цвят си си взела? ( За сравнение, ако може да кажеш кой цвят си ползвала на Дабъл Уеар на ЕЛ). И ако не е проблем, ако може една снимчица да видим как стои на лицето  bouquet

http://mariyana80.hyves.nl/fotos/918165976/0/9-k3/?pageid=V4RY3WQAN7K0K04K
http://mariyana80.hyves.nl/fotos/918161105/0/hi89/?pageid=B4YNQBKO1YGOCO4O0

Ето две снимки направени днес вечерта около 7,гримирах се  сутринта към 10-11 така че е около 8 часа.
Снимах колкото се може по отблизо /даже лещите ми личат Embarassed/.
Цвета е фреш ивори 02,на ЕЛ имах фреско 01,от лайт версията също 01.
Отгоре имам малко от пудрата на Сефора,която показах Peace

Много хубаво стои Peace Но все пак всеки е с различна кожа и не знам дали ефекта на моята ще е същият newsm78 Освен да взема тестерчета и да пробвам. А предишния цвят преди фреш айвъри 02 кой е? Защото аз на ЕЛ ползвах между Екру и Дезърт Бейж, а фреското беше следващото, което ми идваше мааалко по-тъмничко.

# 168
  • София/Бургас
Vendella, благодаря.   bouquet
Аз си взех моя от там, но търся място, където са заредили повече цветове. Искам да си взема нещо малко по тъмно от ванилията за лятото, но май в България са заредени само 4 цвята- 1 светъл и 3 - много тъмни.

# 169
  • София
Мими, много хубави лещи. Какви са?  Rolling Eyes

# 170
Аз си взех моя от там, но търся място, където са заредили повече цветове. Искам да си взема нещо малко по тъмно от ванилията за лятото, но май в България са заредени само 4 цвята- 1 светъл и 3 - много тъмни.

да бе да му се не види. Даи тестват дали ще се купува продукта.... мн тъпо защото консистенцията адски мн ми хресва.... Crossing Arms

# 171
  • София/Бургас

да бе да му се не види. Даи тестват дали ще се купува продукта.... мн тъпо защото консистенцията адски мн ми хресва.... Crossing Arms

Много съм доволна от този ф.д.т.-ен. Само това за цветовете е много нервещо, но откакто си го взех експериментирам с различни пудри. Разбрах, че мога да му променя цвета без да е проблем и ф.д.т.-ена да не мърда цял ден.Също така с пудра се премахва лекия блестящ ефект, който има. Много ми харесва обаче и ефекта, който се получава без пудра - лицето е озарено.

Момичета,
препоръчайте ми добър коректор. От скоро не мога да се наспивам и имам кръгове под очите, които искам да скрия. Предпочитам да мога да си го намеря на българския пазар, а не да поръчвам от чуждестранни сайтове. Също така да не е на Лореал и Макс Фактор - от тях се изривам.

Предварително благодаря,
  bouquet

# 172
Мими, много хубави лещи. Какви са?  Rolling Eyes

На Бауш & Ломб са,цвят Платинум Peace

# 173
  • София
Мерси.  Hug

# 174
Побут !!!
Темата чак на 5-та страница,момичета заспахте ли Laughing Laughing Laughing

Много,много,много доволна съм от новия фдт на Клиник.Невероятен е.Като изключим действието му на фдт,действията му в/у кожата на лицето са също невероятни-нямам една пъпчица,черна точка или петънце,всичко се излющи за 2 семици употреба,кожата е гладка,чиста,свежа,мека...
Стои естествено,нямам нужда от база и държи по цял ден без да мръдне.Слагам отгоре малко озаряваща пудра за да не стои прекалено матов и готово.
Да похваля едновременно и пудрата на Сефора- http://www.sephora.com/browse/product.jhtml?id=P172206&categ … ouldPaginate=true
и един консилър също на Сефора - http://www.sephora.com/browse/product.jhtml?id=P134001&categ … ouldPaginate=true

Препоръчвам с две ръце Peace

Ех, с тея хвалби ще вземеш да ме накараш верно да си го купя Laughing Ти кой цвят си си взела? ( За сравнение, ако може да кажеш кой цвят си ползвала на Дабъл Уеар на ЕЛ). И ако не е проблем, ако може една снимчица да видим как стои на лицето  bouquet

http://mariyana80.hyves.nl/fotos/918165976/0/9-k3/?pageid=V4RY3WQAN7K0K04K
http://mariyana80.hyves.nl/fotos/918161105/0/hi89/?pageid=B4YNQBKO1YGOCO4O0

Ето две снимки направени днес вечерта около 7,гримирах се  сутринта към 10-11 така че е около 8 часа.
Снимах колкото се може по отблизо /даже лещите ми личат Embarassed/.
Цвета е фреш ивори 02,на ЕЛ имах фреско 01,от лайт версията също 01.
Отгоре имам малко от пудрата на Сефора,която показах Peace

Много хубаво стои Peace Но все пак всеки е с различна кожа и не знам дали ефекта на моята ще е същият newsm78 Освен да взема тестерчета и да пробвам. А предишния цвят преди фреш айвъри 02 кой е? Защото аз на ЕЛ ползвах между Екру и Дезърт Бейж, а фреското беше следващото, което ми идваше мааалко по-тъмничко.

