ФДТ и база за грим и Перфектен тен - 9

• 64 713
  • 658
  •   1
Отговори
# 465
  • Paris
Благодарение на препоръки на дами от тази тема, понеже нямам много време да обикалям и пробвам, се сдобих с ФДТ Парюр на Герлен. Е, няма подобно мазило. Несравним е. Не само, че визуално променя облика, адаптира се към кожата, но и няколкото дребни пъпчици които имах в определен период от месеца се тушираха. И аз вече го препоръчвам.
Уникални са и Аква, и Екстрийм, и Голд Peace

# 466
  • Sofia
Момичета, къде в София сте виждали повече цветове от Revlon Photoready?
Вчера влязох в 5 парфюмерии и 3 аптеки и имаше само около 4-5 цвята newsm78 Само тези внасят или какво?

# 467
  • София/Бургас
Vesana, да само 4 цвята има доставени тук - 1светъл и 3 много тъмни.  Иначе ф.д.т.-ена има 12 цвята.

# 468
  • Sofia
Vesana, да само 4 цвята има доставени тук - 1светъл и 3 много тъмни.  Иначе ф.д.т.-ена има 12 цвята.

И аз така си помислих Cry Днес ще пробвам светлия, другите не стават хич за мен.

# 469
  • София
А кой ФДТ седи по-естествено - Колор Стей или Фото Реди? И във втория много ли са блестящите частици, че хич не съм им фен  Thinking

# 470
  • Sofia
Взех Colorstay, с единственото светло на Photoready изглеждах като мъртвец, другите ми идваха много тъмни. Бляскавото не е много, поне за мен.

# 471
  • София/Бургас
Addri, не съм ползвала Колор стай, защото се изринах от него, но съм много доволна от Реди. Стой добре, не се забелязва. За блестящите частици - да има ги, но не са така натрапчиви се обявява по блоговете и ревютата. Лицето е леко озарено, но не прекалено. Ако се сложи малко пудра - не се забелязват даже .   
Хубавото на Реди е, че лесно може да се промени цвета с пудра. Аз съм много бяла и най- светлия ми е добре, но направих следния експеримент. След ф.д.т.-ена - Реди, сложих пудра, но по - тъмна и тя се смеси много добре с него и се промени цвета. 

# 472
А кой ФДТ седи по-естествено - Колор Стей или Фото Реди? И във втория много ли са блестящите частици, че хич не съм им фен  Thinking

Фотореди определено! много по-лек и естествен завършек. И аз се притеснявах за частиците, и бях решила че ми харесва и ще го взема и ще го нося само за вечерен или за офис, но излизам вече няколко пъти под силното слънце и цял ден пррекарваме навън с приятели, на всичките досаждам и особено на половинката, през половин час, блести ли ми лицето, блести ли ми лицето, блести ли ми лицето Mr. Greenами всички казаха че излгеждам много добре и не блестя...пък не са хора които биха ме излъгали. Иначе аз ако се погледна в огледалото на слънце, виждам го блясъка, но пък се вглеждам доста и знам какво тръся...

# 473
  • София
Мерси Simple Smile Дано да има и подходящ цвят за мен. Макар, че покрай детето съм събрала солидно количество "пейка тен" и ще се целя в някой от тъмните нюанси Simple Smile
Утре-вдругиден ще пиша отзиви

# 474
Дами, фотореди на Ревлон къде го има в София.И има ли разнообразие от цветове, нещо за  кожа с тен Praynig

# 475
Дами, фотореди на Ревлон къде го има в София.И има ли разнообразие от цветове, нещо за  кожа с тен Praynig

Е, точно отгоре на страницата през цялата страница надолу се обсъжда това...

# 476

Е, точно отгоре на страницата през цялата страница надолу се обсъжда това...
Да ,чак сега видях. С бебчовците е малко сложно да се слди всичко

# 477
Да ,чак сега видях. С бебчовците е малко сложно да се слди всичко
Hug Тя Габи  е такава сладурана, няма как да не окупира вниманието.

# 478
Благодарение на препоръки на дами от тази тема, понеже нямам много време да обикалям и пробвам, се сдобих с ФДТ Парюр на Герлен. Е, няма подобно мазило. Несравним е. Не само, че визуално променя облика, адаптира се към кожата, но и няколкото дребни пъпчици които имах в определен период от месеца се тушираха. И аз вече го препоръчвам.
Уникални са и Аква, и Екстрийм, и Голд Peace
Ти кой вид точно ползваш?Искам и аз на Герлен да пробвам,кожата ми е нормална към комбинирана.С каква покривност е фон дю тена?Аз предпочитам нещо с лека до средна покривност.Кой вид би бил добре за моята кожа?

# 479
  • Paris
Ползвала съм и трите. със суха кожа съм-най-добре ми пасва Аква и Голд. За смесена към мазна кожа-екстрийм. Peace

Общи условия

Активация на акаунт