ФДТ и база за грим и Перфектен тен - 9

• 64 565
  • 658
  •   1
Отговори
# 255
  • Има много детски смях.
Още един глас за новия ФДТ на Клиник.
Много ми харесва. Това вече е "моят" ФДТ.

# 256
Mоже би тук е мястото да попитам- преди слънцезащитния крем слагате ли друг дневен?
Няма ли да станат много мазила ако се сложат и двете, и база, и фондьотен...

Последна редакция: пн, 19 апр 2010, 14:46 от Sylvie Boleyn

# 257
Mоже би тук е мястото да попитам- преди слънцезащитния крем слагате ли друг с фактор?

Нещо не схващам въпроса, нали слънцезащитният крем е с фактор, защо да се слага друг такъв?

# 258
Офф, разсеяна съм нещо. Имах предвид друг дневен.  ooooh!

# 259
Mоже би тук е мястото да попитам- преди слънцезащитния крем слагате ли друг с фактор?

Нещо не схващам въпроса, нали слънцезащитният крем е с фактор, защо да се слага друг такъв?

Това дойде от една съседна тема, че на някой козметичката казала,че преди слънцезащитен крем трябва да се слага хидратиращ,защото се запушвали порите от слънцезащитния.
Това  е малко прекалено и се надявам да не е така наистина, някой по разбиращ да каже дали е така.
Но два крема и фон дьо тен за мен си е чисто издевателство.

# 260
  • Paris

Това дойде от една съседна тема, че на някой козметичката казала,че преди слънцезащитен крем трябва да се слага хидратиращ,защото се запушвали порите от слънцезащитния.
Това  е малко прекалено и се надявам да не е така наистина, някой по разбиращ да каже дали е така.
Но два крема и фон дьо тен за мен си е чисто издевателство.
Така, има слънцезащитни продукти за лице, които не могат да се ползват самостоятелно. Т.е те са само филтри, които ви защитават от УВ лъчите. Такъв продукт е UV40 на Clarins-с изцяло минерални филтри.  Има и такива които са си пълноценна дневна грижа със защита, ползват се самостоятелно. Такъв е All day all year на Sisley.

# 261
С риск да прозвуча снобски и зле: Лореал няма място в класацията около Кларинс... Хич не се надявай на една по-капризна кожа лореал да направи нещо хубаво... Не че Кларинс са супер, но са много по-качествени.

И аz споделям съ6тото мнение  Peace

Сигурно е така. Аз имам базата на Clarins и точно заради това искам да пробвам и тази на Лореал. Може би ще е най-добре да си намеря от някъде мостра, за да не се набутвам да си взема цяла  и да не ми хареса.  Peace

Ако ползваш базата на Clarins и просто искаш да експериментираш с нова, каято да ти хареса, бих ти препоръчала тази на Lancome. Тя е гелообразна.

# 262
  • в реалността
Момичета здравейте, заинтригувахте ме с този фон дьо тен, особено щом те прави красива и лекува гадните пъпки.Може ли да ми кажете на каква цена е и ако някой знае къде по центъра на Русе може да се намери?Благодаря Ви.

# 263

За ФДТ на YSL  бих препоръ4ала този
http://www.ysl-parfums.com/teintresist-es-@/produit.jspz?id=1033 … mp;preferedCateg=
стои много естествено

Мерси  bouquet

За базата на Лореал...аз си казах че не съм я пробвала, направи ми впечатление че в блогосферата взе доста да се споменава и  хубaви неща се пишат...
На Смашбокс също е гелообразна и е класика в жанра Peace(Ланком като цяло малко ги недолюбвам)

# 264
С риск да прозвуча снобски и зле: Лореал няма място в класацията около Кларинс... Хич не се надявай на една по-капризна кожа лореал да направи нещо хубаво... Не че Кларинс са супер, но са много по-качествени.

Сигурно е така. Аз имам базата на Clarins и точно заради това искам да пробвам и тази на Лореал. Може би ще е най-добре да си намеря от някъде мостра, за да не се набутвам да си взема цяла  и да не ми хареса.  Peace

Ако ползваш базата на Clarins и просто искаш да експериментираш с нова, каято да ти хареса, бих ти препоръчала тази на Lancome. Тя е гелообразна.

Може ли да покажеш картинка или линк към тази база на Lancome?   bouquet

# 265
Момичета здравейте, заинтригувахте ме с този фон дьо тен, особено щом те прави красива и лекува гадните пъпки.Може ли да ми кажете на каква цена е и ако някой знае къде по центъра на Русе може да се намери?Благодаря Ви.
в Бонжура виж

# 266
в Бонжура виж
Няма в Русе Клиник.

# 267
  • в реалността
В Бонжура няма със сигурност.Ще потърся из аптеките,а ориентировъчно какво му е цената и има ли го в някой онлайн магазин?

# 268

Може ли да покажеш картинка или линк към тази база на Lancome?   bouquet

# 269
  • Пловдив
В Бонжура няма със сигурност.Ще потърся из аптеките,а ориентировъчно какво му е цената и има ли го в някой онлайн магазин?
Ако имате бюти зона - там имат ФДТ на Клиник и са около 50 лв. Аз в Пловдив си го купих от БЗ в МОЛ-а.

Общи условия

Активация на акаунт