Мисля,че фреш айвъри 02   е най светлия цвят,идва ми мааааалко светъл но коригирам с малко пудра и руж,защото следващия цвят ми е много тъмен.Пробвах и Ванила,разкошен цвят но ще ми трябват няколко слънчеви бани за да ми пасне Laughing На мен фреско ми беше леко тъмно,но пасваше най добре от всички останали.
Аз харесвам много как стои на моята кожа-естествено,ненапластено,с лек пудрен завършек...но го ползвам най вече заради ефекта му в/у кожата,той обира всички плюсове Peace

# 175
А дали е подходящ за чувствителна кожа? Защото обикновено анти-блемиш продуктите са малко агресивни.
Аз много се чудя, но малко ме е страх, защото от 3-те стъпки на клиник получих обрив около носа и на бладичката, от който няколко месеца не мога да се оттърва.
А дезерт беж на  ЕЛ наистина ли е по-светъл от фреско, защото в магазините почват от фреско, но от някой сайт мисля че мога да поръчам дезерт беж.
И още един въпрос за цветовете Blush, защото аз имам голям проблем с тях.
фреш айвъри на клиник ми се стори с пъти по-тъмен от фреско на ел и по-розовеещ, наистина ли е така, защото на мен кожата ми е жълта и не ми отиват розовеещи, та да не взема пак да объркам нещата  bouquet
благодаря

# 176
А дали е подходящ за чувствителна кожа? Защото обикновено анти-блемиш продуктите са малко агресивни.
Аз много се чудя, но малко ме е страх, защото от 3-те стъпки на клиник получих обрив около носа и на бладичката, от който няколко месеца не мога да се оттърва.
А дезерт беж на  ЕЛ наистина ли е по-светъл от фреско, защото в магазините почват от фреско, но от някой сайт мисля че мога да поръчам дезерт беж.
И още един въпрос за цветовете Blush, защото аз имам голям проблем с тях.
фреш айвъри на клиник ми се стори с пъти по-тъмен от фреско на ел и по-розовеещ, наистина ли е така, защото на мен кожата ми е жълта и не ми отиват розовеещи, та да не взема пак да объркам нещата  bouquet
благодаря

не знам как ще реагира на чувствителна кожа,все пак съдържа силицилова киселина и може да дразни Peace
От ЕЛ Дабъл Уеър нито един цвят не ми подхождаше на 100%,от лайт версията ми подхождаха 01 и 02.
Фреш айвори  е много светъл цвят,с жълтеникав отенък,поне при мен изобщо няма розов пигмент.
Не е по тъмен от фреско,фреско има розов пигмент и е по тъмно като цвят.

# 177
Може ли линк към този фдт на Клиник  Praynig

# 178
По принцип, аз доколкото знам, има доста по-светли цветове от Фреското, защото аз самата като ходих да се консултирам и 1вият път когато си купих фдт-а използвах Екру, което е доста светло, но като нямам тен ми пасва идеално. След  това обаче прецених, че искам нещо 1 тон по-тъмно и като отидох първо ми препоръчаха фреско, което обаче на мен лично ми се видя доста по-тъмно (поне 2-3 тона), и отидох втори път  Laughing тогава вече друго момиче ми препоръча Дезърт Бейж и мисля, че това е най-подходящия цвят за мен поне. Ето това е пълната гама на цветовете на Дабъл Уеар -> http://www.esteelauder.co.uk/templates/product/spp.tmpl?CATEGORY … ODUCT_ID=PROD1063

Отказах се обаче да купувам ЕЛ, защото нещо като нанасям фдт-а и след около 1-2 часа започва там където имам по-разширени пори да се събира като че ли newsm78 Ако се опитам да го нанеса 2 пъти за повече покривност, пак се получава същото #Crazy Не знам дали преди така е ставало, не помня да съм имала този проблем, а може би просто не съм нанасяла по 2 пъти newsm78.

Както и да е, отказах се да дам 25 паунда за фдт-а и за това в момента искам да си купя или само пудра, добре покриваща, или ще видя да пробвам  този на Клиник да видя той как стои на моята кожа.  Wink

# 179
Момичета може ли линк към новият на Клиник, и има ли го вече в БГ?

Общи условия

Активация на акаунт